Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Brit Stakston

Brit Stakston tar er med på en framtidsresa som väcker lusten att få koll på allt som sker inom digitalisering. Från fejknyheter till näthat och sociala medier. Brit är en av Sveriges främsta experter på sociala medier och digitalisering. Hon syns och hörs ofta i medierna. Brit har prisbelönats för hur engagerat hon folkbildar inom digitaliseringens alla möjligheter och utmaningar. 

Det senaste året har Brit varit aktuell med spännande perspektiv på #metoo och digitalt engagemang, valet och påverkan samt demokratiutvecklingen. Hon är mediestrateg med sällsynta insikter om sociala medier, mediebranschen och marknadsföring. Brit bjuder på kunskaperna på ett engagerande sätt. Hon ligger alltid ett halvår före alla andra i sina analyser av vår digitala samtid.

Vill du ligga steget före i digitaliseringen? Boka Brit Stakston!

Webbplats

Urval av tidigare beställare:
1177 Vårdguiden, 3M, ABF, Academedia, Amnesty, Coca-Cola, Com Hem, Centrum för internationellt ungdomsutbyte, Energimyndigheten, Europeiska Kommissionen, FN-förbundet, Förlaget Offside för lansering av 438 dagar, Ikanobank, Ingeus, IOGT, Kommunal, Kriminalvården, Kungliga Biblioteket, Lärarförbundet, Microsoft, NCC, Pricerunner, Rikspolisstyrelsen, Sida, Skogsstyrelsen, SKL, Skolinspektionen, Studieförbundet Vuxenskolan, Svenska Dagbladet, Svensk biblioteksförening, Svensk bioenergi, Svensk fjärrvärme, Svenska gasföreningen, Svenska tecknare och ett stort antal myndigheter och kommuner samt medieaktörer.

 • Effekten av att boka Brit Stakston

  Publiken får inspiration, vägledning och insikter om hur man som privatperson eller företag ska förhålla sig till den utveckling som sker tack vare digitaliseringen. Åhörarna lämnar föreläsningen med nya kunskaper och en stor dos hopp och lust att bli en del av den digitala utvecklingen. Brit lägger alla besvärliga kort på bordet och för sedan publiken igenom allt det man är rädd för, från näthat till påverkanskampanjer, men landar i alla möjligheter och framtidshopp.

 • Brit Stakston som talare

  Engagerande, passionerad, jordnära, men visionär, lyhörd och kunnig samt trovärdig. Hon utstrålar kompetens med förmåga att dela med sig av den för att skapa engagemang. Brit bjuder på sina kunskaper för att trigga kunskapsutvecklingen hos åhörarna.

 • Så arbetar Brit Stakston

  Brit anpassar efter beställarens behov och önskemål. Det finns ett grundkoncept som sedan appliceras efter beställarens inriktning, förkunskaper och mål med föreläsningen.

  Brit tar gärna ett församtal med kunden direkt för att gå igenom alla detaljer om målgrupper, förväntningar och upplägg.

 • Brit Stakston erbjuder

  Inspirationsföredag som är framåtblickande, tankeväckande, inbjudande – som får deltagarna att våga tro på en digital framtid. Det kan också vara utbildande föredrag om det är huvuduppdraget. Som moderator är Brit lyhörd och påläst. En osynlig stödjande hand som får deltagarna och åhörarna att känna sig sedda och vägledda.

 • Brit Stakston passar till

  Privat och offentlig sektor, mässor, konferenser och kick-offs. Det kan vara företag och organisationer som vill lära sig mer om digitalisering, sociala medier och samhällsförändringen. Även skolor och myndigheter som behöver stöd för sin egen digitala utveckling eller verktyg för att hantera näthat och maximera sitt användande av sociala medier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Brit Stakston är medie- och kommunikationsvetare i botten men anser sig ha allra störst nytta av sina studier i pedagogik och etnologi. Hon arbetar sedan drygt 20 år med digital kommunikation. Från affärs- och verksamhetsutveckling, kriskommunikation till marknadsföring. Brit är specialiserad på digital kommunikation och dess påverkan på samhället i stort. Hon har arbetat på både beställar- och konsultsidan, vilket skapar stor förståelse för många branscher.

Brit startade eget för att kunna ägna sig åt kallet att stärka andra till att inte vara rädda för den digitala utvecklingen. Hon arbetar gärna med samhällsförändrande kommunikation. Sedan fyra år driver hon den egna byrån Stakston PR AB samt är VD för crowdfundade reportagesajten Blankspot. Det sistnämnda är för Brit ett realtidscase för att kunna pröva alla sina teorier om engagemang och medieutveckling. Hon brinner för att öka människors kunskap om digitalisering, för att de ska känna sig delaktiga i den samhällsomdaning som pågår.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"En fantastiskt kunnig talare!"

2018-10-11, 16:19

“Jag rekommenderar Brit då hon är en fantastiskt kunnig talare som delar med sig av många intressanta tankar och reflektioner som hon sprider hon med härlig energi och stort engagemang.”

"Mycket noggrann!"

2018-10-11, 16:18

“Brit är mycket noggrann med att sätta sig in i varje kunds verksamhet och lyfta fram det mest relevanta för just dem vilket gör kunderna väldigt nöjda.“

"En stjärna på kommunikation!"

2018-10-11, 16:17

“Brit är en av de smartaste människorna jag känner. Hennes förmåga till analys och eftertanke är svårslagbar. Är dessutom en stjärna på kommunikation, inte minst i digital form, och väldigt trevlig att ha att göra med!”
“Jag fick hopp! Ett stort tack för all inspiration och klokhet. Jag andas verkligen lättare nu.“

"Knivskarp kompass!"

2018-10-11, 16:16

“Brit är en inspirerande föreläsare och moderator med knivskarp kompass. Lyssna på tips. Vill du ha en påläst föreläsare som väcker nya tankar på riktigt är få så bra som hon är!”

"Det här var en tankeställare!"

2018-10-11, 16:16

“Det här var en tankeställare. Jag tillhör en av de yngre som inte tycker om facebook-marknadsföring, som inte förstår mig på och till och med tycker att det är löjligt med hashtags, men man fick en bra helhetsbild av hur Facebook och andra plattformar fungerar som ett verktyg för demokratier, för den lilla människans möjlighet att påverka men också hur det bidrar och t.o.m. skapar med den ondskan som finns.”

"En fantastisk föreläsning!"

2018-10-11, 16:15

“Vilken kvinna! En fantastisk föreläsning. Och en viktig påminnelse om att vi behöver vara med i tiden. Vi kommer inte undan - hur mycket vi än vrider och vänder på det. Tekniken har kommit för att vara del av vår vardag, och den ändrar sig snabbt. Det är bara att hoppa på tåget och gilla läget, ung som gammal…”

“Det är så här som föreläsningar ska vara!”

2018-10-11, 16:14

“Det är så här som föreläsningar ska vara.”

"Otroligt skön dynamik!"

2018-10-11, 16:14

“Högsta betyg! Väl förberedd, påläst och otroligt skön dynamik! Detta skulle varit sista passet – gav verkligen inspiration.”

“Proffs!"

2018-10-11, 16:13

“Proffs. Och hon hade en koppling till vår verksamhet. Hon visste var hon var :-) och vilka vi var :-).”

"Superbra föreläsare!"

2018-10-11, 16:13

“Faaaaantastiskt !!! superbra föreläsare, såg inte fram emot den, då ämnet är ointressant tänkte jag, blev chockad på positivt sätt!”

Brit Stakston talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 45.000 kr

 • Mer om priser

  15 000 - 40 000 för föreläsning
  25 000 kr för en halvdags workshop
  45 000 kr för en heldags workshop

Valrörelsen 2018 och nätet - Brit Stakston, Digikult 2018

Andra talare inom samma område

Fredrik Wass

Internet har för alltid förändrat människors sätt att interagera, kommunicera och konsumera. Som kommunikatör, skribent, journalist, bloggare, strateg, konsult och rådgivare har Fredrik W

Charlotte Hågård

Charlotte är en ofta efterfrågad specialist på karriärplanering, personligt varumärke och employer branding i sociala medier, främst LinkedIn. Hon är känd som en mycket kunnig, inspirera

Mikael Ahlström

Mikael Ahlström är entreprenör inom kommunikation och driver flera byråer med fokus på digitala och sociala medier. Som delägare och engagerad i Hyper Island reser han till byråer och företag världe

Yordanos Mebrahtu & Lina Taha

Motstånd kontra drömmar, flykt till Sverige, kulturkrockar och sociala medier hör till det som Lina Taha och Yordanos Mebrahtu talar om. Yordanos är född i Sverige, men hennes föräldrar ko

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap