Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eva Lagerstam

Vad innebär digitalisering i arbetslivet? Hur får man med sig organisationen i förändring? Hur ska du nå ut med ditt budskap? Eva Lagerstams föreläsningar ser till att kommunikationen blir en prioriterad resurs i syfte att utveckla lönsamma företag.

Eva Lagerstam hjälper er att vässa chefernas kommunikation genom att använda ett praktiskt verktyg – ” Bättre budskap”. Testet är ett konkret sätt att ta reda på vad som behöver förbättras, istället för generella resonemang då tid oftast är en bristvara; därför är det viktigt att få hjälp att utveckla metoder som snabbt ger bättre resultat.

Läs mer om Eva på hennes hemsida "Bättre Budskap"

 • Effekten av att boka Eva Lagerstam

  Med Eva Lagerstams hjälp får ni inspirerade medarbetare där alla drar åt samma håll. Hon bidrar till att öka medvetenheten om vad som krävs för att öka effektiviteten hos människor, grupper och organisationer. Och hon sätter fingret på vikten av en god kommunikation. Eva bidrar med konkreta tips och råd som kan omsättas direkt i det vardagliga arbetet.

 • Eva Lagerstam som talare

  Eva Lagerstams föreläsningar präglas av att de är konkreta och att hon sätter fingret på typiska situationer som bidrar till att åhörarna lättare kan ta till sig materialet. Hon ser även till att bjuda på lite skratt och ingen åhörare lämnar hennes föreläsningar oberörda. Hon ser till att man får med sig tänkvärda insikter och konkreta verktyg som gör skillnad i vardagen.

 • Så arbetar Eva Lagerstam

  Eva Lagerstam arbetar med god pedagogik, entusiasm och gedigna kunskaper. Hon definiera tydliga mål i samarbete med uppdragsgivaren.

 • Eva Lagerstam erbjuder

  Fyra olika föreläsningar där hennes breda personliga erfarenhet kommer åhörarna till gagn. Hon anpassar alltid sina föreläsningar efter uppdragsgivarens önskemål och målgruppens behov.

 • Eva Lagerstam passar till

  Eva Lagerstams föreläsningar passar till allt från styrelser, ledningsgrupper och till hela företaget.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Eva Lagerstam har en bakgrund som marknadsförare och kommunikatör och som bollplank för ledningsgrupper.

 Eva har varit marknadschef och ansvarat för Corporate Communications på Scandic Hotels. Hon har även arbetat med reklambyråverksamhet som vice VD på Lidman & Co. Inom Lantmännen har Eva arbetat som vikarierande kommunikationschef både på koncernnivå och i affärsområdet Cerealia.

Eva har läst informationsteknik på Journalisthögskolan, propedeutiska studier i juridik och har DRMI examen. På IHM Business School har hon undervisat i många år och även varit lärarrepresentant i styrelsen. År 2002 fick Eva Lagerstam utmärkelsen årets lärare.

2013 nominerades Lantmännens intranät till utmärkelsen Sveriges bästa intranät av RIM Redaktörer interna medier. Eva har haft flera uppdrag inom Lantmännen, bland annat implementering av Code of Conduct i koncernen. Exempel på andra uppdragsgivare är Kronfågel, Scandi Standard, Bristol-Myers Squibb, Cap Gemini, Eductus och Svenska Kyrkan.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Terese Ellnestam

Lär er skapa meningsfulla möten där alla får vara delaktiga och alla förstår budskapen! Terese Ellnestam ger er verktygen för att frigöra den kreativitet som finns i organisationen samtid

Maria Engström-Eriksson

Låt föreläsaren Maria Engström-Eriksson ta ledarskapet, medarbetarskapet och företaget till en ny nivå där du får insikt om hur hjärnan hjälper och stjälper dig. I föreläsningen Led Hjärna får du ...

Kristian Fohlin-Svensson

Vill du öka kundnöjdheten och lönsamheten? Kristian har gedigen erfarenhet av att skapa förståelse och insikt i vad som gör en organisation eller grupp effektiv. Hur man undviker misstagen som så m

Fredrik Wass

Internet har för alltid förändrat människors sätt att interagera, kommunicera och konsumera. Som kommunikatör, skribent, journalist, bloggare, strateg, konsult och rådgivare har Fredrik W

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap