Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Eleonor Schütt

Eleonor Schütt vet vad som krävs för att du och din personal ska må bra och leverera på topp: Rätt mat, på rätt sätt – mat är både nöje, njutning och näring. 

Eleonor är en mycket omtyckt föreläsare med en gedigen erfarenhet av att utbilda och informera om mat och hälsa. Hon ger konkreta, smakrika, tips och idéer. Hennes ämnen sträcker sig från vad skiftarbetare bör tänka på när det gäller att äta på natten, mat vid allergier, allmänt om mat och hälsa till inspiration till vad som kan läggas i lunchlådan. 

Har du fått uppdraget att boka en ”kost-/matföreläsning”? Eleonor kan ge dig inspiration och förslag på upplägg och innehåll!

 • Eleonor Schütt som talare

  Eleonor besitter stor pedagogisk skicklighet, en osviklig förmåga att förmedla tung och komplicerad information på ett lättbegripligt sätt. Genom entusiasm och energi för sitt ämnesområde inspirerar hon dem hon möter vid utbildningar. Eleonors föredrag innehåller mycket kunskap, vetenskap och en portion humor. Mat är både nöje, njutning och näring.

 • Så arbetar Eleonor Schütt

  Eleonors föreläsningar är interaktiva och hon blandar gärna in publiken i sina föredrag. Att Eleonor kan lägga ytterligare en dimension till sina föredrag i form av ett praktiskt inslag har gjort hennes föredrag framgångsrika.

 • Eleonor Schütt erbjuder

  Eleonor erbjuder skräddarsydda föredrag och utbildningar. För att exemplifiera budskapet eller för att göra ett trevligt avbrott kan provsmakningar läggas in i ett föredrag. Ytterligare förslag på innehåll är att varva teori med praktisk matlagning – teori och praktik är en oslagbar kombination. Talaren anpassar alltid upplägg och tema efter kundens önskemål.

 • Eleonor Schütt passar till

  Eleonor jobbar med både små och stora företag, kommuner, organisationer och myndigheter. Gemensamt för uppdragsgivarna är att de vill ha kunskaper som är väl förankade i forskning och svenska näringsrekommendationer. Föreläsningen kan, om så önskas varvas med praktik.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Eleonor Schütt är universitetsutbildad och tog sin hushållslärarexamen 1988. Sedan dess har hon byggt på denna med livsmedelskunskap, dietik och näringslära. I 24 år har hon arbetat med att utbilda Sverige i kost och hälsa för Hushållningssällskapet och hon har sedan 17 år haft ett eget matprogram i P4 Göteborg, där hon gör reportageserier och diskuterar mat med sina lyssnare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Andreas Jakobsson

Journalisten och författaren Andreas Jakobsson har i tio års tid levt på sådant andra har kastat. I sina föredrag ger han företag, verksamheter och privatpersoner verktyg för att bli hållbar

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap