Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eva Jarlsdotter

Eva Jarlsdotter är föreläsare, moderator och pionjär till konceptet Lean@home som handlar om att få flyt i vardagen istället för att vilja fly den. Hon visar hur man går från frustration till flow i den organisation som man kan påverka mest - sitt hem. Eva ger en inspirerande introduktion till hur man kan använda LEAN filosofin och verktygslådan i sin vardag och därmed frigöra tid, pengar och energi och fokusera på det som är viktigt för en själv och familjen.

Hon visar hur LEAN bidrar till mer hållbara, harmoniska hem, och därmed mer hållbara samhällen. Hon är en ofta anlitad föreläsare för att ge en jordnära, konkret introduktion till LEAN för olika organisationer, som antingen ska börja med LEAN eller har fastnat i förändringsarbetet.

Urval av tidigare beställare:
IKEA, NCC, Riksbanken, SIDA, SEB, Spendrups, Campus Lidköping, Niana, Vetenskapsrådet, Formas, flera olika kommuner, KFS (arbetsgivarorganisationen för samhällsnyttiga företag), Projektforum, Bokmässan Göteborg och Stockholms universitet.

”icon” Eva Jarlsdotter bokomslag - From frustration to flow

”icon” Eva Jarlsdotter bokomslag - From frustration to flow

 • Eva Jarlsdotter som talare

  Eva är en inspirerande talare som har en avväpnande humor och stark utstrålning på scenen. Hon är lyhörd för publiken och väver gärna in olika övningar när tillfälle ges. Engagemang och empati kännetecknar Eva, både som talare och som person.

 • Så arbetar Eva Jarlsdotter

  Hon förbereder sig alltid minutiöst och tar reda på vilka förväntningar publiken och arrangören har på föreläsningen. Hon har olika moduler och kan skräddarsy allt från en timmars inspirationsföreläsning till en heldag med övningar och workshops. Hon använder ofta sin bok ”Från Frustration till flow med lean@home” integrerat i föreläsningen och den kan ingå i föreläsningsarvodet till deltagarna.

 • Eva Jarlsdotter erbjuder

  Eva passar som föreläsare och moderator, i både större och mindre sammanhang. Hon erbjuder också sin bästsäljande bok till rabatterat pris.

 • Eva Jarlsdotter passar till

  Hon ger en inspirerande och jordnära introduktion till både LEAN och lean@home. Eva fungerar både i det lilla workshopsformatet med mycket dialog och på scen med stor publik.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Engelska, Franska

Eva Jarlsdotter är utbildad vid Journalisthögskolan och Handelshögskolan i Stockholm. Hon har arbetat som journalist inom dagspress och nyhetsbyrå. När hon lämnade nyhetsjournalistiken började hon arbeta med kommunikation och CSR på AstraZeneca. Hon har haft ledande globala chefsroller inom både läkemedelsbranschen och Telecom.

Försommaren 2011 började familjen, i en kaosartad vardag, av överlevnadsinstinkt införa lean i hemmet. När de såg mönstret började de införa lean systematiskt. Resultatet var redan efter några månader häpnadsväckande. När de efter ett år följde upp förändringen var detta ett axplock av resultatet: - Halverade utgifter - Det ekologiska fotavtrycket var en tredjedel jämfört med tidigare - De slarvade inte längre bort boyta värd en miljon kronor - Istället för flaskhalsar och frustration hade de flyt och flow hemma - Tvätten gick tio gånger snabbare - De förverkligade behov och drömmar i högre utsträckning än tidigare

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Niclas Mårdfelt

Niclas Mårdfelt är en av Sveriges mest motiverande och insiktsskapande föreläsare. Han har en unik förmåga att tydligt och konkret leverera handfasta tips och råd som fungerar. När andra be

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringar. I arbetet med verksamhetsutveckling fokuserar man ofta på vilka metoder och verktyg man ska använda. Men det handlar m

Kelly Odell

Vill ni må bättre på jobbet? Vill ni ha en arbetsmiljö där ni trivs mer med chefen och kollegorna? Medarbetare som mår bra presterar bättre. Kelly Odell ger rättframma perspektiv

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap