Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Stress / Jessica Frösell

Jessica Frösell

Jessica Frösell håller en föreläsning om stress där hon ger en djupdykning i varför människan reagerar som den gör vid stress samt hur man med små medel kan arbeta effektivt med stresshantering. 

Behöver era ledare stärka sin kompetens genom ledarutveckling så föreläser hon om hur stressade medarbetare påverkar organisationen och dess resultat. I föreläsningen får deltagarna lära sig vad det kostar när det går så långt att medarbetare blir sjukskrivna för utmattningssyndrom och hur lång vägen är tillbaka i rehabilitering.

 • Jessica Frösell som talare

  Som talare är Jessica peppande och motiverar publiken till att använda verktygen hon lär ut. Då det är ett allvarligt ämne så försöker hon få publiken att inte bli uppskrämda utan att lära dem att det finns många bra och enkla verktyg att ta till.

 • Så arbetar Jessica Frösell

  Stressade medarbetare påverkar verksamheten vilket kan leta till omotiverade, oengagerade medarbetare samt höga sjukskrivningstal som påverkar både resultat och mål. Publiken får därför med sig teori och kunskap om vad som händer i kroppen och hjärnan vid stresspåslag och varför det blir så.

 • Jessica Frösell erbjuder

  Jessica erbjuder en föreläsning om stress som involverar publiken. I föreläsningen får publiken göra några övningar och kortare grupparbeten. Om önskemål kan hon även lägga in kontorsyoga.

  Hon erbjuder även föreläsningar eller utbildningar för chefer som vill stärka sig inom t.ex. feedback, kommunikation, teamutveckling, time management och hälsofrämjande ledarskap. Hon vet vilka utmaningar man som mellanchef kan ställas inför och har många bra tips och idéer.

 • Jessica Frösell passar till

  • Organisationer som står inför en förändring
  • Organisationer som har stressade medarbetare som inte presterar samt har hög sjukfrånvaro
  • Ledare och chefer som behöver stärka sin kompetens genom hälsofrämjande ledarutveckling

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Jessica Frösell är utbildad civilekonom och har arbetat i IT-branschen som projektledare, processledare, förändringsledare och ledare med personal- och resultatansvar under många år. De senaste åren har hon arbetat i ledningsgrupper och varit ledare för ett 50-tal konsulter.

Hon är även diplomerad coach enligt ICF (International Coach Federation) och utbildad MediYoga instruktör. Hon har själv varit drabbad av utmattning och vet hur svårt det kan vara att komma tillbaka. Idag arbetar hon som Avspänning- och Stresspedagog och vet att det är viktigt att informera om hur stress kan ha en negativ påverkan och samtidigt dela med sig av bra tips och verktyg. I hennes föreläsning gör hon andningsövningar eller avspänningsövningar så att publiken kan stressa ned direkt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jessica Frösell talar om:

 • Stresshantering - hur påverkar det medarbetare och organisation?

  Stressade medarbetare kan inte längre prestera som tidigare eller ta beslut, utan de kan känna sig otrygga och kan inte samarbeta. För organisationen kan detta leda till sjunkande arbetsprestationer, hög sjukfrånvaro, brister i kommunikationen och ökad personalomsättning. Jessica ger er första steget i att börja arbeta förebyggande med stresshantering är att få mer kunskap om stress.

 • Hälsofrämjande ledarskap

  Jessica skapar en förståelse för vad hälsofrämjande ledarskap är och hur ledare kan skapa en hållbar arbetshälsa hos medarbetarna. Hon ger tips på vad du som ledare bör tänka på gentemot medarbetarna och hur du uppmärksammar olika stressymtom.

 • Processledning och coachning

  En analys av hela er organisation för att hitta orsak till stressproblematik, omotiverade medarbetare eller att ni inte uppnår era mål och resultat. Hon hjälper till med processledning under hela er förändringsprocess.

Andra talare inom samma område

Johan Norén

Med Johan Norén får du ökad arbetsglädje, en attraktiv arbetsplats och ökad produktivitet genom minskad stress och tydlig kommunikation. Därtill är starka team och …

Jan Tern

Glada människor strömmar ur föreläsningssalen och småpratar med varandra. De har precis lyssnat till en föreläsning av Jan Tern och fått en mängd aha-upplevelser …

Babben Larsson

Babben Larsson tillhör Sveriges komikerelit, är föreläsare och moderator. Föreläsningen "Friskvård à la Babben" ger insikter om stress, friskvård och hur man …

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg bjuder på en energigivande föreläsning om hur människan fungerar mentalt med fokus på stresshantering, arbetsglädje, ledarskap och …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap