Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Behöver du inspireras inför framtiden? Eller måla om den stora bilden av vart din organisation är på väg? Då är Ida Hult din föreläsare.

Ida är futuristen och beteendeproffset som varvar företagsrådgivning med inspirationsföreläsningar. Publiken får både inspiration och konkreta verktyg att använda i vardagen.

Ida Hult brinner för förändringen vi möter idag; det digiloga livet där nytt och gammalt möts. Hon sätter fokus på våra nya sätt att leva och vara, arbeta, prestera, äta och köpa. Hur man skapar affärer är hennes expertis, liksom svaren vi inte kan googla oss till. Strategiska visionsprojekt är hennes styrka. När Ida Hult föreläser haglar skratten och fastnar ibland i halsen.

Tidigare beställare: Ikea, Ica, HP, SEB, PwC, Cisco, Tandberg, Telia, Schibsted Media, Aller Media, Bonnier Media, Axfood, Lunds Universitet, 3, Ericsson, Skanska, Swedbank, Svenska Institutet, Carlsberg, Business region Göteborg, Innovasjon Norge, Hammer & Hanborg, Swedish Bar Asssociation, Radio days Barcelona, Arla Foods, Apoteket, E. On, Värmdö Kommun, Sabo, Mimer, Sveriges Radio, Färgfabriken, Tillväxtverket, Svenska Spel, Volt, Örebro Kommun, Stockholms Länsstyrelse, Folkuniversitetet och Vendingföreningen.

 • Effekten av att boka Ida Hult

  Åhöraren får inspiration och vilja att agera utifrån nytänkande och nya exempel. Publiken får en unik inblick i konsumenternas liv och vardag.

 • Ida Hult som talare

  Energisk, rolig, utmanande och inspirerande. Hennes träffsäkra observationer är knivskarpa.

 • Så arbetar Ida Hult

  Ida har genomfört hundratals uppdrag för lika många uppdragsgivare. Inget är det andra likt då Ida anpassar efter kundens behov och syfte. Genom dialog utformas den bästa föreläsningen eller utbildningen för just dig.

 • Ida Hult erbjuder

  Ida Hult jobbar med utbildningar, (halv- eller heldag), för mindre till mellanstora grupper. Det finns gott om utrymme för diskussion, reflektion och utmaning inom omvärld och ledarskap. Likaså inom arbetsplatskultur, framtid, konsumenter och vision samt branding.

  Ida Hult har en uttrycksfull scenpersonlighet och kan äga en stor scen med tusentals i publiken. Då är formatet 20–60 minuter inspiration och utmaning i högt tempo. Det bjuds på träffande och underhållande observationer om hur människor köper, beter sig, äter, lever och bor samt arbetar. Ida Hult erbjuder också rådgivning till styrelse och ledningsgrupper.

 • Ida Hult passar till

  Ida Hult rör sig hemtamt emellan intima styrelserum och Europas största scener.
  - Ägare och ledare på alla nivåer som söker utmaning och inspiration som grund för förändrings- och utvecklingsarbete samt visionsprocesser.
  - Alla evenemang, (internt/externt), där arrangören vill signalera modigt framtidsföretag med visioner.
  - När evenemanget behöver en energi-injektion.
  - När evenemanget behöver en kvinna som pratar om ”hårda värden”.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Ida Hult har en magisterexamen i Etnologi från Lunds Universitet och dubbla examina i journalistik (amerikansk bachelor och svensk magister). Hon har även arbetat och utbildat sig på Kairos Future.

Ida Hult har föreläst sedan 2006 och har tio år med eget bolag i ryggen. Hon har drivit etnografisk konsultbyrå, gett strategirådgivning åt stora internationella bolag och varit med i infotainment-TV. Hon ha även skrivit i antologier, gjort två museiutställningar och deltagit i konstprojekt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Du har mycket att se fram emot när du anlitar Ida!

2017-03-06, 10:59

”Du har mycket att se fram emot när du anlitar Ida!” Vafab Miljö och Mimer

Toppscore!

2017-03-06, 10:59

”Evalueringen gav Ida toppscore og det forundrer meg ikke!” Matmerk

Har en analytikers trovärdighet och en stand-up komikers humor!

2017-03-06, 10:58

”Ida förmedlar en bild av dagens samhälle med en analytikers trovärdighet och en stand-up komikers humor! Hon förmedlar insikter som sätter igång tankeprocesser hos både den professionella och krävande lyssnaren som hos den lite mer tillbakalutade filosofen.” Swedbank.

Den bästa föreläsare jag har hört!

2017-03-06, 10:58

« Du är den bästa föreläsare jag har hört. Du sätter allt; innehåll, konstpauser, perspektiv och allt utan att låta tråkig. Det var precis vad vi behövde höra. Jag blev helt slut i huvudet på ett bra sätt av din dragning. Succé. Både för vad du berättade och hur.” Ica Maxi

Inspirerande!

2017-03-06, 10:57

”Inspirerad, öm i skrattmusklerna och full med energi – det är jag; varje gång jag lyssnat på Ida Hult!”

Inspirerande och kvalitativ

2017-03-06, 10:56

”Jag har de senaste åren haft förmånen att anlita Ida för såväl inspirerande föreläsningar som för kvalitativa undersökningar hemma, på första parkett, hos människor som lever sina liv.”

Imponerar med knivskarp träffsäkerhet

2017-03-06, 10:56

”Ida imponerar under sina föreläsningar med knivskarp träffsäkerhet om hur vi egentligen är, när ingen ser oss. Hon tar oss med på en hundrabilders-resa som inte en enda gång tappar i tempo. Det är fart och fläkt hos Ida, stora skratt och igenkännande nickanden hos publiken.”

Den bästa föreläsare jag lyssnat till!

2017-03-06, 10:55

”Den bästa föreläsare jag lyssnat till, har jag hört flera gånger av entusiastiska medarbetare.”

Möter människor med värme, intelligens och stor närvaro i stunden!

2017-03-06, 10:55

”Som etnolog möter hon människor med värme, intelligens och stor närvaro i stunden vilket öppnar många dörrar och hjärtan. Det och hennes goda förmåga att skriva livfulla och fullständiga rapporter för sin uppdragsgivare gör att jag med en mycket varm hand rekommenderar Ida även som etnolog.”

Andra talare inom samma område

Bakom skärmen

Emma Wretman, Sonja Otteklint och Cecilia Sahlén har tillsammans bildat “Bakom skärmen”, som utbildar framförallt vuxna om ungas användande av sociala medier. De erbjuder en kaxig och informativ

Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman är en vida känd expert inom forskning kring försäljning och Marknadsföring. Han är t ex grundaren till forsknings- och rådgivningsföretaget ProSales Institute AB, med fokus

Martin Deinoff

Martin Deinoff är IT-entreprenör och vice VD för Creuna, nordens största digitala byrå. Martin Deinoff vet mer än de flesta om vart internet och digital utveckling är på väg och känner väl till de t

Micke Darmell

Micke Darmell hjälper organisationer att förbättra sina interna möten och arbetsmiljö. Hans inspirerande föreläsningar och work- och learnshops kan bidra till en genuin förändring och förbättring ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap