Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Cecilia Zadig

Cecilia Zadig är expert på kvinnors utveckling och ledarskap. Hon anlitas som föreläsare i Att leda som kvinna. Cecilia leder workshop för kvinnor som vill utveckla sitt eget bästa sätt att bli framgångsrika ledare och chefer. Och hon har utsetts till Årets ledarutvecklare.

Cecilia Zadig föreläser bl a utifrån sin egen studie om framgångsfaktorer som finns i boken "MediaAmazonerna – om kvinnors ledarskap".

”icon” Klicka här för Beställning och frågor av Cecilia Zadigs bok "Kvinnor och ledarskap i svenska medier"

Blogginlägg: Vilket handlingsutrymme har kvinnliga ledare?

 • Effekten av att boka Cecilia Zadig

  Publiken får ett inspirerande budskap med hög igenkänningsfaktor som är tydligt, välformulerat och utvecklande. Cecilia Zadig beskriver bl a ledande kvinnors karriärutveckling i mediebranschen, där hon som tidigare anställd fått tillgång till spännande information från insidan med tänkvärda upplevelser.

 • Cecilia Zadig som talare

  Cecilia Zadig är en karismatisk och engagerad talare och kursledare som inspirerar. Som föreläsare arbetar Cecilia gärna med kvinnor som vill utveckla sitt bästa sätt att vara ledare och chef. Som samtalspartner/mentor inom ledarskap, liv och karriär bjuder hon på insikter om utmaningar och möjligheter för kvinnor i ledarskapsrollen. Energi, inspiration och lust är några av känslorna hon förmedlar på ett engagerat och inspirerande sätt.

  Som ledarskapsutvecklare delar hon med sig av sina insikter om kvinnor i ledarrollen. Hon talar med ett brinnande intresse om framgångsfaktorer för kvinnor.

 • Så arbetar Cecilia Zadig

  Cecilia skräddarsyr upplägg, kurser och utbildningar efter önskemål.

 • Cecilia Zadig erbjuder

  Cecilia Zadig erbjuder föredrag och workshops i Att leda som kvinna, Kvinnors ledarskap, Karriärsutveckling, Chefsutveckling och Teamutveckling. Med sin långa erfarenhet från mediebranschen är hon även en uppskattad talare inom Medier & kommunikation. Cecilia utbildar även i Teamutveckling, Konflikthantering och Mångfald. Andra prisade ämnen är Jämställdhet och Manligt & Kvinnligt.

 • Cecilia Zadig passar till

  Sammanhang där kvinnor vill hitta och utveckla sitt eget bästa sätt att vara ledare/chef. Och inspiratör för ledningsgrupp som vill öka andelen kvinnor i ledningen.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Cecilia Zadig har 22 års erfarenhet av arbete med ledarskapsutveckling. I botten har hon en fil. mag-examen från Lunds universitet. Därefter följde flera års erfarenhet från medier och undersökande journalistik. Som TV-producent på SVT har Cecilia fått internationella och svenska utmärkelser för sina faktadokumentärer som visats av ett 20-tal TV-bolag.

En önskan att inspirera andra människor att nå sina drömmar och arbets-och livsmål fick Cecilia att lägga sin journalistkarriär åt sidan 2006 och ta uppdrag inom team-och organisationsutveckling på heltid. Hon har återkommande genom välrenommerade utbildningar fördjupat sina teoretiska kunskaper om ledarskap och 22 års praktisk erfarenhet.

Som kursledare för ledarskapsutbildningen ”Kvinnors ledarskap & undersökande journalistik” på Stockholms universitet har Cecilia Zadig utbildat närmare 300 kvinnliga mediechefer. På Kompetensgalan i Stockholm 2010 vann hon i kategorin "Årets ledarskapsutvecklare”.

Cecilia Zadig är dessutom författare till flera böcker om kvinnor och ledarskap i medier,
t ex: "Media Amazonerna – om kvinnors ledarskap, samt Kvinnor och ledarskap i svenska medier". Den senare bygger på en undersökning av 208 kvinnliga mediechefers syn på sitt ledarskap, sin kommunikationsstil och hur man kan använda konflikter som ett sätt att ta sig vidare i ledarskapet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Gunnar Ekman

Effektiva organisationer tillvaratar kreativiteten i de spontana samtalen vid kaffemaskinen, i hissen eller före mötet. Bra energi skapar flyt, helt enkelt.

Gunnar ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap