Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85  E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Underhållning och event / Claes Danell

Claes Danell

Han är den norrländske stjärnmagikern som har mer än tio års erfarenhet av att genomföra toppevent världen över. Han är illusionisten som även föreläser om hur man ser ledtrådarna för att upptäcka lögner.

Claes visar hur man får de bästa förutsättningarna för att hitta sanningen i alla situationer. Han trollbinder åhörarna och sätter en oförglömlig guldkant på er kick-off, ert kundevent eller er marknadsföring, med otrolig magi framtagen för att passa just ert event.

Hemsida

Blogginlägg: Det farligaste ansiktsuttrycket att passa sig...

Urval av tidigare beställare:
Volvo, SAS, SEB, Sveriges Radio, Pharmadule, Advokatsamfundet, Arriva, Knowit, Piteå stad, Skellefteå stad, Stockholms stad, Kanal 5, TV4, Piteå havsbad, LKAB, Boliden, Atea, Siemens, Nolia, Allstar, Akademiska hus, Riksteatern, Umeå stad, ABF samt Swedish match.

 • Effekten av att boka Claes Danell

  Under föreläsningen kommer du att lära dig praktiska och beprövade analytiska tekniker garanterade att upptäcka lögn och alla andra former av verbalt bedrägeri. T ex kroppsställningar, gester och ansiktsuttryck som bör varna dig för lögn.

  Vidare får du veta de tio frågorna du ska ställa för att får folk ska berätta allting för dig. Du får också upptäcka det farligaste ansiktsuttrycket att passa sig för i affärssituationer och personliga relationer. Du får dessutom lära dig en enkel 5-stegsmetod för att upptäcka och stoppa lögnen som förekommer i nästan varje företagsförhandling eller intervju.

  Claes Danell får alla att förundras och ger dig alltid mer än du räknat med. Publiken kommer att minnas föreställningen för alltid.

 • Claes Danell som talare

  Med sin norrländska charm och magiska shower fängslar Claes din publik och är ett säkert kort för en lyckad tillställning. Med en bred erfarenhet, från teverutan till stora galor, skapar Claes en upplevelse man aldrig glömmer.

 • Så arbetar Claes Danell

  Claes lyssnar in dina önskemål noga och skräddarsyr sedan en show som passar dig, dina medarbetare och kunder. Han ser till att resultatet blir över förväntan och kan om du så önskar förgylla din alldeles egna produkt eller logga med skimrande magiska inslag.

 • Claes Danell erbjuder

  Boka föreläsningen ”Jag vet att du ljuger”. Tränade lögnletare finner sanningen i 90 % av fallen, resten av oss har bara rätt i 54 %. Bli en tränad lögnletare du med!

  Du får ta del av en gripande och underhållande föreläsning som passar alla som vill lära sig ledtrådarna till hur man upptäcker lögner. Något som vi kan dra nytta av både privat och i affärslivet.

  Humor är avgörande för kommunikation och ens inlärningsmöjligheter. Claes Danell är inte bara erkänd som en av Sverige bästa magiker. Han vet dessutom hur man håller en föreläsning spännande och underhållande.

 • Claes Danell passar till

  Kundeventet, kick-offs, som en del i din marknadsföring eller för att hålla en annorlunda och inspirerande workshop.

Talaren utgår från Norrbotten
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Magiker, mentalist och illusionist. Claes Danell är trollkarlen från Norrbotten som växte upp i en by strax utanför Piteå.

Han började sin bana som snickare, för att sedan halka in i magins värld på ett bananskal. Claes såg en trollkarl göra ett trick som han aldrig sett förut. Claes kunde inte släppa det förrän han förstått hur det gick till. Det inspirerade honom till att själv börja trolla. Han började träna åtta timmar om dagen, efter jobbet.

Efter ett år av hård träning fick Claes sitt första uppdrag, hemma hos Pernilla August. Han brukar säga att hans första gig var hemma hos ”Darth Vaders mamma”. Sedan tog allt rejäl fart och nu har folk från Piteå till Peking fått uppleva Claes magi. Kort efter Peking-resan ringde ett produktionsbolag och han blev en av de tio utvalda att delta i TV-programmet Fenomen.

Claes har också deltagit i en prestigefylld internationell tävling för magiker i London. Idag far han land och rike runt och ger alla ett magiskt minne för livet. Inte minst fängslar han publiken med föredraget ”Jag ser att du ljuger”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Det här är ju helt sjukt bra!”

2017-05-15, 13:17

"Det här är ju helt sjukt bra!” Pontus Gårdinger

”Tack för ett grymt bra uppträdande!"

2017-05-15, 13:17

”Tack för ett grymt bra uppträdande! Många positiva kommentarer – alltifrån mingel, till mellan- som huvudakt! Grymt bra jobbat” Anders Hugosson, upphandlare, Bostaden Umeå AB

"Tillställningen gav avtryck på bästa tänkbara sätt."

2017-05-15, 13:16

“Tack för en mycket bra insats! Vi på Knowit och våra kunder hade en mycket trevlig kväll. Din insats förvandlade kvällen till en spännande, underhållande tillställning som redan gett avtryck på bästa tänkbara sätt. Tack och på återhörande!” Sven-Johan Hietala, Knowit AB

"Brilliant entertainment"

2017-05-15, 13:15

"Brilliant entertainment" Uri Geller

Claes Danell talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 35.000 kr

Claes Danell i Fenomen

Andra talare inom samma område

Erik Olkiewicz

Erik Olkiewicz förvandlar ett vanligt event till årets snackis med sin ofö

Caroline Ravn

Magikern Caroline Ravn är stjärnskottet vars häpnadsväckande troll

Anders Mårtensson

Anders Mårtensson är en rutinerad imitatör, skådespelare och komiker. Ha

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Nyhetsbrevsarkiv

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap