Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Stress / Christina Haugsöen

Christina Haugsöen

Christina Haugsöens föreläsningar ger dig hjärnkoll på kommunikation, möten, ledarskap, effektivitet arbetsglädje och stress. Att det är hjärnan som är vår direktör är ingen nyhet. Den gör ofta kloka avvägningar och bedömningar, men tar ibland - dessvärre - mindre rationella och kloka beslut. Ledare och organisationer som har kunskap om hjärnans sätt att fungera, och hur den påverkar våra beslut och beteenden, kan dra stora fördelar som syns i både hälsotal och produktivitet.

  • Christina Haugsöen som talare

    Christina Haugsöen är en lättsam talare, som ger tydliga exempel ur vardagen vi lätt kan identifiera oss med. Budskapet syftar till att ge neurologisk kunskap och förståelse till varför vi är, fungerar och agerar olika - med rätt förförståelse kan vi med enkla förändringar göra vårt eget och andras liv enklare och effektivare!

  • Christina Haugsöen erbjuder

    Christina Haugsöens föreläsningar om ledarskap, kommunikation och organisationsutveckling utgår både från kunskaper om hur hjärnan fungerar och från metoder som används av bland annat Transaktionsanalysen (kommunikation) och PAEI (högpresterande arbetslag). Christina skräddarsyr alltid sina föreläsningar och utbildningar utefter kundens behov och önskemål.

Talaren utgår från Värmland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna

Christina Haugsöen har oavbrutet ägnat sin karriär åt frågor som rör ledarskap, kommunikation och beteendevetenskap. De senaste årens forskning har visat att vårt sätta att kommunicera, agera och förstå varandra till stor del styrs av vår hjärna. Mycket finns att vinna för den som blir vän med huvudkontoret, och lär sig tolka de signaler hjärnan skickar ut. Den som lär sig läsa sin egen hjärna blir mer effektiv, mindre stressad och har bättre förutsättningar att kommunicera och förstå andra. Ytterligare en bonus är att vi lättare förmår möta och hantera förändringar, och kan leda andra i förändringsprocesser. För det är sant som Herakleitos sade i antikens Grekland - vi kliver aldrig ner i samma flod två gånger. Livet är ett ständigt flöde av information och processer som likt en flod rör sig, och livet förändras och utvecklas oavbrutet. Christina föreläser idag parallellt med att utbilda och coacha ledare, och är snart aktuell med sin första bok.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tomas Eriksson

Arbetsglädje är framgång. Boka Tomas som föreläsare när du önskar mer arbetsglädje, smidigare samspel eller ökad lönsamhet på din enhet eller i din organisation. …

Susanne Sköld

Susanne Sköld en passionerad föreläsare och utbildare med ett prestigelöst förhållningssätt till Team och Ledarskap. Deltagaren bjuds med på insikter …

Tiina Bruno

Tiina Bruno är en av landets första experter på hur man differentierar sitt Employer Brand genom värderingar, inkludering och social hållbarhet. Med konkreta exempel …

Tomas Gustafson

Guldmedaljören Tomas Gustafson triggar åhöraren och stimulerar dess ambition och framåtanda. Han förstärker grunden till en långsiktigt framgångsrik karriär. …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap