Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Kända personer / Författare / Emmalill Frank

Emmalill Frank

Emmalill Frank tar dig med på en hisnande resa från dröm till verklighet. Du får följa med mellan hopp och förtvivlan, stunder som berör men också många skratt. Idag arbetar Emmalill som barnboksförfattare och barnboksillustratör, men det valet var inte självklart. I Emmalills fall var hon tvungen att först bli sjuk för att sedan våga satsa på sin dröm. 

Hon berättar även om sin tuffa uppväxt. Till exempel om att vara utsedd av klasskompisar och lärare till den “tröga” i klassen. I vuxen ålder fick Emmalill diagnosen dyslexi. Men senare fick hon enorm revansch när hon skrev Sveriges första bilderbok om just dyslexi. Få personer kan inspirera och sprida glädje som Emmalill. Som åhörare lämnar man Emmalills föreläsningar med ett stort leende.

Urval av tidigare beställare:
Funkibator förening, Nätverket SIP, SAAB Aerotech och Scandic Hotell Växjö.

 • Effekten av att boka Emmalill Frank

  Förutom att man får en stund som både inspirerar samt berör och ger eftertanke, får man man sig en kick i att tänka positivt och insikten att inget är omöjligt. Självklart får man också lite kramp i skrattmusklerna.

 • Emmalill Frank som talare

  Emmalill har ett flexibelt upplägg och ett innehåll med stor bredd. Publiken hålls engagerad, särskilt genom att hon trollbinder dem med sin avväpnande humor. Som åhörare uppskattar man Emmalills fingertoppskänsla, energi och personligheten hon bjuder på.

  Hon är en person som både har en intressant livshistoria, ett spännande yrkesval och som är kompetent i det hon gör. Emmalill talar om hur hennes sjukdom har öppnat upp för ett annat sätt att se på livet och hur det har påverkat henne som människa, mamma, illustratör och författare. Hur sjukdomen har fått henne att våga välja sina drömmar.

 • Så arbetar Emmalill Frank

  Föreläsningens innehåll anpassas efter uppdragsgivarens behov och önskemål

 • Emmalill Frank erbjuder

  Ett inspirationsföredrag om hur det är att hamna på botten för att ta sig till toppen och allt slit där emellan. Att få leva sitt drömliv både trots och tack vare sin sjukdom. Allt är hämtat ur Emmalills liv och visar såväl utmaningarna som det roliga med att att lyckas skrapa ihop sig själv efter en psykisk och fysisk krasch. Hur hon t ex tog sig hela vägen genom 19 handoperationer till sitt drömyrke som författare och barnboksillustratör.

 • Emmalill Frank passar till

  Företag, personalträffar, föreningsträffar, konferenser och mässor.

Talaren utgår från Kronoberg
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Emmalill Frank är uppvuxen utanför Växjö i Småland. Att leva på att rita var inget Emmalill trodde var möjligt fast hon var barnet som alltid hade en penna i handen, och trots att hon vann sin första rittävling när hon gick på mellanstadiet.

Många år gick och Emmalill utbildade sig till coach och hälsoutvecklare. Hon trodde att hon hittat sitt kall i livet. Att hjälpa andra att utveckla en bra hälsa och livsstil är bra sålänge man kommer ihåg även sin egen. Emmalills medfödda sjukdom satte käppar i hjulet och hon blev tvungen att tänka om.

Hon återupptog målandet igen, och efter att outtröttligt ha skickat sina bilder till alla Sveriges förlag fick hon 2011 sitt första bokuppdrag. Idag har Emmalill skrivit och illustrerat runt 30 böcker.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Fingertoppskänsla och energi”

2018-01-17, 10:27

”Jag uppskattar Emmalills fingertoppskänsla och den energin och personligheten som hon förmedlar. Hon passar perfekt för den arrangör som vill ha en professionell föreläsare. Emmalill har just det där som behövs.”
– Pia Hammargren, ordförande, Funkibator förening

Andra talare inom samma område

Martina Haag

Martina Haag är författare och krönikör utan också en kritikerrosad skådespelerska. Hon talar om konsten att hantera rollen som fyrbarnsmamma och fru och samtidigt ha tid för vänner, skapa karriär o

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Susanna Cederquist

Susanna Cederquist är föreläsare, lärare och konsult inom tillgänglighet och våra naturliga olikheter. Fokus tillgänglig text, dyslexi och att hitta sina sätt.

Hon ...

Eva Swede

Lär er hantera stress och förmågan att nå egna och gemensamma mål. Eva Swede ger er nya perspektiv på ledarskap, teamutveckling och organisation i en digitaliserad värld med hög förändringst ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap