Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Göran Sandberg

Göran Sandberg föreläser om ”Må bäst – livshantering” vilket är en lättsam påminnelse om att vi måste rensa bland våra energitjuvar. Vi behöver fylla på våra liv med positiv energi i vardagen. Publiken får lära sig att må bäst i den situation de är i just nu. Detta är ett väl så aktuellt ämne i dagens samhälle, då vi ger mycket av oss själva och lätt glömmer att fylla på vår egen själ med positiv energi.

Görans vision är att med sin egen berättelse, erfarenheter och metaforer få åhörarna att känna igen sig och ge dem aha-upplevelser. Publiken får se på sig själva med lite distans och fnissar glatt.

 • Effekten av att boka Göran Sandberg

  Efter föredraget är man en betydligt gladare, mer balanserad och medveten person. En som bättre väljer sina strider och ser om sin energiförbrukning. Risken för att bränna ut sig minskar och den som befinner sig i farozonen blir medveten om det.

 • Göran Sandberg som talare

  Göran är en entusiastisk föreläsare som gärna involverar sin publik. Han bjuder mycket på sig själv och åhörarna rycks lätt med. Göran kopplar till verkliga händelser som ger den där igenkänningsfaktorn som är så viktig. Han är lugn och van att undervisa både vuxna och yngre.

 • Så arbetar Göran Sandberg

  Göran är van att hålla kurser vilket gör att han enkelt läser sin publik och förankrar sitt budskap under resans gång. Han är flexibel och får ofta uppdraget att anpassa föredraget eller kursen till det aktuella företaget/organisationen och deras önskemål. Om det behövs anpassar Göran även föredraget för att passa åhörarna bättre redan under dragningens gång. Efter föreläsningen är Göran disponibel för de åhörare som så önskar.

 • Göran Sandberg erbjuder

  Göran Sandberg erbjuder både kurser och föredrag. Han föreläser t ex om ”Må bäst –livshantering” som påminner om att vi måste rensa bland våra energitjuvar. Vi behöver fylla på våra liv med positiv energi då och då.

 • Göran Sandberg passar till

  Göran passar som föreläsare i större publika sammanhang, men även som talare på företagets kick-off. Likaså mindre tillställningar passar bra, då han anpassar föredraget efter de önskemål som finns.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska

Göran Sandberg har en lång erfarenhet som ledare. Som 21-åring började han som chef för väktarbevakningen på de stora varuhusen Åhléns city samt varuhuset PUB. Därefter var han försäljningschef Kontorsutvecklingsägda Transerva, VD för Impexgruppen i Bryssel, projektledare på Svea värme, försäljningschef på Aircondition service och försäljningschef på IVT. Han har även varit marknadsdirektör på Energikonsortiet, VD för Energy saving systems, VD för 2S&1B, företagsledarcoach, samt lett Rektor Sandberg AB som erbjuder utbildningar och personaluthyrning.

Göran har hållit kurser under många år Det var under en sådan kurs som han upptäckte vikten av att vardagstanka själen. Kursen han höll tog en helt annan väg än planerat och mynnade ut i just Tanka dig själv i vardagen. Göran upptäckte att kursdeltagarna satt som tända ljus framför honom och bara insöp det han sa. Sagt och gjort, han gjorde en föreläsning om det. Detta är resultatet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de bästa föreläsarna och inspiratörerna i Norden. En föreläsning med honom är väl investerad tid och garanterar energikickar.  

Niklas Forser

Varför göra det komplicerat, när det är så enkelt? Finns det genvägar till framgång. Ja, Niklas Forser lär ut den gyllene formeln, vars tolv framgångsnycklar får företag att bli mer lönsa

Torgny Steen

Vill du må och prestera bättre hemma, i skolan och på jobbet? Genom att röra på dig stärker du både hjärta och hjärna! Torgny Steen är företagsledaren som bytte bana för att aktivera männ

Astrid Vogel

Astrid Vogel är motiverande talare och livscoach som jobbar med människor som stöd för att nå sin potential. Astrid är uppvuxen i Sydafrika och har bott i flera andra länder innan hennes hjä

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap