Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eva Swede

Lär er hantera stress och förmågan att nå egna och gemensamma mål. Eva Swede ger er nya perspektiv på ledarskap, teamutveckling och organisation i en digitaliserad värld med hög förändringstakt. Eva är en inspiratör med en stark känsla för dialoger, innovativa perspektiv och varje persons unika kompetens. Eva tar fram Glädjefylld Vilja i arbetet, lär er hantera stress och ökar förmågan att nå egna och gemensamma mål.

 • Effekten av att boka Eva Swede

  Åhörarna får nya perspektiv på utveckling, förändring och ett arbetsliv med Glädjefylld Vilja. Föreläsningarna är mycket tänkvärda och kan leda till positiva förändringar på djupet på både grupp- och individnivå.

 • Eva Swede som talare

  Eva Swede är påläst, inspirerande och inbjudande. Hon föreläser alltid med omtanke och insikt om deltagarnas olika förutsättningar och bakgrund. På ett pedagogiskt sätt och med stark energi skapar hon trygghet och tydlighet och hon är angelägen om att alla ska få med sig något från föreläsningen eller workshopen. Dialoger med stort D ligger henne nära om hjärtat.


 • Så arbetar Eva Swede

  Eva Swede har en uppsättning färdiga föreläsningar men hon kan även tillsammans med beställaren kartlägga målgruppens behov och erbjuda en föreläsning som ger kunskap, verktyg och inspiration som möter behovet. Hon uppmuntrar dialog, personligt ansvar och egna reflektioner i samband med sina framträdanden.

  Eva arbetar gärna i workshopform som innehåller kortare teori/inspirationsavsnitt, praktiska övningar och utbyte av erfarenheter. Deltagarna bidrar med egna och gemensamma frågor, mål och exempel.

 • Eva Swede erbjuder

  Eva Swede erbjuder föreläsningar och workshops som är väl genomtänkta. Hon anpassar alltid sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål och med tanke på målgruppen. Eva kan även fungera som facilitator.


 • Eva Swede passar till

  Föreläsningar, workshops, facilitering, processledning och teamutveckling för ett bättre arbetsliv. Eva Swede kan framträda för både större och mindre sällskap och hennes erfarenheter och förmågor kan komma till gagn för både privat och offentlig verksamhet.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Eva gillar att lyfta blicken och få nya perspektiv. Hon erbjuder sedan 2007 föreläsningar och workshops om ledarskap, glädje i arbetet och teamutveckling för chefer och medarbetare, ledningsgrupper och styrelser. 2014 tilldelades Eva Swede Huddinge kommuns Entreprenörskapsspris.


Eva Swede erbjuder även konsulttjänster inom organisations- och affärsutveckling och hon handleder uppfinnare och tjänsteinnovatörer. Eva Swede en bakgrund som chef och projektledare inom privat och offentlig sektor och är engagerad inom stockholmshandbollen. Eva gillar att blogga - Med Glädjefylld Vilja! www.evaswede.se


Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Eva Swede talar om:

 • Fri och Stark – Med Glädjefylld Vilja!

  Hitta ditt inre ledarskap. Utveckla din vilja, kom till beslut och genomförande. Stärk ditt personliga varumärke och din förmåga att samarbeta i en föränderlig värld. Eva Swede föreläser om konsten att göra val, hitta glädjen och viljan att nå egna och gemensamma mål. Eva har inspirerat inom detta område sedan 2007.

 • Glädjefylld Vilja eller bara stress

  Vad vill du använda din kompetens till? 
Inspireras till att jobba tillsammans med mindre stress och mer glädje. Utveckla chefskap och medarbetarskap, bidra till bra teamarbete och externa samarbeten. Nå gemensamma mål genom att använda er energi på rätt sätt.

 • Svåra samtal och bra dialoger

  Hur gör man?
Chefskap och medarbetarskap börjar med konsten att kunna tala med varandra och sina kunder på ett framgångsrikt och lönsamt sätt för att nå gemensamma mål. Eva föreläser om bra dialoger och återkoppling, bemötande, glädje, energi och motivation.

 • Stressfritt Ledarskap

  Stresshantering för att leda dig själv och andra. Lär dig att se risker för negativ stress och hur du kan förebygga och hantera dem i tid på arbetsplatsen. Inspirerar dig att se möjligheter och att förebygga - Friskfaktorer och en Glad arbetsplats står i fokus.

 • Engagera flera

  Ledarskap, motivation och utveckling i idéburna organisationer. Att utveckla idéburen verksamhet, föreningsliv och idrottsrörelse är en av de största utmaningar man kan stå inför. Eva delar med sig av sina erfarenheter av styrelsearbete, bra dialoger och att engagera flera. Inspirerar till hur ni kan skapa goda förutsättningar för att utvecklas, hantera hinder, kommunicera och nå gemensamma mål.

 • Vem kommer till tals – Vilka lyssnar vi på?

  Arbetsmiljö är ett gemensamt ansvar. Arbetsmiljöverket kom under 2016 med nya föreskrifter inom bland annat området organisatorisk och social arbetsmiljö. Vi fokuserar på hur vi tillämpar innehållet i praktiken för att påverka er företagskultur, bidra till bättre arbetsmiljö, minskad stress och ökad lönsamhet. Vem har tolkningsföreträde, lyssnar vi på alla, tar vi tillvara teamets gemensamma kompetens?

 • Utveckla min idé för marknaden – Hur gör jag?

  Du tar med dig en idé och får inspiration och processtöd i att pröva din idé. Kanske är du, eller vill bli, entreprenörer, innovatör eller arbeta med social innovation. Pröva din idé – bli guidad i processen att gör rätt val, hitta lönsamma mål, genomföra innovations- och affärsprocessen och utveckla varumärket för att få din idé till marknaden.

Andra talare inom samma område

Maria Flanagan Sundqvist & Sara Lindberg

Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist är toppinspiratörer. Såsom arbetsmiljökonsult resp individ- och grupputvecklare får de arbetsmiljön att bli rolig, men dessutom en nyckel till

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Anders Haglund

Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och coacher. Han titulerar sig transformativ framgångscoach och hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet ha ...

Susanne Sköld

Susanne Sköld en passionerad föreläsare och utbildare med ett prestigelöst förhållningssätt till Team och Ledarskap. Deltagaren bjuds med på insikter i Feedback och vikten av att uppmuntra ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap