Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Carolin Helt

Carolin Helt

Träning, kost och hälsa och har betydelse för vår prestation så väl fysiskt som mentalt. På ett rakt, tydligt och humoristiskt sätt engageras åhörarna till förändring under ledning av Carolin Helt som är licenserad PT och diplomerad kost- och hälsorådgivare

Carolin ser till att åhörarna på ett lustfyllt sätt får verktygen för en verklig nystart i tillvaron som kommer göra dem piggare, friskare och mer högpresterande.

 • Effekten av att boka Carolin Helt

  En friskare och mer motiverad personal är en ovärderlig resurs för vilket företag och organisation som helst. Carolins föreläsningar ger inte bara nya kunskaper utan även de konkreta verktygen som behövs för att komma igång på allvar med en hälsosammare och sundare tillvaro

 • Carolin Helt som talare

  Carolin Helt är en engagerad talare som brinner för ämnet vilket smittar av sig på åhörarna. Carolin bjuder på sig själv och humor är ett viktigt inslag i föreläsningarna. Hon har förmågan att göra svåra ämnen begripliga och ser till att ge konkreta råd som är lätta för åhörarna att ta till sig. Carolin Helt levererar frågeställningar som får åhöraren att tänka till.

 • Så arbetar Carolin Helt

  Carolin Helts föreläsningar anpassas alltid efter uppdragsgivarens önskemål i tid och ämnesområden. Hon är van vid att arbeta både med små och stora grupper samt på individnivå.

 • Carolin Helt erbjuder

  Weekends, hel-och halvdagar där föreläsningar varvas med träning samt 45-120 min föreläsningar. Carolin Helts föreläsningar och träningspass passar alla, från soffpotatisen- till elitmotionären.

 • Carolin Helt passar till

  Carolin Helts föreläsningar och träningsupplägg passar i alla typer av organisationer, företag eller i offentlig verksamhet. Hon anpassar sig efter nivån på de som ska ta emot hennes budskap vilket innebär att både elitidrottaren och den träningsovane har glädje av Carolins föreläsningar.

Talaren utgår från Jönköping
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Kvinna

Carolin Helt har arbetat inom friskvårdsbranschen sedan 2000. Då hon är helt i avsaknad av taktkänsla och bollsinne var Carolin tjejen som alltid blev vald sist i skolgympan. På sin 20-årsdag började hon dock träna och har gjort det regelbundet och flitigt sedan dess. Någonstans där började även hennes intresse för kost och näringslära.

Carolin Helt är övertygad om att alla, oavsett fysiska förutsättningar, kan hitta sin grej, sitt sätt att vara en fysiskt aktiv individ.

Carolin är internationellt licensierad PT och har genomgått flera specialistutbildningar som till exempel löpcoach steg 1 & 2, träning av gravida, Sports and Performance Coaching och funktionell analys.

Hon är även är långloppstränare med ESK-licens vilket betyder att hon är utbildad för att lägga upp den grundläggande och den grenspecifika träningen i gymmet. Hon har dessutom hunnit med att bli diplomerad hälso- och kostrådgivare samt massör.
Sedan 2010 driver hon företaget e3 Träning & Hälsa som erbjuder gym och kursverksamhet i Nässjö och Värnamo. Carolin Helt är även en van föreläsare ute på företag, föreningar och offentliga förvaltningar och hon driver ptpariktigt.se tillsammans med kollegan Lisa Kaptein Kvist.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tomas Eriksson

Arbetsglädje är framgång. Boka Tomas som föreläsare när du önskar mer arbetsglädje, smidigare samspel eller ökad lönsamhet på din enhet eller i din organisation. Eller när du önskar få mer gjort med ...

Björn Rhodin

Björn Rhodin lär er hantera stress och smärta med hjälp av en metod som kombinerar det bästa från vården med det bästa från gymmet. Genom åren har han hjälpt hundratals o

Ann-Sofie Forsmark

Hälsotrend i all ära, men hälsa ska vara hållbart och enkelt! Ann-Sofie Forsmark vänder på begreppen, när hon förklarar hur man kan leva sunt i en vardag där jobb och privatliv ibland går

Bim Åkers

Förena nytta med nöje och ta del av det senaste inom mat och näringslära. Föreläsaren Bim Åkers lär er hur ni kan förbättra er hälsa på ett intressant och underhållande sätt.

...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap