Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Caroline Sellstone

Do what you love, love what you do.

Förhöj upplevelsen av ert event med en graphic recorder! Genom att rita inför publik lyfter Caroline Sellstone arrangemanget till en helt ny nivå. Du och dina medarbetare får en unik upplevelse genom att se och höra storyn som kommer att leva kvar i form av exklusiva minnesanteckningar långt efter att applåderna tystnat.

Graphic recording är ett effektivt sätt att göra ett visuellt sammandrag som ni kan använda i er kommunikation och marknadsföring. Som graphic recorder sammanfattar Caroline ord, idéer, visioner och processer under en föreläsning, en konferens, ett möte eller en workshop.

När Caroline inte ritar live på event, arbetar hon som illustratör och gör både klassiska och affärsinriktade illustrationer. Det kan handla om bilder till barnböcker, tidningar och koncept eller en beskrivning av ett erbjudande eller en kundresa. Hon producerar även illustrerade filmer från ax till limpa, ett roligt och effektivt sätt att få fram ett budskap.

Genom att utgå från sin bakgrund som illustratör, konstnär, marknadskommunikatör och grafisk projektledare bidrar Caroline till att skapa ett effektivt, snyggt och meningsfullt event för alla deltagare.

 

Urval av tidigare beställare: PwC, Google, Havs- och vattenmyndigheten, Transportföretagen, Företagarna, Tyresö kommun och Svenskt Kött.

 • Effekten av att boka Caroline Sellstone

  En visuell summering medför ett mervärde för alla deltagare. Bilder talar till hjärnan och hjärtat. Att både se och höra ett budskap gör det lättare att minnas. En visuell återberättelse av ert event innebär tydlighet och förståelse samt uppmuntrar till engagemang och handling. Det bidrar till glada deltagare, anställda och besökare samt fler kunder. På detta sätt blir graphic recording även en stor affärsnytta.

 • Caroline Sellstone som talare

  Caroline tar sig an uppdrag med stor professionalitet i kombination med konstnärlig anda och glädje. Målet är att hennes bilder både ska vara värdeskapande under eventet och till nytta efteråt enligt beställarens syfte.

 • Så arbetar Caroline Sellstone

  Caroline anpassar innehållet efter beställarens behov och önskemål. Hon är med på ett event, samtidigt som hon lyssnar, tar del i vad som händer och ritar. Det gör hon antingen digitalt på en ritplatta eller analogt med penna på ett stort ark papper. Vid digital graphic recording streamas bilden i realtid på en skärm, som alla deltagare ser. Om man föredrar analog graphic recording får beställaren med sig verket efter eventet och kan sätta upp den på kontoret eller fotografera av den. Digital recording skapar digitala bilder som beställaren får tillgång till efter eventet.

 • Caroline Sellstone erbjuder

  Caroline anpassar innehållet efter beställarens behov och önskemål.

 • Caroline Sellstone passar till

  Caroline passar till privat och offentlig sektor, mässor, konferenser, kick-offs, föreläsningar, presentationer och workshops, det vill säga alla slags möten där en summering är av värde, samtidigt som man vill kunna inspirera deltagarna och skapa kreativitet.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

2015 valde Caroline att bejaka konstnären i sig. Hon bestämde sig då för att satsa på sin dröm och starta eget. En familjemedlem som hastigt gick bort fungerade som en katalysator för Caroline, som förstod att hon skulle ångra sig om hon inte vågade satsa på sin dröm. Så hon sa upp sin trygga anställning som projektledare på en kommunikationsavdelning och tog steget ut i det okända. Idag driver hon ett eget företag som illustratör och graphic recorder.

Caroline har flera års erfarenhet som marknadskommunikatör i näringslivet. Hon har varit verksam i reklamfilmsbranschen som rekvisitör, attributör och locationscout. Hon har tagit en examen i Grafisk Projektledning från Stockholms Universitet, studerat illustration på Berghs, rörlig media på C3L och konst på Konstskolan i Stockholm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Hon lyckades hålla en oerhört snäv deadline utan att tumma på kvalitén”

2018-01-09, 15:13

”Det som slog mig redan vid min första kontakt med Caroline Sellstone var hennes professionalism. Hon var tydlig med ramar och förväntningar vilket jag verkligen uppskattar. När samarbetet kring barnboken sedan startade fungerade det fantastiskt bra. Det var rak kommunikation och hon lyckades hålla en oerhört snäv deadline utan att tumma på kvalitén. Jag uppskattar Carolines idérikedom, engagemang och initiativ. Hennes illustrationer har fått oerhört fin feedback både från föräldrar, barn, pedagoger och BTJ. Jag ser fram emot att fortsatta samarbetet kring barnboksserien och kan varmt rekommendera henne!”
Angeli Sjöström Hederberg, Samhällsentreprenör och författare

”Caroline lyckades summera de spontana, snabba och lite spretiga rundabordssamtalen på ett strålande sätt”

2018-01-09, 15:11

”När vi arrangerade Talkaoke (en sorts talkshow där förbipasserande kunde slå sig ner och vara med i samtal om staden) på Nobelberget Marknad, så lyckades Caroline summera de spontana, snabba och lite spretiga rundabordssamtalen på ett strålande sätt. Många olika tankar från barn, experter och grannar blev en helhet som gick att använda i många sammanhang efter själva samtalen.”

Christian Atmer – Producent

”Din referens anytime”

2018-01-09, 15:09

”Jag är din referens anytime!”
Jessica Carragher Wallner – PwC Advisory Services

”Kul och inspirerande”

2018-01-09, 15:08

”Så kul och inspirerande att ha dig med under dagen – kan varmt rekommendera detta som dokumentation och snackis på en konferens!”
Johanna Dahlqvist, branschutvecklare – Transportföretagen

”Hon lyckades få fram vårt företag och varumärke på ett fantastiskt sätt”

2018-01-09, 15:07

”Caroline Sellstone fick i uppdrag att göra en varumärkesprofil och grafiskprofil, hon lyckades få fram vårt företag och varumärke på ett fantastiskt sätt. Nästa uppdrag var att ta fram en ny produktkartong till vår storsäljare där vi även blev väldigt nöjd med slutresultatet. Caroline är en noggrann, glad och positiv tjej som vi kommer att ha en långvarigt arbete med, vi rekommenderar henne varmt.”
Michael Axelsson – PMR Nordic

”Caroline är driven, framåt, social och jobbar med det hon brinner för”

2018-01-09, 15:06

”Jag har både varit kollega med Caroline och beställare till henne. Hon är mycket noggrann, ordningsam, kreativ, rolig att umgås med och omtyckt av alla. Caroline är både duktig på att hålla i kreativa projekt och att formge och designa genom sin konstnärliga fallenhet. Hon är driven, framåt, social och jobbar med det hon brinner för.”
Isabell Gent, Senior Marketing Specialist Retail – Schneider Electric

"Häftigaste dokumentationen"

2018-01-09, 15:01

"Häftigaste dokumentationen av min LinkedIn-föreläsning igår för Marknadsföreningen Stockholm. Tack Caroline Sellstone!"
Charlotte Hågård Global LinkedIn Branding Authority/Speaker

Andra talare inom samma område

Maja Larsson

Maja Larsson hjälper dig rita. Hennes väska är fylld med konstskolor, pedagogik, kommunikation och projektledning. Och oändligt med bilder och många idéer.

Maja ...

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan ...

Terese Ellnestam

Lär er skapa meningsfulla möten där alla får vara delaktiga och alla förstår budskapen! Terese Ellnestam ger er verktygen för att frigöra den kreativitet som finns i organisationen samtid

Pia Villför Larsson

Vill du få både effektiva och roliga möten? Pia Villför Larsson är facilitator (neutral mötesledare), grafisk dokumentatör samt kursledare i effektiva möten/facilitering. Pia är pionjär i

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap