Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Erik B Larsson

Marknadsföringsexperten Erik B Larsson avslöjar det allra senaste inom digital marknadsföring. Han har bland annat som marknadsdirektör för danska Bonnier Publications samt svenska Nationalencyklopedin medverkat i den hisnande snabba digitala utvecklingen. Erik talar inspirerande om marknadsföring igår, idag och imorgon. Vad vill du veta mer om?

Erik föreläser och utbildar löpande i användandet av LinkedIn. Han ger en god bild av hur det fungerar och hur man skall tänka och agera för att lyckas skapa kunder och kontakter. Många är de företag som dragit nytt av detta och nu ligger på en helt annan nivå gällande sitt användande av LinkedIn.

Oavsett om du vill inspireras av framtidens möjligheter eller lära dig mer om hur marknadsföringen fungerar idag kan Erik sammanställa en intressant och givande agenda med en hel del interaktion.    Erik har samtidigt gedigen kunskap om Norden och hur vi skiljer oss som konsumenter och människor. Hör hans udda och underhållande reflektioner kring oss nordbor.   

Erik B Larsson har dessutom varit med om att utveckla appar och lyckats med bedriften att skapa Danmarks mest nedladdade app någonsin Illustrerad Vetenskap Quiz Battle. Något som lyftes fram till och med i morgonsoffan hos DR1.   

Vill du veta det senaste inom digital marknadsföring? Boka Erik B Larsson!

 • Effekten av att boka Erik B Larsson

  Erik skapar på ett enkelt sätt förståelse för digital utveckling och då främst i förhållande till företag och individer. Han förmedlar också innehåll från hela världen genom att ta med sig information och tankar från sina kollegor i det världsomspännande nätverket WSI som han tillhör.

 • Erik B Larsson som talare

  Erik har en förtroendeingivande och engagerande stil som förenklar insikterna om digital utveckling. Han varvar gedigen ledarskapserfarenhet från näringslivet med information om digital utveckling insamlad från världens största nätverk av digitala konsulter, WSI, vilket han tillhör. Han berättar även med stor humor om de iakttagelser han gjort under sin långa karriär, främst från andra sidan Öresund.

 • Så arbetar Erik B Larsson

  Erik anpassar innehållet efter det behov/önskemål som beställaren har. Den digitala utvecklingen innehåller många delar och han anpassar gärna föreläsningen så att det passar åhörarnas önskemål eller behov.

 • Erik B Larsson erbjuder

  Erik ger kunskapsrika men lustfyllda föredrag. Han riktar sig i första hand sig till dem som söker utbildande föredrag som ger insikter och förståelse för utveckling. Erik förklarar de delar av den digitala världen som kunden vill höra mer om, och anpassar nivå och innehåll så att åhörarna kan följa med och inspireras av innehållet. I detta vävs både humor och inspiration in, en blandning som är underhållande och behaglig att lyssna på.

 • Erik B Larsson passar till

  Kick-offs, mässor, konferenser, interna utvecklingsmöten, inspirationsmöten, privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Efter 10 år som CMO (marknadsdirektör) inom Bonnierkoncernen har Erik gedigen kunskap om digital påverkan, omställning och att våga testa nytt. Han har till exempel suttit med i Bonnier Marketing Council och arbetat med digital utveckling.

Likaså var Erik var med på den digitala resa som Nationalencyklopedin (NE) gjorde när man tog steget från analogt bokverk till webbaserad tjänst. För vem ville betala för digitalt innehåll år 2001? Erik förstod redan då att det var det digitala som var framtiden, även om många andra hade långt till kvar den insikten.

I grunden är Erik civilekonom från Lunds universitet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Föredragen är mestadels utbildande/informativa. Erik aktiverar alltid publiken och ser till att det ställa öppna frågor. Han utnyttjar olika former av digitala möjligheter för integration.

Erik B Larsson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 20.000 kr

 • Mer om priser

  En heldag kostar från 18 000 kr + resor beroende på innehåll
  En kortare föreläsning (max 60 min) kostar från 8 000 kr + resor

 • Mitt motto

  ”Man måste sluta göra något gammalt för att kunna göra något nytt.”

Andra talare inom samma område

Olle Leckne

Den digitaliserade världen har ändrat förutsättningarna för marknadsföring och konsumtion, men det är alltjämt människor som interagerar. Olle Leckne visar hur ni kan sälja mer till era k

Johan Quist

Johan Quist ger lösningarna till hur den offentliga sektorn kan bli bättre och mänskligare. När han hör om Åke, 90 år, som träffat 66 olika läkare på 16 månader, blir Johan genuint ledsen

Emil Hast

Emil Hast är en hållbarhetsentreprenör med gedigna erfarenheter av förändringar - ekonomiska, miljömässiga och sociala. Han är talaren, moderatorn och facilitatorn som är inne på sitt 24:e år att ...

Pia Anderson

Ni känner ett starkt behov av att ta reda på vart ni är på väg, vilka ni är, vad som skiljer er från andra och varför kunderna väljer er. Hur ska ni förhålla er till hållbarhet och digita

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap