Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Camilla Saarinen

Vad krävs för att vi som individer ska må bra? Vad krävs för att skapa ett klimat där alla olikheter kan få plats och trivas, utan att vi retar ihjäl oss på varandra?

Camilla Saarinen är certifierad coach och DISC-personprofilanalyskonsult. Hennes specialområden är kommunikation, bemötande och attityder samt vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Med sina femton års erfarenhet av undervisning och utvecklingsarbete ger Camilla kraftfulla utbildningar, seminarier och workshops för organisationer, företag och nya entreprenörer.

Bland tidigare beställare märks: Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan, Teknikcollege, ESBE, Business Gnosjöregionen och Gislaved Näringsliv.

 • Effekten av att boka Camilla Saarinen

  Camilla visar varför man med lätthet kan lyckas inom vissa områden, samtidigt som det kan vara en kamp att nå resultat inom andra. Hon ger även verktygen till hur man kan skifta perspektiv och hämta energi från sådant man tidigare har dränerats av. Även om målet oftast är att utveckla organisationen så är utgångspunkten alltid personlig utveckling och eget ansvar.

 • Camilla Saarinen som talare

  Camillas ledord är driv, glädje och engagemang. Hon är en kunnig och inspirerande föreläsare som generöst delar med sig av sin kunskap och personliga erfarenheter. Det sker på ett rakt och ärligt sätt med många skratt och mycket eftertanke. Camillas föreläsningar bygger på forskning och presenteras med många exempel från vardagen vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig själva och dessutom kunna skapa förändringar i vardagen direkt.

 • Så arbetar Camilla Saarinen

  Camilla är känd för att vara ytterst flexibel när det gäller att anpassa sina föredrag efter beställarens behov och önskemål. Hon är noggrann med förarbetet så att mottagaren verkligen känner igen sig och känner sig berörd av föreläsningen. Camilla tar gärna uppdrag som är på flera timmar där man kan fördjupa föreläsningen. Hon är en aktiv samtalsledare i workshopar och övningar. Du som beställare kan känna dig trygg med att Camilla ser till att det blir bra för deltagarna.

 • Camilla Saarinen erbjuder

  Camilla visar varför det kan vara så lätt att störa sig på andra och varför det ibland kan vara så svårt att nå resultat inom vissa områden, trots att man har all kunskap som behövs. Hon ger även verktygen till hur man kan skifta perspektiv och hämta energi från sådant man tidigare dränerats av. Även om målet oftast är att utveckla organisationen så är utgångspunkten alltid individens personliga utveckling och eget ansvar.

 • Camilla Saarinen passar till

  Camilla anlitas med fördel när man vill ha både inspirerande och roande föreläsningar samt fördjupande workshops, alternativt hela föreläsningsserier inom valda ämnen. Men hon är även flitigt anlitad när det finns knutar på tråden som behöver lösas upp i en grupp eller på en avdelning.

  Föreläsningarna varvas med gruppsamtal och egna reflektioner, där drivkraft, positiv energi och eftertanke ständigt är påtagligt närvarande. Camilla föreläser för större grupper, men är också en uppskattad samtalsledare för t ex mindre lednings- och arbetsgrupper.

Talaren utgår från Jönköping
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Camilla har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och vuxenpedagogik. Hon är certifierad coach i personligt ledarskap och även certifierad DISC-profilanalyskonsult. Camilla jobbar med både ledningsgrupper och personalgrupper och har en bakgrund som lärare, projekt- och processledare inom olika områden. Idag driver hon utbildningsföretaget Quentia AB Företagsutbildningar med egna utbildningslokaler och underkonsulter i Smålandsstenar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

En helt fantastisk inspiratör och är mycket professionell i sitt arbete!

2017-03-02, 17:19

”Camilla är en helt fantastisk inspiratör och är mycket professionell i sitt arbete. Med ett enormt engagemang lyckas hon få människor att utvecklas och växa.” Ann-Helen Sandberg, ägare Qualitec Consulting AB

Ett fullblodsproffs på att leda och utveckla individer och organisationer

2017-03-02, 17:18

”Camilla är ett fullblodsproffs på att leda och utveckla individer och organisationer. Jag hoppas innerligt att vi får möjlighet att jobba ihop igen i framtiden!” Kjell Dahlin, VD Popretorik AB

Få är så inspirerande och glada!

2017-03-02, 17:18

”Få är så inspirerande och glada som Camilla! Under de åren hon arbetade som processledare i vår organisation bidrog hon väldigt mycket till utvecklingen av konceptet.” Adela Martinovic, VD Riksföreningen Teknikcollege Sverige

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap