Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jenny Edner

Hon har fått stipendium från Prins Philip. Hon har varit kommentator för Björn Borgs son. Idag ger Jenny Edner föreläsningar och utbildningar om prestationsförhöjande tekniker och åtgärder utifrån kognitiv beteendeterapi. Hennes föreläsningar handlar om hur man lär sig hantera stress och ångest, för att sedan fokusera på uppgiften och prestera bättre.

Jenny Edner har själv spelat tennis på elitnivå och tävlat i internationella tävlingar på ITF/WTA-nivå. När hon var 16 år flyttade hon från Stockholm för att gå på tennisgymnasium. Därefter fortsatte hennes tenniskarriär när hon fick scholarship till collegetennis, NCAA Div. I, i Chicago, USA. Under tiden som elitidrottare insåg Jenny vikten av mental styrka, eftersom elitidrottare ofta utsätts för pressade och stressade situationer.

Idag är hon idrottspsykologisk rådgivare och kognitiv beteendeterapeut (KBT, Steg 1), riktat mot elitidrott. Det handlar om att lära sig hantera motgång och inte fastna i ältande och negativa tankar. Det krävs mycket för att nå den största prestationen och förhöja din prestation, genom att lära dig hantera den mentala pressen bättre.

Urval av tidigare beställare: Landslaget, Good To Great (GTG), SALK (Stockholms Allmänna Lawntennisklubb), Kungliga Lawn Tennisklubben, USIF – Upsala Studenternas Idrottsförening, Biggest Loser slottet, Lillsveds idrottsfolkhögskola, RLM: Musikfolkhögskola, företagshälsovård, skolor (förskolor – högstadiet).

 • Effekten av att boka Jenny Edner

  Kunden får med sig användbara kunskaper och vägledning till hur man kommer till rätta med problem av psykologisk karaktär.

 • Jenny Edner som talare

  En av Jenny Edners resurser är att hon talar om vedertagna teorier och kunskaper på ett lätt och effektivt sätt, med utgångspunkt från kundens behov och önskemål. Hon är pedagogisk, engagerad samt kunnig och motiverande.

 • Så arbetar Jenny Edner

  Jenny håller föreläsningar samt arbetar individuellt vid behov. Hon lägger upp privata arbetsplaner för att hjälpa kunden prestera bättre. Dessutom jobbar hon i grupp med arbetslag eller ledare, för att utveckla deras kommunikation och sätt att jobba tillsammans.

 • Jenny Edner erbjuder

  Talaren anpassar efter beställarens behov och önskemål.

 • Jenny Edner passar till

  Jenny Edner passar till privata företag, idrottsföreningar, offentliga sektorn och som utbildare i skolsammanhang, både mot elever och lärare.

Talaren utgår från Stockholm, Uppsala, Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Jenny Edner är uppvuxen i Stockholm. Hon satsade på sin tennis och gick på tennisgymnasium. Därefter flyttade hon till USA för att studera och spela collegetennis (NCAA, Div. I).

Efter sin tid som elitidrottare utbildade hon sig till idrotts- och arbetspsykologisk rådgivare på Psykologiprogrammet inriktning mot idrott och arbete, på Högskolan i Halmstad (magisternivå). Hon studerade vidare Sport psychology på Vrije Universiteit i Amsterdam, för att sedan vidareutbilda sig till psykoterapeut på KBT-terapeututbildningen med inriktning mot Elitidrott (Steg 1), på Bosön/GIH.

Jenny är flitigt anlitad med sitt företag Your Performance, där hon erbjuder föreläsningar och individuell rådgivning eller terapi, riktat både mot idrottsvärlden och näringslivet.

Hennes ledarskapskunskaper utvecklades mycket när hon var med och gjorde organisationsförändringar på SALK (Stockholms Allmänna Lawntennisklubb) och var huvudansvarig för SALK:s damklubb. Dessutom har hon haft uppdrag för Adocto företagshälsovård och skolor, både för individen och arbetslaget samt har haft uppdrag från RF och SISU. År 2016 erhöll Jenny Edner stipendium från Prins Philip, för att hon arbetar med KBT inom idrotten. Jenny har även varit kommentator för Björn Borgs son, Leo Borg, när han vann SALK Open 2018.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Har lärt mig att se situationer på ett annat sätt”

2018-01-24, 16:11

”Jag har mycket bättre självförtroende och uppgiftsfokus nu när jag har lärt mig att se situationer på ett annat sätt.”

Andra talare inom samma område

Helena Schiller

Vill du att dina medarbetare ska må bra och dessutom prestera bättre? Helena Schiller är hälsoexperten med stor pedagogisk begåvning och en sällsynt förmåga att anpassa s

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap