Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Gustav Stenbeck

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han talar för alltifrån multinationella företag till småbolag om hur CSR och hållbarhet påverkar hur vi gör affärer idag. Liksom hur det kommer att förändra vårt sätt att göra affärer i framtiden.

2015 korades Gustav av tidningen Miljöaktuellt till Miljömäktigast inom hotellbranschen. Samma år blev han även utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer.

Gustav ägnar idag 100 % av både sin tid och sina resurser till att arbeta med hållbarhet och marknadsekonomi. Han bjuder publiken på många insikter kring hur dessa två fenomen kan samverka. Gustav berättar också hur organisationer kan dra nytta av hans lärdomar. Med en god portion humor, stort engagemang och djup kunskap lämnar publiken Gustavs föreläsningar med ny kunskap och nyvunnet engagemang – och kanske en vilja att förbättra världen.

Bland tidigare beställare märks: 
SEB, Electrolux, Systembolaget, Schneider Electric, NYU Stern School of Business, Landstinget Sörmland, AMF Fastigheter och LOS Energy.

 • Effekten av att boka Gustav Stenbeck

  CSR och hållbarhet anses av många vara luddiga begrepp. Gustav sätter in hållbarhet i ett affärssammanhang och ger exempel på hur entreprenörer och start-ups använder sig av begreppen idag för att skapa morgondagens hållbara ekonomi.

 • Gustav Stenbeck som talare

  Gustav är både en engagerad och engagerande talare. Passionen för affärsfrågor och affärsnyttan lyser alltid igenom. Han gillar att tända sin publik och använder flera olika presentationsmetoder. Genom att lyfta fram det som förenar miljöaktivisten och riskkapitalisten skapar han ny förståelse för hur frågorna sitter ihop.
  Gustav gillar att utmana traditionella sanningar inom hållbarhetsområdet Det ger publiken nya infallsvinklar och en bestående förståelse långt efter föreläsningens slut.

 • Så arbetar Gustav Stenbeck

  Alla framträdanden kan anpassas efter kundens önskemål.

 • Gustav Stenbeck erbjuder

  Gustav erbjuder allt från interaktiva föredrag för mindre grupper till keynotes på stora konferenser.

 • Gustav Stenbeck passar till

  Mässor och konferenser, stora som små organisationer, både inom privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Gustav har en systemvetarexamen från Stockholms universitet och en MBA från SDA Bocconi i Milano. Runt millenieskiftet arbetade han på Greenpeace. Därifrån gick han till att bli hållbarhetskonsult och arbeta för multinationella företag, såsom Coca-Cola, Sodexo och DeLaval. Gustav har även arbetat för stora svenska myndigheter, som Försäkringskassan och Rikspolisstyrelsen.

Därefter var han hållbarhetschef för Petter Stordalens hotellkedja Nordic Choice Hotels. Numera arbetar Gustav med sin egen verksamhet, Gain Sustain, vilket är ett investment- och konsultbolag som bistår med råd, finansierar och utvecklar hållbara affärsidéer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Otroligt bra”

2018-04-03, 09:18

"Gustav var otroligt bra och jag är väldigt nöjd med presentationen! Jag har även fått mycket positiv feedback från de anställda. Och våra anställda är mycket kräsna och vana vid bra och kända talare. Så jag kan varmt rekommendera Gustav i framtiden. Jag är så glad att du tipsade om honom!"
– Marie Wikander, Pernod Ricard

”Gustav is performing "

2017-04-13, 15:27

”Gustav is performing astounding presentations. May it be motivational or educational. His deep knowledge, many years of practical experience from large companies and his passion for management really shines through when he is talking.”

Andra talare inom samma område

Andreas Odhage

Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Andreas Odhage förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulture

Peter Wahlbeck

Den rikskände komikern Peter Wahlbeck ger en stand up-föreläsning i särklass om humor och kommunikation. Hur kommunicerar man med hjälp av humor? Varje dag möts vi av ett ofattbart

Katarina Cornelius

Vill du ligga steget före i digitaliseringen? Katarina Cornelius visar hur förutsättningarna för att bedriva verksamhet förändras nu när vi trätt in i den digitala nätverksvärlden. Hon

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Catarina Rolfsdotter-Jansson är föreläsaren som tar er på en fantastisk framtidsspaning - baklänges. Hon berättar om hur vi fick en hållbar värld. I en annan föreläsning är människan i fokus ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap