Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Felicia Oreholm

Felicia Oreholm föreläser om hållbara arbetsplatser som fokuserar på miljö och samhälle, inkludering och jämställdhet samt potentialen i både er organisations och era medarbetares varumärke och kundnöjdhet. Det handlar om att vara en hållbar medspelare helt enkelt.

Hållbara förändringar sker i organisationer som förstår sin del av problemet och på ett smidigt sätt kan övergå till att bli en del av lösningen. När vi väl fått smak på framtiden med självrespekt kan vi inte stoppas. Vi människor vill göra skillnad. 

Felicia är en hållbarhetsstrateg, som även håller föreläsningar om hållbarhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Med hjälp av Sveriges största hållbara materialbibliotek och smittsam entusiasm förklarar hon hur fukt och värme – byggfysik – fungerar på ett lättbegripligt sätt. Hennes styrka är att med glädje och hundraprocentigt engagemang tydliggöra och skapa anknytning till att generera vinnare i så många led som möjligt. 

Felicia har mångårig erfarenhet av att utbilda hållbar personal inom både fastighet och bygg. Efter 15 år som fotograf skolade hon om sig inom fastighetsteknik med inriktning på byggfysik, energieffektivisering och skadebesiktning. Efter detta projekterade och byggde hon det uppmärksammade Sunda Huset som ett arbetsprov i hållbart byggande.

Urval av tidigare beställare:
Skolor: Plushögskolan, Nackademin, Xenter, Folkuniversitetet, Hermods, JEI, STI, Uppsala universitet. Företag & Organisationer: Sh-bygg, Byggnadsvård Qvarnarp, Bjerking, Ramböll, IF, Svenska byggnadsvårdsföreningen Tidningar/teknisk skribent: Husbyggaren, Tidningen Trä, LERA.

 • Effekten av att boka Felicia Oreholm

  Felicia arbetar med direktanknytning till bokarens verksamhetsområde och hållbarhetsutmaningar. Hon tycker det är särskilt kul med ”kött- & potatisgubbarna” som tycker det här med hållbarhet luktar vegan och tvång. Alla kan inte charmas, men många låter sig ändå övertygas genom verklighetsanknytning och humor.

 • Felicia Oreholm som talare

  Felicias föreläsarstil är engagerande genom stora mått av igenkänningsfaktor och en god blandning mellan allvar och humor.

 • Så arbetar Felicia Oreholm

  Vissa kunder har kundkrav på att medarbetare är uppdaterade i vad som gäller för dem och i relation till samhällets mål inom det aktuella verksamhetsområdet.

 • Felicia Oreholm erbjuder

  Talaren anpassar föreläsningar och kurser efter kunden och dess målgrupp.

 • Felicia Oreholm passar till

  Felicia passar bäst som kurshållare och talare för privat och offentlig sektor under kursdagar, kick-offer och seminariedagar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

2010– Hållbarhetsstrateg inom bygg- och fastighet & teknisk skribent (Hela Sverige)
2007–2009 Studier byggfysik, energieffektivisering, skadebesiktning (Ky SIFU Upplands-Väsby)
1993–2007 Fotograf inom reklam- och media (New York & Stockholm)
1992 Studier fotografi (CMA New York)
1990–1991 Studier Friskvårdsinformatör (Själevad)

Med ett grundläggande hälsointresse och siktet inställt på att bli gymnastiklärare via New York och de 15 åren inom fotografi tillbaka till sunt byggande och hållbar förvaltning har Felicia fått det bästa av två världar: Marknad och Hållbarhet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Har öppnat mina ögon!"

2017-12-19, 17:24

"Jag ska bara säger, tack att du är so bra på vad du gör dä va non om inte det bäst lektionerna som jag har varit på. Du har öppnat mina ögon och jag kommer anstränga sig mer på min framtida jobb att allt kommer blir rät,mindre miljö påverkande och bra for voran hälsa.
Tack
Hälsning Jaka"

– Slovensk byggare och blivande byggingenjör

"Ger dig högsta betyg!"

2017-12-19, 17:23

"Hej Felicia!
Jag måste få erkänna för dig att det är hittills bara ett fåtal människor som lyckats beröra mig som du gjort under dessa veckor, och det är bara positivt. Jag har nog bara missat ett fåtal sekunder från din undervisning vilket ger dig högsta betyg ????
Kommer att bära med mig kunskapen, värmen, och det goda jag fått och göra något bra utav den i fortsättningen, samtidigt får vi inte glömma att ingen/inget kan vara helt perfekt, alla kan göra fel, det viktiga är att man på något sätt lär sig av sina misstag ????
Hoppas att det ordnar sig med taket och att du får en riktig mysig och god jul. Och det finns en lösning på (nästan) allt ????
Önskar DIG STORT LYCKA TILL med allt ????"
Blivande Byggingenjör

"Super mycket nytta!"

2017-12-19, 17:22

"Hej Felicia!
Ville bara säga att efter bara två dagar på min praktikplats har jag haft super mycket nytta/ kunnat briljera med den kunskap du lärde ut till mig under hösten i miljöfrågor. Avfallshantering, energibesparande åtgärder ligger verkligen i fokus känns de som. Tackar för de ????
Ha de bäst!!"
– Fd Hockeyproffs och blivande Fastighetsförvaltare

"En riktig ögonöppnare!"

2017-12-19, 17:21

Tack Felicia !

Jo den här kursen har varit en riktig ögonöppnare. Man blir förbannad frustrerad och inspirerad på en gång.

Blivande Byggingenjör

"En fantastiskt rolig och intressant kurs!"

2017-12-19, 17:21

”Tack Felicia för en fantastiskt rolig och intressant kurs! Det är så härligt med personer som verkligen brinner för det dom sysslar med. Det smittar av sig och man blir intresserad. Tack!

"Bra balans mellan allvar och glädje!"

2017-12-19, 17:21

”Felicia levererar Hållbarhet uppdaterat, engagerat och med en bra balans mellan allvar och glädje. Krävande och intensivt, och alltid relevant.”

Andra talare inom samma område

Gustav Stenbeck

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han talar för alltifrån multinationella företag till småbolag om hur CSR och hållbarhet påverkar hur vi

Malin Thorsén

Malin Thorsén utbildar inom hållbarhet, och hur man framtidssäkrar sin verksamhet. Föreläsningen passar både medarbetare och ledare. Hon visar tydligt hur alla har en viktig

Frida Arnqvist Engström

Det finns en värld av handgjort skapande som inte alla känner till. Frida Arnqvist Engström tar dig med till denna magiska plats och ger en guidad tur. Slöjd, hantverk och formgivning är

Ylva M Andersson

Ylva föreläser om ledarskap i förändring, innovation och kommunikation. Åhörarna får ta del av hennes lärdomar och erfarenheter, från både framgångar och motgångar. Med närvaro och tydlig

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap