Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Kommunikation och media / Retorik / Christina Hellström

Christina Hellström

Bli en bättre talare, kommunikatör och ledare. Christina Hellström är föreläsare, retorikexpert, ledartränare, författare och kommunikatör.

Hennes föreläsningar präglas av humor, allvar och konkreta tips. Efter avslutad föreläsning eller utbildning åker deltagarna hem med en rejäl verktygslåda. De får erfarenheter och insikter som de direkt kan testa nästa dag, men föreläsningen ger också djupare insikter som kan ligga och gro och växa över tid.

Blogginlägg: Vardagsretorik – så blir du lättlyssnad och intressant!

Blogginlägg: Att uppmuntra är INTE en egenskap!

 • Effekten av att boka Christina Hellström

  Allt och alla blir bättre om man tränar! Christina menar att det också gäller kommunikation, ledarskap och retorik! Många anser att dessa områden består av gåvor man har eller inte har. Det är helt fel, hävdar Christina, alla kan förbättras! Det gäller bara att träna rätt och att ha bra redskap!

  Efter avslutad föreläsning eller utbildning åker deltagarna hem med en rejäl verktygslåda. De får erfarenheter och insikter som de direkt kan testa nästa dag, men föreläsningen ger också djupare insikter som kan ligga och gro och växa över tid.

 • Christina Hellström som talare

  Som talare är Christina entusiasmerande, lättlyssnad och glad på scenen. Hon får med sig publiken och skapar en fin stämning. Hon bjuder på sig själv och ger ett kraftfullt, men ändå varmt intryck. Christina är drivande utan att vara skrämmande.

 • Så arbetar Christina Hellström

  Christina planerar sina föreläsningar i samråd med uppdragsgivaren. Hon strävar efter att erhålla kunskap om målgruppen, deras bakgrund och det tillfälle där föreläsningen kommer in – alla förberedelser syftar till att hon ska hamna ”spot on” i föreläsningssituationen. 
De föreläsningar som nämns här på sajten är att betrakta som förslag och utgångspunkter. Ofta skapar Christina sina föreläsningar utifrån specifika önskemål från uppdragsgivaren. Ibland en kombination av befintliga föreläsningar – ibland helt nya koncept.
Christina föreläser allt ifrån en timme till en heldag. Vid längre föreläsningar lägger Christina in workshops och aktiviteter allt i syfte att skapa variation och interaktion för deltagarna.

 • Christina Hellström erbjuder

  Christina brinner för att genom sina föreläsningar och utbildningar skapa varaktig förändring, utveckling och förbättring. Även om föreläsningarna är underhållande och lättlyssnade, så är det viktigt för Christina att föreläsningarna dröjer kvar; att deltagarna åker hem med en vilja och en lust att testa något nytt; att förändra sitt beteende, sitt sätt att jobba eller sitt sätt att kommunicera.
Christina strävar också efter att inspirera åhörarna till att tänka i nya banor; hon vill plantera tankar som kan bli vägledande och avgörande inför framtiden. Ett nytt sätt att tänka.

 • Christina Hellström passar till

  Christinas föreläsningar och utbildningar passar för chefer och ledare, som vill utmanas och utvecklas och ta sitt ledarskap till nya nivåer, särskilt vad gäller den kommunikativa delen av ledarrollen.
Vissa av föreläsningarna och utbildningarna passar också för medarbetare inom olika branscher, där man vill öka medvetenheten om kommunikation som verktyg, både internt och externt ut mot kund.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Christina har en bakgrund som gymnasielärare och det var då som hennes intresse för retorik väcktes på allvar. Hon upplevde att elevernas tal, varken var medryckande eller intressanta – helt enkelt därför att eleverna inte fått de rätta redskapen. Insikten tog Christina till Los Angeles och det berömda universitetet UCLA. Väl hemkommen från USA blev det annat klös i elevernas presentationer. 
Utöver föreläsningar i retorik, föreläser Christina också om ledarskap och kommunikation. Christina är en uppskattad föreläsare, utbildare och mentor inom både näringslivet och ideella organisationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"...seriös, trevlig och har ett lättsamt bemötande"

2016-10-13, 15:12

”Jag har anlitat Christina sedan 2009, då hon genomförde säljutbildning för alla anställda; ”Du som medarbetare – företagets visitkort.” Som kursledare är Christina seriös, trevlig och har ett lättsamt bemötande”
Mikel Elfving
VD och ägare
Ventilation & Kylservice
Örnsköldsvik

"Allt Christina Hellström gör håller hög kvalitet."

2016-10-13, 15:11

Anna Edblad
VD Örnsköldsviks Industrigrupp

Hon är en förebild

2016-10-13, 15:10

"Christina är pedagogisk, välformulerad och en mycket god
kommunikatör. Hon är en förebild. Jag har aldrig jobbat nära någon
i arbetslivet, som är lika slipad som hon är, när det gäller retorik
och framförande."
Magdalena Strömberg
CRM Marketing Manager
If P&C Insurance

Mentorprogram (1år) för chefer som vill utvecklas och utmanas att ta sitt ledarskap till nya nivåer.

Bättre ledare – redan i morgon (chefsstöd till ledare som hamnat lågt i mätningar eller behöver stärka vissa delar av sitt ledarskap.

Andra talare inom samma område

Anna K Lundin Gustafsson

Anna K Lundin Gustafsson är föreläsaren och utbildaren med stark passion om team och ledarskap. Få insikter om feedback och vikten av att uppmuntra medarbetare och organisationer till

Susanne Sköld

Susanne Sköld en passionerad föreläsare och utbildare med ett prestigelöst förhållningssätt till Team och Ledarskap. Deltagaren bjuds med på insikter i Feedback och vikten av att uppmuntra ...

Max Behesht

R. Max Behesht är en internationell föreläsare och inspiratör, som introducerar ett aktivt servicetänk som framgångsrikt påverkar hela organisationens kultur, engagemang och prestati

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap