Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fredrik Börjesson

Fredrik Börjesson levererar inspirerande föreläsningar om personlig utveckling av högsta kvalité. Med humor, insikter, interaktion och energi ger Fredrik tips och verktyg till hur man når sina mål, hittar sin motivation och höjer livsgnistan. Han förmedlar ett budskap som ger en direkt och positiv effekt på åhörarna. Han motiverar skolungdomar, medarbetar och chefer till kämpa mot sina mål direkt. Oavsett om det handlar om träning, effektivitet, starta eget företag eller att bli en bättre medmänniska.

Fredrik menar dessutom att detta inte är någon raketforskning, vi gör detta varje dag – fast åt fel håll. Få en förståelse man kan påverka sig själv, en möjlighet att förändra sina liv omedelbart.

 • Fredrik Börjesson som talare

  Fredrik är en energisk föreläsare med full fart för motivation och inspiration. För en bra balans har han även lugnare dalar för förståelse och lyssning till åhörarnas funderingar och tankar.
  Att skratta är viktigt för honom, ju roligare något är ju lättare är det att lära sig något. Och genom att hålla nivån så nära människan som möjligt, så kommer alla att känna igen sig vilket skapar en god gemenskap genom hela föredraget.

 • Så arbetar Fredrik Börjesson

  Fredrik anpassar sina föreläsningar efter tillfälle och åhörare. För att få ut det bästa av föreläsningen lyssnar han gärna in önskemål.

 • Fredrik Börjesson erbjuder

  Han erbjuder föreläsningar möjlighet för åhörarna att lära sig att få bättre resultat i sina liv, oavsett område. Ens resultat orsakas av vårat handlande, men vad orsakar handlandet? Vanor styr mer eller mindre hela vårt liv, vare sig vi tror det eller ej. Med förståelse för hur man bryter en dålig vana och ersätter den med en vana som tar en närmare ett mål.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man

Fredrik har arbetat som snickare i hela sitt vuxna liv och driver även en egen byggfirma, men gömt bakom detta låg hans största passion, personlig utveckling. När han fick sin son, så förstod han att det inte finns tid till att vänta och började därför fokusera på det han verkligen vill göra här i livet, att inspirera och motivera andra.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Max Behesht

R. Max Behesht är en internationell föreläsare och inspiratör, som introducerar ett aktivt servicetänk som framgångsrikt påverkar hela organisationens kultur, en ...

Michael Södermalm

Michael Södermalm är en av de bästa föreläsarna och inspiratörerna i Norden. En föreläsning med honom är väl investerad tid och garanterar energikickar.  

Babben Larsson

Babben Larsson tillhör Sveriges komikerelit, är föreläsare och moderator. Föreläsningen "Friskvård à la Babben" ger insikter om stress, friskvård och hur man kommer tillbaka efter att ha

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak – Mr Tourette – är performanceartisten du aldrig glömmer. Han gestaltar de människor och kolleger som såg hans personlighet, inte bara en diagnos. De som inkluderade honom

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap