Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fritte Fritzson

Med charm, kluriga skämt och imponerande publikimprovisationer är komikern Fritte Fritzson ett säkert kort i alla sammanhang. Han gillar att improvisera och passar därför perfekt i situationer där allt inte går att förutse. Fritte har arbetat som allt från ICA-kassörska till universitetsadjunkt och fungerar utmärkt i de flesta företagssammanhang. 

Fritte har turnerat med komikern Johan Glans och dessutom uppträtt de flesta av Sveriges ståuppklubbar och på scener som Hultsfreds- och Arvikafestivalerna. Han driver även den prisbelönta ståuppklubben Oslipat tillsammans med Marcus Johansson och har medverkat i TV-produktioner som ”Robins” och ”Extra Allt” och lett Svenska standupgalan under tre år.

 • Effekten av att boka Fritte Fritzson

  Ett gott skratt förlänger livet. Fritte Fritzsons föreställning kan vara precis den injektion som behövs på konferensen eller kick-offen för att inspirera medarbetarna och fylla organisationen med energi. 

  Sagt om Fritte:

  Fritte Fritzson är ett riktigt ståupp-proffs och det märks att han inte behöver anstränga sig nämnvärt för att få igång skratten. Han ärdefinitivt ett värdigt huvudnamn för en fullsatt ståuppkväll som den här.
  -Andreas Homanen, Östgöta Correspondenten

  Fritte var konferencier för vår galamiddag Swedish Learning Awards på Nalen. Väl förberedd och med såväl roligt material om branschen som lysande improvisationer gjorde han vår prisutdelning till en succé.
   - Kristian Åsberg, Swedish Learning Association

 • Fritte Fritzson som talare

  Fritte Fritzson bygger sina föreställningar på noggranna förberedelser för att ta reda på så mycket som möjligt om sammanhanget. Han förberedelser i kombination med god publikkontakt och improvisationer borgar för en lyckad kväll.

 • Så arbetar Fritte Fritzson

  Fritte Fritzson ser till att alla i rummet känner sig välkomna, och försöker verkligen nå ut till bakersta raden oavsett hur långt bort den är. Alla ska känna sig inkluderade i underhållningen.

  Fritte tar självfallet hänsyn till kundens eventuella önskemål och han är noga med att anpassa sitt material till målgruppen.

 • Fritte Fritzson erbjuder

  En rolig föreställning med massor av skratt och värme. Fritte Fritzson kan med fördel även anlitas som konferencier och moderator. Hans varma humor kan vara precis den isbrytare som behövs även i ett mer formellt sammanhang.

 • Fritte Fritzson passar till

  Frtitte Fritzson passar som komiker, konferencier och moderator för allt från små firmafester till invigningar i stort format. Fritte Fritzson har själv jobbat som allt från snabbköpskassörska till universitetsadjunkt och passar därför i de skiftande sammanhang.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man

Fritte Fritzson är komiker och radiopratare. Sedan 2006 driver han tillsammans med Marcus Johansson den prisbelönta ståuppklubben Oslipat som idag finns i Stockholm, Malmö, Uppsala och Jönköping. Fritte har hörts i ”Carpe Fucking Diem” i P3 och han driver den populärvetenskapliga podcasten ”Allt du velat veta” med över 300 000 nedladdningar per månad.

Fritte Fritzson uppträder på de flesta av Sveriges ståuppklubbar, som Norra Brunn, Gasta och Lkpg Haha och han har dessutom uppträtt i Finland, Danmark, Norge, Storbritannien och USA. Han har ståuppat sedan 2006, men innan dess har han medverkat i spex, revyer, krogshower och som konferencier sedan tidigt 90-tal. Han har medverkat i TV-produktioner som ”Robins” och ”Extra Allt” och lett Nöjesguidens Malmö/Lundaprisgala och Svenska standupgalan under tre år.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Succé

2016-11-22, 17:01

"Fritte var konferencier för vår galamiddag Swedish Learning Awards på Nalen. Väl förberedd och med såväl roligt material om branschen som lysande improvisationer gjorde han vår prisutdelning till en succé.”
- Kristian Åsberg, Swedish Learning Association

Ett riktigt ståupp-proffs

2016-11-22, 17:01

"Fritte Fritzson är ett riktigt ståupp-proffs och det märks att han inte behöver anstränga sig nämnvärt för att få igång skratten. Han är definitivt ett värdigt huvudnamn för en fullsatt ståuppkväll som den här.”
- Andreas Homanen, Östgöta Correspondenten

Ett stort nöje

2016-11-22, 17:01

"Än en gång har vi ett stort nöje att kunna anlita Fritte Fritzson som konferencier för årets Lund International Film Festival. Med sin unika kombination av talang för att humoristiskt vända och vrida på både ord och situationer, av filmkunnande och språkkunskaper och arkitekturkunnande, har Fritte gjort våra Filmgalor till något alldeles extra och blivit för vår Filmgala lika oersättbar som Stephen Fry för BAFTA."
- Elzbieta Brunnberg, Direktör, ArchFilmLund

Fritte Fritzson talar om:

 • Komiker

  Fritte Fritzson skojar om i princip allt. Ofta tar han avstamp i vardagligheter som han sedan vrider till absurditeter. Han pratar om allt från filosofi till påven och vår samtid. Han uppträder för företag och organisationer och på de flesta av landets största klubbar, inklusive Norra Brunn, RAW, Ruby Standup och Oslipat.

 • Konferencier

  Fritte har i 20 års tid varit konferencier för evenemang som Svenska standupgalan, Nöjesguidengalan, Lundakarnevalen och diverse företagsevenemang.

Andra talare inom samma område

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak – Mr Tourette – är performanceartisten du aldrig glömmer. Han gestaltar de människor och kolleger som såg hans personlighet, inte bara en diagnos. De som inkluderade honom

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg är musikern och underhållaren som 2006 drabbades av klimathotet, slog näven i bordet och blev miljökomiker. Idag är han talare, konferencier, musiker, sångare, kompositör och skrib

Peter Wahlbeck

Den rikskände komikern Peter Wahlbeck ger en stand up-föreläsning i särklass om humor och kommunikation. Hur kommunicerar man med hjälp av humor? Varje dag möts vi av ett ofattbart

Umit Dag

Umit Dag är en bred underhållare som verkar på de flesta scener. Han har på kort tid blivit känd som komiker och medverkat i flera radioprogram. Just nu är han aktuell med sin debutroman;

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap