Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Isobel Hadley-Kamptz

Vi lever i en orolig tid. Folkvandringar och konflikter präglar vårt närområde. Den politiska kartan genomgår stora förändringar, samtidigt som globalisering och digitalisering påverkar hela samhällsekonomin.

Isobel Hadley-Kamptz är en välkänd opinionsbildare och författare som skrivit om den här utvecklingen i många år. En av hennes viktigaste frågor gäller it- och informationssäkerhet.

Med det nya kalla kriget uppkommer nygamla utmaningar för alla aktörer i Sverige. Det gäller för myndigheter, kommuner, företag, medier och enskilda att förstå och hantera möjliga it-säkerhetsproblem, påverkanskampanjer och desinformation. Vi måste alla försöka förstå den nya verkligheten utifrån våra olika roller. Isobel kan hjälpa dig och din verksamhet att göra det.

Isobel har lång erfarenhet inom politisk journalistik. Hon kan lägga upp föreläsningarna utifrån dina egna önskemål med fokus på informationssäkerhet eller på den stora transformation som samhället står inför på grund av globalisering och digitalisering. Isobel kan också moderera och leda samtal.

Urval av tidigare beställare:
Prime PR, LO, Södertörns högskola, Region Halland, Saco, Kulturhuset Stockholm, Narva Kommunikation, Funka, Internetdagarna, Stockholm Internet Forum, Sida.

 • Effekten av att boka Isobel Hadley-Kamptz

  Att boka Isobel kan vara ett steg på vägen för din organisation att bättre förstå den verklighet vi står inför, och vilka risker vi alla måste tänka på och hantera. När ni går från en föreläsning med Isobel har ni bättre på fötterna och lite större kunskaper om de utmaningar som väntar.

 • Isobel Hadley-Kamptz som talare

  Isobel är pedagogisk och entusiasmerande och bra på att förklara komplexa sammanhang så att alla förstår. Hon älskar mötet med åhöraren och drivs av att få hjälpa människor att hitta nya insikter och kunskaper.

 • Så arbetar Isobel Hadley-Kamptz

  Isobel arbetar gärna ihop med en beställare för att säkerställa att alla önskemål uppfylls. Om denna hellre vill kan hon utforma en föreläsning själv utifrån enbart en övergripande rubrik.

 • Isobel Hadley-Kamptz erbjuder

  Föreläsningarna kan anpassas efter beställarens önskemål.

 • Isobel Hadley-Kamptz passar till

  Både privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Isobel Hadley-Kamptz har snart 20 års erfarenhet från svensk samhällsdebatt. Hon har drivit opinion och bevakat samhällsfrågor från stora tidningar som Dagens Nyheter och Expressen och som fristående debattör och författare. Hon var en av Sveriges tidigt ledande skribenter om internet och den påverkan digitaliseringen har på hela samhället.

Under tre år var hon kommunikationsansvarig på Digitaliseringskommissionen, en offentlig utredning med syfte att hjälpa regeringen att ta fram bästa möjliga it-politik. I dag är hon också styrelseordförande i Dataföreningen, en ideell förening för människor i it-branschen. Hon har tyvärr inte vunnit På Spåret.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Isobel Hadley-Kamptz talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  Olika pris beroende på hur lång föreläsningen är och hur mycket kunden vill vara med och styra. Om jag modererar en heldagskonferens är det i det högre spannet.

Andra talare inom samma område

Peter Siljerud

Peter Siljerud har de senaste 15 åren arbetat som professionell talare med fokus på trender och framtid. Utifrån sin omfattande forskning ger han åhörarna en vision om vart världen är på väg

Fredrik Wass

Internet har för alltid förändrat människors sätt att interagera, kommunicera och konsumera. Som kommunikatör, skribent, journalist, bloggare, strateg, konsult och rådgivare har Fredrik W

Johanna Allhorn

Johanna Allhorn är chefredaktör för Ehandel, som är Nordens största branschtidning och mötesplats inom e-handel. Med åtskilliga år i e-handelns centrum har hon unika insikte

Olle Leckne

Den digitaliserade världen har ändrat förutsättningarna för marknadsföring och konsumtion, men det är alltjämt människor som interagerar. Olle Leckne visar hur ni kan sälja mer till era k

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap