Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Emilia Åhfelt

De sexuella trakasserierna och mobbningen under tiden som soldat i Kosovo blev startskottet för en ny karriär för Emilia Åhfelt. Hennes tänkvärda föreläsning belyser aspekten av att människor mår allt sämre på sina arbetsplatser då den psykosociala hälsan försämras. 

Kränkningar av olika slag är ett resultat av stress, svagt ledarskap, otydliga mål och konkurrenstänk. För att skapa starka och friska arbetslag behöver man arbete med människors självinsikt, mod och kommunikation.

 • Effekten av att boka Emilia Åhfelt

  Emilia fungerar ofta som facilitator för att lösa svåra konflikter och andra problem som emanerar ur mobbning av arbetskamrater, medarbetare eller chef. Hennes tänkvärda föreläsning och utbildning fungerar också förebyggande då hon bidrar till att öka medvetenheten och kunskaperna kring detta angelägna och viktiga ämne.

 • Emilia Åhfelt som talare

  Emilia är närvarande, ärlig och rak. Hon väjer inte för det obekväma utan har valt att vända något svårt till något positivt.

 • Så arbetar Emilia Åhfelt

  Emilia arbetar parallellt med flera olika spår; dels värdegrundsarbete men också processledning och coachning. Hon föreläser och utbildar i förebyggande syfte och går in som processledare och coach om mobbningen redan är ett faktum. Man får inte glömma bort att även kollegors hälsa försämras av att de ser mobbningen och detta har att göra med människors mentaliseringsförmåga. Man måste därför arbeta med hela arbetslaget och inte bara den drabbade.

 • Emilia Åhfelt erbjuder

  Emilia erbjuder ett effektivt värdegrundsarbete som verkligen gör skillnad. När människor mår bra och trivs på sina arbetsplatser är de också produktiva medarbetare. Som arbetsgivare har man allt att vinna på att arbeta förebyggande med värdegrunden och ta dessa frågor på största allvar.

 • Emilia Åhfelt passar till

  Företagsutbildningar, fackliga utbildningar, events, mässor, kortare och längre insatser. Emilia skräddarsyr både föreläsningar, coachning och utbildningar efter både målgrupp och de eventuella behov som föreligger.

Talaren utgår från Halland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

2003 arbetade Emilia Åhfelt som soldat i Kosovo där hon blev utsatt för mobbning och sexuella trakasserier av sina kollegor. Sedan dess har hon föreläst och utbildat i värdegrundsfrågor och om hur man motverkar mobbning och sexuella trakasserier i arbetslivet.

Emilia har genom åren gått flera olika utbildningar för att bredda sin kompetens kring hälsa och arbetsmiljö och just nu studerar hon till arbetsmiljöingenjör.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Emilia Åhfelt talar om:

 • Sexuella trakasserier

  Emilia utgår från sina egna erfarenheter av mobbning och sexuella trakasserier i arbetslivet och med de som utgångspunkt ser hon till att transformera de insikterna till att bli allmängiltiga. Hon ger även åhörarna konkreta verktyg för att våga agera i svåra situationer. Emilias utbildning kring mobbning och sexuella trakasserier är engagerande, tydlig och berörande.

Andra talare inom samma område

Gaithri Ribbarp

Hur tar man sig upp till ytan igen efter att hamnat på havsbotten? Gaithri Ribbarp föreläser om hur man kommer tillbaka till livet efter att ha upplevt stor sorg eller svåra

Sandra Lindström

Sandra Lindström talar om jämställdhet, relationer och vardagens utmaningar. Hon förklarar hur språk, makt och beteenden fungerar genom konkreta och vardagsnära exempel.&

Håkan Wetterö

Håkan visar hur du sätter stopp för kränkningar på din arbetsplats, i föreningar eller i skolan. Han talar också om hur du arbetar bäst med värdegrundsfrågor. Håkan ger k

Madelene Berndtsson

Madelenes kamp, erfarenheter och kunskaper om övergrepp i över 30 år gör henne sällsynt. Hon ger idag stärkande föreläsningar för barn och vuxna för att de ska kunna lära sig av henn

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap