Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Janne Sandberg

Janne Sandberg föreläser om hur man lyckas som ett team när man härstammar från olika kulturer och har en annan nationalitet, utbildning eller personlighet. För att få alla dessa element att synkas mot ett gemensamt mål krävs de rätta verktygen för att lyckas i sitt nystartade team. Jannes passion och filosofi grundar sig på samarbete och utveckling tillsammans. Där ledare och individerna måste arbeta åt samma håll för det bästa resultatet.

  • Janne Sandberg som talare

    Genom sin livserfarenhet och passion för idrotten visar han åhörarna hur man lyckas för att få ihop det bästa teamet, där hans passion och filosofi grundar sig på samarbete och utveckling tillsammans.

    Med hjälp av verkliga historier och erfarenheter skapar han en bild som leder till tankar och hur man ska använda sig utav varandras spetskompetens för att få så mycket utav kakan som möjligt.Jannes mål är att alla ska få vara med att delta tillsammans mot samma mål och lyckad framgång. Ledare och individerna måste arbeta åt samma håll.

    Han vill att åhörarna ska förstå att begreppet "desto fler kockar desto sämre soppa" inte alls stämmer. Utan med rätt folk och kompetens blir man starkast.

Talaren utgår från Gotland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man

Janne Sandberg har arbetat som professionell fotbollstränare samt entreprenör i 30 år. Ända sedan barnsben har Janne varit fotbollsintresserad och var aktiv fram tills han blev 17 år då det värsta scenariot inträffade. En stolpe stod i vägen när han skulle nicka en boll in i målet. Hans käke krossades, tänderna gick av och ögonhållskonstruktionen krossades. Även 13 ben runt omkring ögat trasades sönder.

Hans intresse för fotboll var enormt stort i den åldern och att bli fotbollstränare var hans utbildning till sitt favorityrke. Janne var de 10 första åren ofta yngsta medlemmen i A-laget som han tränade på en hög nivå. Janne har bl.a. tränat seniorlag från Nynäshamn.

Janne byggde även upp en restaurang med sina två döttrar i Visby med namnet Etage som hade ca 200 gäster per dag året om. Etage hade runt 10 personer anställda året om och som sålde efter 5 års hårt arbete.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Ramona Karlsson

Ramona Karlsson ger er verktygen att ta er igenom motgångar och utmana gränser. Hör den nervkittlande och sällsynta berättelsen om hur Ramona byggde upp en …

Cecilia Zadig

Cecilia Zadig är expert på kvinnors utveckling och ledarskap. Hon anlitas som föreläsare i Att leda som kvinna. Cecilia leder workshop för kvinnor som vill …

Linda Lindenau

Linda Lindenau lever på sin segling. Med en bakgrund från näringslivet, ideella organisationer och Socialstyrelsen, och med en 13 månader lång segling i egen båt …

Patrik Sandberg

Söker du träning och utbildning i aktiv kommunikation? Då är Patrik Sandberg det självklara valet. Han har utvecklat mer än 500 organisationer och företag i Norden …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A HotellCool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap