Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eva Ahremalm

Tillsammans med en pianist skapar Eva Ahremalm en oförglömlig upplevelse med mycket igenkänning, skratt och eftertanke. Hennes annorlunda ”underhållning” har teman som närvaro, konsten att lyssna, medarbetar- och ledarskap, etiska dilemman och värdegrunder.
Musiken, tankarna och reflektionerna pendlar mellan humor och djupaste allvar, öppnar och berör. Eva Ahremalm har en fantastisk förmåga att göra åskådarna delaktiga och närvarande.

Eva Ahremalm har utvecklat en unik kombination av föreläsning och underhållning som är väldigt uppskattad av såväl medarbetare som chefer. Hon är skådespelerska, dramatiker, sångerska och utbildad inom psykodrama. Hon arbetar också med interaktiv teater, rollspel och workshops/processarbete för arbetsgrupper, utifrån uppdragsgivarens önskade tema.

 • Effekten av att boka Eva Ahremalm

  Eva Ahremalms underhållning och workshops bidrar till vitalisering, perspektivbyte och nya insikter. Därtill många skratt och kanske lite tårar.

 • Eva Ahremalm som talare

  Eva Ahremalm har en fantastisk förmåga att göra åskådarna delaktiga och närvarande. Hon är mycket uppskattad för sin varma humor och sin mänskliga klokskap.
Musiken, tankarna och reflektionerna pendlar mellan humor och djupaste allvar, öppnar och berör.

 • Så arbetar Eva Ahremalm

  Eva Ahremalm har under många år inspirerat med teater som verktyg på utbildnings- och inspirationsdagar. Hon arbetar både i det stora och i det lilla formatet. Evas sätt att arbeta och möta sin publik fungerar lika väl för små som för stora arbetsgrupper.

 • Eva Ahremalm erbjuder

  En inspirerande föreställning/föreläsning på 45-75 minuter som på olika sätt belyser det tema som uppdragsgivaren har i fokus. Evas unika arbetssätt gör succé bland både chefer och medarbetare.

  Interaktiv teater, 90 minuter, där Eva och ytterligare en skådespelare iscensätter situationer och dilemman där åskådarna aktivt får vara med och påverka förloppet. Det skapar igenkänning, skratt, engagemang och perspektivbyte.

 • Eva Ahremalm passar till

  Eva Ahremalm passar till kick-offer, konferenser, utbildningsdagar, utvecklingsarbete, fester och avslutningar.

Talaren utgår från Örebro
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Kvinna

Eva Ahremalm är skådespelerska, dramatiker och sångerska sedan 25 år tillbaka. Hon har drivit en nöjeskrog i Örebro och varit verksam som teaterchef och konstnärlig ledare. Hon är även utbildad inom psykodrama. De senaste tio åren har Eva utvecklat en unik kombination av föreläsning och underhållning som blivit mycket uppskattad inom en rad olika verksamheter och yrkesgrupper – av såväl medarbetare som chefer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Väldigt tagna

2016-12-15, 10:29

Jag och min kollega har pratat mycket om er föreställning. Vi var båda väldigt tagna av den och sa till varann att vi skulle önska att alla som vi tycker om fick uppleva den!
Kajsa Larsson Familjerådgivare, Hägersten

Hängde ihop väldigt bra

2016-12-15, 10:29

Jag är mer än nöjd och tycker hela förmiddagen hängde ihop väldigt bra. Och det är inte bara jag som är nöjd. De övriga deltagare var också väldigt nöjda och tyckte det gav dem mycket både emotionellt och intellektuellt. Alla var tagna, och det märktes också på fortsättningen på eftermiddagen.
Jens Frandsen, Utvecklare Svenska Kyrkan, Örebro Pasorat.

Mycket skickligt genomförd

2016-12-15, 10:28

Många har i vår utvärdering kommenterat att föreställningen hade flera djup, gav eftersmak av eftertanke och var mycket skickligt genomförd! Själv tyckte jag det var konferensens absoluta höjdpunkt!
Svenska missionsrådet

Fantastisk inspiratör

2016-12-15, 10:28

Fantastisk inspiratör och tänkvärda ord med humoristiskt inslag. Fin musik & sång! Fick enbart + på alla utvärderingar av våra medarbetare, ca 200 pers. Kvinnokliniken USÖ i Örebro

Vilken succé

2016-12-15, 10:28

Vilka fantastiska dagar och vilken succé det har blivit. Jag har aldrig fått så mycket positiv respons tidigare sedan jag började arbeta i kommunen! Vi ser redan att det har lagt sig ett lugn ute på enheterna. Personalen är glada och stolta!  De allra flesta säger att det är det bästa de sett!
Kristin Norrgård, avdelningschef Arvika Kommun

Eva Ahremalm talar om:

 • En inspirerande föreställning/föreläsning

  En inspirerande föreställning/föreläsning på 45-75 minuter som på olika sätt belyser det tema som uppdragsgivaren har i fokus. Evas unika arbetssätt gör succé bland både chefer och medarbetare. Det här är ingen vanlig underhållning, inte heller en traditionell föreläsning. Tillsammans med en pianist skapar hon en oförglömlig upplevelse med mycket igenkänning, skratt och eftertanke på teman som närvaro, konsten att lyssna, medarbetar- och ledarskap, etiska dilemman och värdegrunder. Musiken, tankarna och reflektionerna pendlar mellan humor och djupaste allvar som öppnar och berör.

 • Interaktiv teater

  Interaktiv teater, 90 minuter, där Eva och ytterligare en eller två skådespelare iscensätter situationer och dilemman där åskådarna aktivt får vara med och påverka förloppet. Det skapar många skratt och ett stort engagemang hos alla, där även de ”tysta” blir delaktiga. Även detta kan kompletteras med workshop/processarbete med arbetsgruppen. Eva har alltid förberedande samtal och möte med uppdragsgivaren för att tillmötesgå de behov och teman man vill ha i fokus.

Andra talare inom samma område

Peter ”Peppe” Ekmark

Peter ”Peppe” Ekmark peppar chefer och ledare till att utföra deras viktigaste uppgift i toppklass – att leda sina medarbetare till att nå maximal potential och resultat. Allt detta genom

Jan Bylund

Det går snabbare och enklare att jobba och framför allt är det lättare att ha kul på jobbet om man vågar ställa frågorna. Genom att titta på självförtroende, trygghet och beröm skapas en effektiv

Lars Gustafsson

Föreläsaren Lars Gustafsson talar om att ledarSKAPA, medarbetarKRAFT och tillsammansKOMPETENS i en organisation. Med humor och allvar, konkreta exempel och alltid med en koppling till aktuell for

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap