Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jan Gson

Jan Gson föreläser om psykisk ohälsa, emotionellt laddade upplevelser som förändrat tillvaron och återhämtning. Han berättar om sin personliga livsresa, där åhörarna får ta del av både sådant som attraherat stort nationellt mediaintresse, men också mindre kända upplevelser. Jans berättelse visar att när det är som svårast, så kommer nya möjligheter för sinnet att få stilla sig.

Åhörarna kommer slukas av berättelsen eftersom dåtid och nutid sammanvävs systematiskt och tänkvärt, som när vissa minnen återkommer oväntat. De kommer få praktiska tips och kunskaper om hur de kan hantera olika situationer. Ofta kopplade till utsatta situationer kopplade till psykisk ohälsa, vändpunkter och återhämtning. Men också sådant som handlar om entreprenörskap och dess konsekvenser. De kommer få insikter i att även de svåraste stunderna leder till nya möjligheter.

Allting började för Jan när han befann sig på en mytomspunnen plats i dalaskogarna, där han såg ett magiskt ljussken. Denna händelse har lett Jan till en insikt om hur medvetandets rörelser i tid och rum fungerar enligt Einsteins teori om fyra dimensioner. Vilket han sammanflätar på ett originellt och förståeligt sätt, där man tydligt ser sambandet mellan konst och vetenskap.

Urval av tidigare beställare
Socialpsykiatriskt forum, Göteborg och Stockholm, Högskolan Evidens, Psykiatrins utvecklingsenhet i Dalarnas terapi och skötarutbildning, Högskolan Dalarna, Kvinnojouren Dalarna, Svenska Psykiatriska Föreningen, Bollnäs folkhögskola, Fornby folkhögskola Borlänge, Socialpsykiatrin Leksands kommun och Psykiatrin Region Örebro.

 • Effekten av att boka Jan Gson

  Åhörarna kommer få praktisk kunskap om entreprenörskap och dess konsekvenser. Genom egna erfarenheter om psykisk ohälsa visar Jan att när det är som svårast, kommer nya möjligheter för sinnet att få stilla sig. Reflektioner om medvetandets rörelser i tid och rum, ger åhörarna nya insikter om vad forskningen är på spåren.

 • Jan Gson som talare

  Jan är personlig och lättsam med glimten i ögat. Han för hela tiden en dialog med åhörarna för att skapa en delaktighet.

 • Jan Gson erbjuder

  Föreläsningen som Jan erbjuder är en kronologisk livsresa innehållande både med- och motgångar. Fokus är på emotionellt laddade händelser. Dåtid och nutid sammanvävs systematiskt och tänkvärt, som när vissa minnen återkommer oväntat.

  Normalt är föreläsningen 2 x 45 minuter exklusive paus, men kan anpassas efter kundens önskan.

 • Jan Gson passar till

  Offentlig och privat sektor. Personalgrupper i utveckling. Utbildningar inom beteendevetenskap, psykologi, terapi och socialt arbete. De som bemöter människor i sitt yrke.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska

Jan Gson är utbildad Case manager, Fototekniker, MHFA instruktör (Första hjälpen till psykisk hälsa, KI) och Hjälpmedelsambassadör (HI). Föreläst om psykisk ohälsa och bemötande sedan 2004. Det har blivit några hundra föreläsningar för studenter och personal inom landsting, kommuner och högskolor. Arbetat som informatör och utbildare inom psykiatriområdet. Lång yrkeserfarenhet som arbetsledare. Initierat och varit VD för en elektronikfabrik. Verkat som agent för ett engelskt och ungerskt företag inom elektronikbranschen. Han har också arbetat under några år i stålverk och som fotograf. Medförfattare till fackboken ”RACT” en arbetsmodell inom psykiatrin och författare till ” ”Pojken som inte fick dö” en emotionell biografi.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Jan Gson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 18.000 kr

 • Mer om priser

  Prisnivå kan regleras när det gäller ideella föreningar.

 • Mitt motto

  ”Det löser sig till slut” Galileo Galilei

Andra talare inom samma område

Shatila Salami

Hon är den första kvinnan i Europa som gjort militärtjänst i hijab. Idag är Shatila Salami dessutom Räddningstjänstens första kvinna i slöja. Hon visste redan som liten att

Josh Stinton

Coming from a business design background, working with two of the ‘Big 4’ management consulting firms, Josh Stinton uses his  business background to share models fro

Anette Axelsson

Anette Axelsson har jobbat inom psykiatrin i många år och håller idag föreläsningar om hur vi får friskare arbetsplatser med en arbetskultur som bygger på arbetsglädje, gemenskap och

Anna Wikfalk

Anna Wikfalk lär er hantera hantera stress och hur man skapar fokuserade, nöjda och engagerade medarbetare på arbetsplatsen och i skolan. Mångårig erfarenhet och omfattande utbildning i ä

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap