Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / Framtid / Elisabet Lagerstedt

Elisabet Lagerstedt

Står er bransch eller verksamhet inför utmaningar orsakade av allt snabbare förändringar i er omvärld – från digitalisering till ökad fokus på hållbarhet, eller disruptiva innovationer och nya konkurrenter?

Elisabet Lagerstedt leverera insikter i vad det är som pågår – och hur du, din ledningsgrupp och din verksamhet kan navigera in i framtiden utan att falla offer för omständigheterna på vägen. Allt med fokus på innovation, strategi och förnyelse. 

Elisabet Lagerstedt är erfaren chef och managementkonsult. Hon hjälper företagsledare, ledningsgrupper och deras team att navigera in i framtiden genom innovation, strategi och förnyelse. Hon bloggar och föreläser också om trender, framtid, innovation, strategi, kundorientering och förändringsledning. Hon är författare till boken Navigera in i framtiden : Om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelererande förändring (mars 2018).

Elisabets bok "Navigera in i framtiden : Om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelerande förändring" kom ut i januari 2018. Finns på bokus och Adlibris.

Hemsida

LinkedIn profil

Elisabets bolag

Urval av tidigare beställare av föreläsningar, workshops och utbildningar:

 • DVN GL (key note speech på global ledarskapskonferens), 
 • Qliq (key note speech på kundevent med chefer på ledande svenska storbolag, såsom IKEA och Volvo) 
 • Duni (återkommande workshops och utbildningar för ledningsgrupp och kategorichefer) 
 • Camfil (återkommande workshops och utbildningar för ledningsgrupp,  kategorichefer och R&D) 
 • Öresundskraft (återkommande workshops för ledningsgrupp samt mellanchefer) 
 • Doro (workshop med marketing)
 • Lunds Kommun (ledarskapskonferens) 
 • Landskrona Kommun (återkommande föreläsningar och workshops) Lunds Universitet (återkommande gästföreläsningar) 
 • Grantham Institute for Climate Change/Imperial College London (gästföreläsning för representanter från energibranschen på Royal Society i London)
 • Effekten av att boka Elisabet Lagerstedt

  Publiken får med sig nya perspektiv och insikter gällande en omvärld i accelererande förändring och om hur företag och organisationer kan välja att reagera för att fortsätta vara relevanta och bidra med värde även i framtiden.

 • Elisabet Lagerstedt som talare

  Elisabet har en förtroendeingivande och engagerande stil som skapar eftertanke och insikt. Hon parar en gedigen ledarskapserfarenhet från näringslivet med en solid teoretisk bas och spännande insikter från ledande forskare och organisationer runt om i världen.

 • Så arbetar Elisabet Lagerstedt

  Talaren anpassar upplägget efter beställarens behov och önskemål, liksom publikens sammansättning, och rör sig från rena key note speeches, till workshops eller upplägg av konkreta utbildningar inom relevanta områden.

 • Elisabet Lagerstedt erbjuder

  Elisabet håller konkreta, utbildande och informativa föreläsningar, workshops och utbildningar med fokus på att skapa engagemang, ögonöppnare och verkliga insikter hos publiken.

 • Elisabet Lagerstedt passar till

  Elisabet håller key note speeches, föreläsningar och utbildningar för ledningsgrupper och mellanchefer, i både stora och små grupper; i privat och offentlig sektor; nationellt och internationellt.

  Talaren passar särskilt bra till chefskonferenser och olika typer av ledningsgrupper som brottas med strategi och förändring - med fokus på omvärldstrender, strategi, innovation, transformation, förändring och förnyelse, organisation och kultur, liksom marknads- och kundorientering. Därtill för att skapa sense of urgency och/eller delaktighet i strategi- och förändringsarbeten bland mellanchefer på olika nivåer.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Elisabet Lagerstedt har 25 års erfarenhet från näringslivet varav 15 år i ledningsgrupp och i roller som bl a Vice President Marketing, affärsområdeschef och marknads- och försäljningsdirektör samt sex år som konsult.

Hon är idag Executive Growth Consultant, VD och grundare av Inquentia, liksom föreläsare, bloggare och skribent i bland annat INSEAD Knowledge. I höst lanserar hon sin första bok: Navigera in i framtiden - om konsten att navigera in i en framtid av accelererande förändring.

Elisabet hjälper företagsledare, ledningsgrupper och deras team att skapa en bättre framtid genom innovation, tillväxt och förnyelse. Alltid från ett marknads- och kundperspektiv.

Med sig har Elisabet sin konsulterfarenhet parat med en gedigen ledarskapserfarenhet från flera stora bolag inom B2B och B2C, en magisterexamen från Lunds Universitet, liksom ett flertal kurser och ledarskapsutbildningar från Harvard Business School, IMD Business School, INSEAD, IDEO U, Berghs School of Communication and Oxford Saïd Business School.

Därtill har hon en aldrig sinande nyfikenhet och ett fokus på ständigt lärande. Hon är också mentor och gästföreläsare på Masterprogrammet för Entreprenörskap och Innovation vid Lunds Universitet samt medlem i World Future Society och SingularityU Community.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

“Really good."

2017-07-06, 13:28

“Really good. Time well spent.”

“The best. Very concrete and relevant.”

2017-07-06, 13:28

“The best. Very concrete and relevant.”

“An excellent mix of theory and practice!”

2017-07-06, 13:28

“An excellent mix of theory and practice!”

“Inspiring. Well structured. Eye opening.”

2017-07-06, 13:27

“Inspiring. Well structured. Eye opening.”

"Has an unique and infectious passion and enthusiasm and the ability to emotionally connect with and motivate the audience…”

2017-07-06, 13:27

“Elisabeth has an unique and infectious passion and enthusiasm and the ability to emotionally connect with and motivate the audience…”

Elisabet Lagerstedt är en erfaren chef och managementkonsult. Hon hjälper företagsledare, ledningsgrupper och deras team att navigera in i framtiden genom innovation, strategi och förnyelse. Alltid från ett marknads- och kundperspektiv.

Hon bloggar och föreläser också om trender, framtid, innovation, strategi, marknads- och kundorientering samt förändringsledning. Hon är författare till boken Navigera in i framtiden. Om ledarskap och verksamhetsutveckling i en tid av accelererande förändring (mars 2018)."

Med sig har Elisabet både konsulterfarenhet och en gedigen ledarskapserfarenhet från flera stora bolag inom B2B och B2C, en magisterexamen från Lunds Universitet, liksom ett flertal kurser och ledarskapsutbildningar från Harvard Business School, IMD Business School, INSEAD, Oxford Saïd Business School, Singularity University, IDEO U och Berghs School of Communication. Därtill har hon en aldrig sinande nyfikenhet och ett fokus på ständigt lärande. Hon är också mentor och gästföreläsare på Masterprogrammet för Entreprenörskap och Innovation vid Lunds Universitet samt medlem i World Future Society och SingularityU Community.

Elisabet Lagerstedt talar om:

Expertområden:

Prisklass:

35.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  35 000 SEK (~30 min) - 80 000 SEK (heldag) plus reseomkostnader och ev restidsersättning.

 • Mitt motto

  "We are called to be the architects of the future, not its victims"

Varför är framtiden så viktig?

Accelererande förändring och globala megatrender som digitalisering och ökad fokus på hållbarhet håller på att förändra spelplanen för världens företag. Även här i Sverige.

Varför är innovation och förnyelse så viktiga?

Du kanske undrar varför det här med innovation och förnyelse är så viktigt för en verksamhet? Tänk så här… Som människor har vi en livscykel och åldras helt naturligt med tiden. Men också en verksamhet har en livscykel. Den genomsnittliga livstiden för ett bolag är emellertid kortare än för en människa.

Varför är strategiskt tänkande så viktigt?

För Elisabet innebär strategiskt tänkande i praktiken att det vi gör varje dag leder oss på vägen mot vår vision. Vi använder helt enkelt verksamhetens långsiktiga mål som Polstjärnan och låter det vägleda oss i våra dagliga val och beslut.

Andra talare inom samma område

Mats Lewan

Har du redan fullt upp med digitaliseringen? Håll i dig, för nu kommer den andra vågen!

Mats Lewan är författare och forskningsanalytiker.  ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap