Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Green & Kallin

Emma och Camilla inspirerar till att prestera med glädje och att skapa bra vanor för livet.

Green & Kallin föreläser, inspirerar och håller träningspass med inriktning på att deltagarna ska hitta glädje och balans i det de presterar. Emmas liv som höjdhoppare i världseliten och Camillas roll som ledare och chef har gett dem erfarenheter som gör att de vet vad som krävs. Det handlar om att hitta glädje och balans så att prestationen blir hållbar i längden.

”Med ökad tydlighet både privat och på jobbet, kan vi lättare göra varandra bra”


Flow i verkligheten

Förbered er för framgång

Att bygga ett vinnande lag

Hela kroppen i centrum

Bra vanor för livet

 • Effekten av att boka Green & Kallin

  Green & Kallins föreläsningar ger inspiration till att göra det som krävs. Insikt i att allt handlar om ett faktiskt görande. Att påverka det som kan påverkas och acceptera livets utmaningar.

 • Green & Kallin som talare

  Green & Kallin kompletterar varandra på ett unikt sätt. De förmedlar erfarenheter personligt och med glimten i ögat, utan att på något sätt tappa seriositeten.

 • Så arbetar Green & Kallin

  Green & Kallin har satt samman ett antal föreläsningar, där de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Utöver det skräddarsyr de föreläsningar efter beställarens behov.

 • Green & Kallin erbjuder

  Green & Kallin har stor erfarenhet av och kunskap om vad som krävs för att prestera på toppnivå. Deras föredrag anknyter till området prestation och hur man kan prestera och samtidigt må bra.

  De är unika i sitt slag, något som gör att föredragen har en äkthet och förmedlar känslan av att vara på riktigt. Ett och annat skratt dyker upp längs vägen, då det där med att prestera också ska vara kul!

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Emma Green har varit höjdhoppare på internationell nivå under 15 år. Hon har en rad pallplaceringar från internationella och svenska mästerskap. Till hennes främsta utmärkelser hör ett brons från VM i Helsingfors 2005 och ett silver från EM i Barcelona 2010.

Camilla Kallin har varit ledare på nationell och internationell nivå inom olika idrotter. Hon har dessutom chefserfarenhet i flera organisationer, såsom exempelvis ÖIS och Göteborgs kommun.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Green & Kallin talar om:

 • Flow i verkligheten

  I denna föreläsning vill vi inspirera till att hitta er inre drivkraft. Idag ställer vi extremt höga krav på oss själva och varandra, både hemma och på jobbet. Vi söker bekräftelse genom hjärtan på sociala medier. Men hur skapar man balansen i livet, som gör att du känner glädje i det lilla, och sedan kan prestera i det stora?

 • Förbered er för framgång

  Detta är en längre utbildning under temat Prestation. Om du misslyckas med att förbereda dig, då förbereder du dig för att misslyckas. Detta är grunden i alla goda prestationer, att förbereda sig för det som skall presteras oavsett vad det är. Det är ingen större hemlighet att vårt beteende och vår inställning påverkar både min egen och gruppens välmående och då även min och gruppens prestation.

 • Att bygga ett vinnande lag

  I denna föreläsningen fokuserar vi på vikten av vår inställning. Det är ingen hemlighet att den påverkar både vår egen och gruppens prestation. Hur hjälper vi varandra till att bli bättre? Hur kan vi både ha roligare på jobbet och prestera bättre… går det? För oss är det en självklarhet.

 • Hela kroppen i centrum

  Om att leva fullt ut.
  I denna föreläsningen lägger vi fokus på hela kroppen. Hur påverkas vi av alla intryck och snabba lösningar till det perfekta livet.
  ”Fast fix” fungerar det? Eller handlar det helt enkelt om att skapa bra vanor för livet. Vågar ni anta utmaningen om att leva fullt ut. Alltså leva i och med er kropp?
  Att stanna upp se sig omkring men lyssna inåt, varför är det så svårt?

 • Bra vanor för livet

  Alla är värda att må bäst.

  Det finns inga hemligheter eller genvägar men vi hjälper dig gärna på vägen.
  Med våra erfarenheter och vår kunskap ger vi er tipsen för att skapa bra vanor för livet.

  Vi hjälper er förstå och hitta disciplinen, viljan och kraften. Några av de ingredienser som behövs för att kunna skapa bra vanor.

  ”You will never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine.”

  -John C Maxwell

Andra talare inom samma område

Nicklas Jansson

Nicklas Jansson är kranbilsföraren som räddade chauffören Bengts liv och över en natt blev rikskänd för sitt hjältedåd. Nicklas är unik för sin förmåga att vara lugn och handlingskraftig

Renata Chlumska

Renata Chlumska är en av världens främsta äventyrare och en av Sveriges mest bokade inspirationsföreläsare. Hon blev som 25-åring den första svenskan att bestiga Mount Everest. Likhete

Thomas Fogdö

Thomas Fogdö var tidigare utförsåkare i Sveriges alpina landslag och vann världscupen i slalom 1993. Två år senare bröt han ryggraden på ett träningspass och blev förlamad från midjan och ned. I dag

Tina Thörner

Tina Thörner är känd världen över som en framgångsrik kartläsare och ett rallyproffs. Dessutom är hon en välkänd inspiratör, motivatör, föreläsare coach och författare. Hennes väg till framgång ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap