Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30, Fredag 19 april (Långfredag) & Måndag 22 april (Annandag påsk): Stängt | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Elin Lundberg

Nyfiken på psykologi? Elin Lundberg utbildar på ett befriande sätt i anknytning, högkänslighet, stress och hjärnan. Likaså familjeterapi, socialt arbete, barns behov samt sex och samlevnad. Elin är leg psykoterapeut, familjeterapeut, socionom och grundutbildad i pedagogik. Hon gör svåra psykologiska teorier begripliga och användbara för gemene man. 

Hon använder många exempel som förklarar och hjälper åhöraren att minnas genom bilder och föremål hon har med sig. Avspänd och underhållande är hon också! Hennes föreläsningar brukar få mellan 4,6–4,9 av 5 i snittbetyg.

2016 släpptes hennes självhjälpsbok ”Att vilja men inte kunna – om sex som gör ont”. Boken har sålts i över 1100 exemplar.


Köp Elins bok

 

Urval av tidigare beställare: 
GE Health Care, Contar, Föreningen för Sveriges Ungdomsmottagningar, Knivsta kommun, Uppsala kommun, Östhammar kommun, Håbo kommun, S:t Lukas i Göteborg, Danmarks IF, Fasanen förskola, Capio AB och Uppsala universitet.

 • Effekten av att boka Elin Lundberg

  Publiken får ny kunskap som presenteras på ett engagerande sätt. Ibland kan Elins   föreläsningar förändra livet för en åhörare. För andra är det en varm och nyfiken stund tillsammans, vilken leder till reflektioner och diskussioner efteråt.

 • Elin Lundberg som talare

  Elin Lundberg brinner för att göra vetenskapliga teorier enkla och lättillgängliga. Att kunna pendla mellan det glada, avslappnade och det djupa, svåra i samma föreläsning. Åhörarna upplever henne som prestigelös, kunnig samt underhållande och generös med sig själv.

 • Så arbetar Elin Lundberg

  Elin anpassar efter beställarens behov och önskemål. Hon ser det som en intressant utmaning att hitta exempel och metaforer som fungerar på beställarens publik.

 • Elin Lundberg erbjuder

  Elin har ett antal förberedda och mycket omtyckta föreläsningar på 1–3 timmar, som kan anpassas och utökas utifrån beställarens önskemål och behov. Hon gör också nya föreläsningar om olika ämnen vid förfrågningar. Tveka inte att göra en förfrågan om ett särskilt önskemål.

 • Elin Lundberg passar till

  Offentlig sektor som socialtjänst, skola, förskola samt sjukvård och ungdomsmottagningar. Privata företag med nyfikenhet på hur vi människor fungerar, både vid stress, i relationer och vid kundmöten. Elin kommer även till sin rätt på mässor, konferenser och utbildningsdagar.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Elin Lundberg är socionom sedan 1998, familjeterapeut sedan 2009 och leg psykoterapeut med KBT-inriktning sedan 2017. Hon har arbetat med familjebehandling och på ungdomsmottagning i Uppsala kommun 2004–2017. Elin har egen firma och erbjuder psykoterapi, familjeterapi, handledning, utbildning och föreläsningar till företag och privatpersoner. Elin Lundberg är specialintresserad av personlighetsdraget högkänslighet och av anknytningsteori.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

2018-02-09, 15:34

”Elin är lätt att förstå, det blir lättare att ta till sig med det visuella.”

2018-02-09, 15:34

”Elin är en entertainer som föreläsare!”

2018-02-09, 15:33

”Trots att Elin presenterar mentalisering på ett sådant enkelt sätt, så förstår man att hon har mycket och djup kunskap, annars skulle hon inte kunna berätta om det på det sätt hon gör.”

2018-02-09, 15:33

”Det innefattade bl a psykodynamik, behaviorism, KBT, anknytningsmodellernas metaforer m m, helt sjukt roligt!! Väldigt profesionell bra genomförd föreläsning av en minst lika professionell föreläsare!!”

2018-02-09, 15:33

”Hon är helt sjukt grym!! Fick dessutom en autograf.”

Elin Lundberg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Elin Lundberg håller föreläsningar på en, två eller tre timmar, eller heldag och priset varierar därefter.

 • Mitt motto

  ”If you can’t make it - fake it!”

Att vilja men inte kunna : Om sex som gör ont

Elin Lundberg beskriver hur hjärnan och snippan hänger ihop med sex som gör ont. Hennes storsäljande självhjälpsbok finns att köpa på Bokus, Adlibris och www.elinlundberg.nu.

Andra talare inom samma område

Johanna Thydell

Hur går man vidare i livet, när det värsta har inträffat? Johanna Thydell talar om sorg och separationer och om sin egen uppväxt med en döende förälder. Hon förklarar hur

Tiina Bruno

Tiina Bruno är en av landets första experter på hur man differentierar sitt Employer Brand genom värderingar, inkludering och social hållbarhet. Med konkreta exempel utvecklar hon er ROI

Annika Taesler

Annika Taesler är elitryttaren som kastades av hästen, bröt nacken och blev totalförlamad. Idag är hon journalist, föreläsare och författare till den hyllade självbiografin ”Ända in i märgen”. Hon ...

Micke Gunnarsson

Micke Gunnarsson är en sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier. Han lär företagare, medarbetare och ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Fredag 19 april (Långfredag) & Måndag 22 april (Annandag påsk): Stängt
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap