Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fredrik Fjellstedt

Fredrik Fjellstedt visar hur man lyckas med lean och verksamhetsutveckling; från hur ledningen ska förstå, använda och leda baserat på lean, till hur det operativa arbetet i verksamheten ska bli framgångsrikt. Lean är en filosofi som många organisationer försöker bemästra men få lyckas med. Fredrik baserar sig på erfarenheterna direkt från lean-skaparen Toyota. 

Han är en erfaren och uppskattad utbildare, föreläsare och coach. Han har över 15 års erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete i olika roller såsom linjechef, projektledare, utbildare, coach, workshopledare samt konsult och verksamhetschef. Som den första personen utanför Japan blev Fredrik Master Trainer i Toyotas 8-stegsmetod för problemlösning. Fredriks specialistområde är lean-filosofin där han alltid skapar en tydlig koppling mellan kultur, ledarskap och praktiskt tillvägagångssätt. Han har bred erfarenhet att jobba mot alla nivåer i en organisation, från ledningsgrupp till den enskilda medarbetaren.

Fredrik erbjuder inspirationsföreläsningar, workshops och utbildningar för stora och små grupper, för ledare och för medarbetare. För att du och din grupp ska bli nöjda anpassas varje insats efter just era behov.

Urval av tidigare beställare:
Toyota Material Handling Sweden, Motala kommun, Tranås kommun, Linköping universitet, Toyota Material Handling Finland, Lean Association of Finland, Lean Kata Sweden, Linnéuniversitetet och Handelshögskolan i Jönköping

 • Effekten av att boka Fredrik Fjellstedt

  Fredrik kommer att ge både ökad insikt och praktiska tips som du kan börja använda i din verksamhet så fort du är tillbaka.

 • Fredrik Fjellstedt som talare

  Fredrik har en sällsynt förmåga att på ett lättsam och pedagogiskt sätt förmedla sitt budskap genom att blanda teori, praktik och dialog. Han välkomnar en aktiv publik, för det är genom frågor och funderingar från publiken som innehållet ytterst kan anpassas till vad just du behöver.

 • Så arbetar Fredrik Fjellstedt

  Fredrik anpassar alltid innehållet efter ditt behov och önskemål.

 • Fredrik Fjellstedt erbjuder

  Fredrik utgår alltid från dina behov och anpassar föredraget, utbildningen eller workshopen på ett sätt så det passar din grupp.

 • Fredrik Fjellstedt passar till

  Fredrik passar för alla de tillfällen du vill att dina kollegor, chefer, medarbetare eller kunder ska få inspiration, insikt och förståelse för hur lean kan bidra till att skapa en verksamhet i världsklass.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Fredrik Fjellstedt är civilekonom, med inriktning mot strategi och ledarskap, från Linköping universitet.

Under 10 års tid arbetade han på Toyota med lean, ledarutveckling och förändringsledning. Han har varit i Japan ett antal tillfällen för att utbilda sig i lean-filosofin, vilket gör att han har en unik inblick i varför Toyota är så framgångsrika.

Sedan några år tillbaka är Fredrik verksam som entreprenör, dels i sitt eget konsultbolag och dels som medgrundare till ett teknikbolag inom Computer Vision och ett spelbolag inom VR.

Utöver sitt arbete som konsult så är Fredrik även anlitad av flera olika lärosäten, däribland Linköping universitet och Handelshögskolan i Jönköping, för att bidra med sina insikter i lean.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Fredrik Fjellstedt talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 50.000 kr

 • Mitt motto

  ”Problemet är sällan att hitta saker vi skulle kunna göra, utmaningen är att förstå vad vi Måste göra för att bli framgångsrika och låta det bli vår ledstjärna. Lean, rätt använt, hjälper hela organisationen att hitta och fokusera på denna ledstjärna.”

Andra talare inom samma område

Anna Fundin

Anna Fundin är certifierad facilitator som hjälper grupper och verksamheter nå uppsatta mål genom att designa och leda workshops. Med en gedigen verktygslåda och många års erfarenhet kan hon stötta

Niclas Mårdfelt

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges mest motiverande och insiktsskapande föreläsare. Han har en unik förmåga att tydligt och konkret leverera handfasta tips och råd som fungerar. När andra be

Göran Nilsson

Organisationer möter ofta dynamik och osäkerhet i omvärlden med ökad toppstyrning, mer detaljerad planering och hårdare uppföljning. Men som många upptäcker är detta som

Niklas Ansgariusson

Man måste ha med både hjärta och hjärna i verksamhetsutveckling. Det har Niklas sedan sina sjutton år som managementkonsult och det delar han med sig av som talare. Niklas genomför ofta

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap