Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jeppe Klockareson

Jeppe Klockareson har rest jorden runt flera varv och brinner för hållbar turism. Han är ägare till resebolaget Fair Travel som jobbar med hållbar turismutveckling. Jeppe sätter luppen på det skriande aktuella ämnet hållbar utveckling i relation till turism- och resenäringen. Detta berör allas och inte minst Moder Jords framtid. Vi reser kors och tvärs för att uppleva natur och kultur. Turismen fortsätter att växa, men vinsterna tycks minska och de negativa effekterna bli tydligare. Utvecklas turismen i världen på ett hållbart sätt och bevaras allt vi vill uppleva och besöka? Vad innebär hållbar turismutveckling och hur tacklar vi utmaningarna? Hur agerar vi för att kunna minimera de negativa effekterna och maximera de positiva?

 • Effekten av att boka Jeppe Klockareson

  Jeppe Klockareson väcker engagemang och förståelse för hållbar utveckling, vilket kan leda till starten av ett företags hållbarhetsarbete. Detta kan i sin tur leda till nulägesanalys, hållbarhetsinventering och dito policy, rapportering samt produktutveckling.

 • Jeppe Klockareson som talare

  Jeppe varvar egna erfarenheter, praktisk tillämpning och aktuella exempel med utmanande reflektioner. Engagemang och känslor är centralt i alla framträdanden, med såväl allvarliga som humoristiska inslag. Jeppe lyckas få med sig även de mest kritiska åhörare tack vare sin inspiration och passion för resor och hållbarhet.

 • Så arbetar Jeppe Klockareson

  Jeppe erbjuder skräddarsydda föreläsningar utifrån beställarens önskemål och förutsättningar genom kontinuerlig dialog. Alla uppdrag anpassas efter kundens behov och tema, t ex som inspirationsspruta på en kick-off. Åhörarna kan vara allt från företagskunder till ledningsgrupper.

 • Jeppe Klockareson erbjuder

  Hållbar utveckling är en stor utmaning för både företag och individer. Jeppes framförande handlar om att ge åhörarna insikt och väcka deras engagemang, men även att förse dem med konkreta tips och verktyg att ta sig an utmaningen och processerna. Att vända utmaningarna till möjligheter och att inse värdet i ett fortsatt hållbarhetsarbete. ”Vi måste vara ödmjuka inför utmaningen, men också stolta över våra framsteg.”

  Uppdragen kan innefatta föreläsning med praktiska moment av varierade slag likväl som kreativa workshops för att möjliggöra ytterligare dialog och förankring av tema och behov. Längden på uppdragen varierar alltifrån halvdag till heldagar.

 • Jeppe Klockareson passar till

  Jeppe Klockareson kan med fördel anlitas till föredrag för inspiration eller som keynote-talare. Han har liknande roller på events och står även till tjänst som moderator. Hans föredrag ger inte bara utbildning utan även affärsnytta.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Jeppe Klockareson har jobbat med hållbar turismutveckling sedan 2004. Han driver sedan 2010 resebolaget Fair Travel där man erbjuder vägledning och coaching inom hållbar turismutveckling till en rad kunder över hela världen. Det sker genom sälj- och marknadsföringssupport, utbildning, föreläsningar och moderatoruppdrag. Det kan även handla om projektarbete, produktutveckling och reseförmedling. Jeppes bakgrund är bl a som VD på Basecamp Explorer Sweden och som produktchef på STA Travel Nordic. Han sitter med i styrelsen för Svenska Ekoturismföreningen samt är ordförande i ledningsgruppen för utbildningen Sustainable Tourism Management. Jeppe Klockareson anser att en hållbar turismutveckling inte bara erbjuder ett sätt för turistnäringen att bidra till en mer hållbar värld, men också ger en bättre semesterupplevelse.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Joakim Kaminsky

Joakim Kaminsky är en av Sveriges mest lovande unga arkitekter. Han är även en rutinerad talare och debattör som syns i både branschmedia och dagspressen. Berättande och kreativitet är s

Mikael Karlsson

Nyckel till klimatkrisen finns i skogen. Där finns en av de snabbaste och mest kraftfulla vägarna att hejda klimatkrisen. 

Mikael ...

Micke Darmell

Micke Darmell hjälper organisationer att förbättra sina interna möten och arbetsmiljö. Hans inspirerande föreläsningar och work- och learnshops kan bidra till en genuin förändring och förbättring ...

Helena Magasanik

Helena Magasanik har femton framgångsrika års erfarenhet av att föreläsa om att förebygga stress. Hennes föreläsningar har lett till påtagliga förbättringar hos organisationer och företag. Helena ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap