Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Helena Magasanik

Helena Magasanik har femton framgångsrika års erfarenhet av att föreläsa om att förebygga stress. Hennes föreläsningar har lett till påtagliga förbättringar hos organisationer och företag. Helena är bergfast övertygad om att ingen behöver vara sjukskriven på grund av stress eller psykisk ohälsa. Helena Magasanik har dessutom medverkat i flertalet TV-program och talat om hur vi kan förebygga dessa folksjukdomar.

 • Effekten av att boka Helena Magasanik

  Publiken lämnar föreläsningen eller workshopen stärkta med verktyg att arbeta med i vardagen för att förebygga stress eller arbeta med värderingar. Många vill fortsätta och höra mera samt ha diskussion efteråt.

 • Helena Magasanik som talare

  Helena Magasanik är kraftfull, seriös, pedagogisk, kunnig och övertygande. Hon engagerar och berör, är medryckande, rolig och lätt att identifiera sig med. Helena är en fullblodstalare som på ett enkelt och självklart sätt förmedlar sitt budskap. Helena vill ha resultat.

 • Så arbetar Helena Magasanik

  Helena skräddarsyr alla föreläsningar och workshops utifrån kundens behov och utifrån vilket resultat kunden har behov av. Detta definieras oftast på ett kundmöte innan föreläsningen, eller per telefon.

 • Helena Magasanik erbjuder

  Helena erbjuder föreläsningar och workshops som berör, engagerar publiken och ger konkreta resultat. Hon lockar fram skratt och ibland tårar. Hon förmedlar kunskap om hur vi upptäcker stress och hur vi undviker den.

 • Helena Magasanik passar till

  Helena Magasanik lämpar sig utmärkt till att föreläsa för ledningsgrupper, chefer och personalgrupper. Likaså inför personal på skolor, förskolor och gymnasielever.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Helena har lång erfarenhet från näringslivet som försäljningschef, marknadschef och verksamhetsledare. Helena är diplomerad Stress- och friskvårdsterapeut med kognitiv inriktning. Denna kunskap och bakgrund gör Helena till den utmärkta föreläsaren eller seminarieledaren som du eller ditt företag behöver. Helena har erfarenhet både av stress och välbefinnande – hur man undviker det ena och främjar det andra.

Kunskapen i stress bottnar sig i personlig erfarenhet. Under en längre tid hade Helena inte lyssnat på sin kropps signaler. 1997 nådde hon till slut sin maxgräns, batteriet var tomt. Helena blev utbränd och förlorade kontrollen över sin livssituation. Men efter motgången lyckades Helena dock förändra sitt liv och finna den balans som krävs för välmående. Efter denna erfarenhet ville hon inspirera och stärka andra.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Maria Granberg

Att spränga mentala och fysiska gränser, att överleva på bara 1/3 syre och att klättra så högt upp på jorden som en människa kan komma; Mount Everest. Det är några …

Thord Nossborn

Till vår tids paradoxer hör att vi sliter ut våra hjärnor i allt större omfattning, trots att hjärnforskningen går framåt i rasande fart. Psykosocial ohälsa ökar, …

Göran Claesson

Psykoterapeuten och kommunikatören Göran Claesson utbildar dig i intellektuell och känslomässig utveckling samt kommunikation. Med Göran förstärker du dina …

Janne Lundgren

Utveckla ditt mod att våga, fast rädslan finns! Janne Lundgren berättar om hur man kan övervinna stora hinder med rätt strategi. Han delar med sig av sina verktyg för …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap