Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Göran Larsson

Göran Larsson är en uppskattad föreläsare när det gäller feedback, coachande ledarskap och motivation. Hans föreläsningar bygger på egna erfarenheter som ledare och från hans roll som utbildare och coach. Föreläsningarna är interaktiva där deltagarna bjuds in till diskussioner och övningar. Göran har en stor portion humor, men föreläsningarna har fokus på lärande. Oavsett ämne pratar Göran om vikten av att skapa medvetenhet och eget ansvar för att ta vara på var och ens potential.

  • Göran Larsson som talare

    Göran lägger mycket fokus på att skapa ett lärande och bjuder ofta in deltagarna till övningar, diskussion och reflektion. Han talar om saker som berör ledarskapet och medarbetarskapet i vardagen. Han menar allvar men har alltid glimten i ögat! Göran har ett förhållningsätt som gör att han lyssnar in och är förstående, men också tydlig och utmanande. Han ger många exempel från egna erfarenheter, men även erfarenheter från ledare och medarbetare han har coachat och utbildat.

  • Så arbetar Göran Larsson

    Göran ser alltid till att sätta sig in i kundens verksamhet och arbetssätt, samt ger deltagarna enkla redskap som kan användas direkt i vardagen. Föreläsningarna är interaktiva där deltagarna bjuds in till övningar, diskussion och reflektion.

  • Göran Larsson erbjuder

    Göran Larsson skräddarsyr föreläsningar och utbildningar utefter kundens behov och önskemål. Han är noga med att lära känna kundens verksamhet, möjligheter och utmaningar för att sedan stämma av detta med kunden. Därefter anpassas föreläsningen eller utbildningen utifrån var kunden står nu och vart de vill nå.Göran tar även uppdrag som moderator, facilitator och processledare.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska, Tyska

Göran är i grunden ingenjör, men har större delen av sin karriär jobbat med marknad och försäljning. Han har examen från högskolan inom ekonomi och samhällsplanering, har dessutom diplomutbildningar inom marknadsföring, varumärkesstrategi och ledarskap från IHM. Han har varit ledare under större delen av sin karriär, har jobbat både i tjänsteföretag och producerande företag inom industrin. Göran har arbetat internationellt i mer än 12 år och de senaste 18 åren med kompetensutveckling inom näringslivet. Han är professionell coach (PCC) för ledare sedan 2005 och pratar flytande engelska som tyska.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Roliga och mycket lärorika!"

2018-12-10, 16:44

“Har gått på ledarskapsutbildningar förut, men denna gången kändes det mer rejält. De praktiska övningarna var roliga och mycket lärorika. Jag är glad att min arbetsgivare har satsat på sina chefer med den här utbildningen”

"Sympatiskt, ödmjuk, humoristisk och erfaren!"

2018-12-10, 16:43

“Hela upplägget var bra, övningarna var roliga och lärorika och kursledaren (Göran) är en sympatiskt, ödmjuk, humoristisk och erfaren utbildare med många roliga historier från sin långa karriär och som bjuder på sig själv. Jag känner verkligen att jag fått de verktyg som jag önskade med den här utbildningen”

"Riktigt bra!"

2018-12-10, 16:43

“Tack för en bra föreläsning. Det var många av deltagarna kom kom fram till mig och tackade för att jag ordnat föreläsningen och sa att den var riktigt bra”

Andra talare inom samma område

Tommy Davidovic

Tommy Davidovic är omtalad för sin förmåga att ge publiken känslan att allt är möjligt. Med sin glöd och sin okuvliga tro på andra människors förmågor talar han med en övertygelse i särkl

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap