Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Stress / Bodil Möller

Bodil Möller

Bodil Möller är erfaren utbildare och föreläsare inom områden som Förbättringsprocesser, Mental träning och Stresshantering samt det hon kallar Motståndets magi. Bodil delar med sig av slående exempel som visar hur människor fungerar i både knarkarkvartar och slottsmiljöer. Motivation och effektivitet är andra ämnen hon behärskar. Publiken får olika praktiska nycklar för utveckling.

Blogginlägg: Chefen är bäst!

 • Effekten av att boka Bodil Möller

  Din publik får se att möjligheterna till förbättring startar här och nu. Att möten är lönsamma och att kreativiteten är något vi kan styra. Att ”Vi väntar inte på framtiden, vi skapar den”. Vi startar med att leda oss själva på ett sätt som skapar arbetsglädje, livsglädje och högre kvalitet. Vi förstår att arbeta med medvetandeförändringar och nå avspänd effektivitet i vårt eget liv. Detta är yppersta redskap för utveckling i såväl företag som privatliv.

 • Bodil Möller som talare

  Publiken får ökad medvetenhet om sina möjligheter och eget ansvar på ett roande sätt. Med sina erfarenheter av skapande dramatik och teater sätter Bodil Möller en kreativ prägel på utbildningarna. Hennes föredrag och utbildningar kännetecknas av ett holistiskt synsätt och av kunskaper som integreras för att skapa förändringar.

 • Så arbetar Bodil Möller

  Bodil Möller vill främja lust och inspiration genom positiva attityder och förankring av kunskaper. Humor och värme går hand i hand med djup insikt i hur vi fungerar. Hon lär ut hur vi försätter oss i resurstillstånd samt målinriktat tillstånd utan att tappa vare sig andan eller ansiktet. Med ord, känslor och inlevelse sätts publiken igång att reagera, reflektera och ta del av insikter. Bodil Möller berör och samspelar med publiken på ett lustfyllt sätt som ger mersmak.

 • Bodil Möller erbjuder

  Bodil Möller erbjuder skräddarsydda utbildningar och föredrag efter företagets eller gruppens behov. Om så önskas görs först en behovsanalys för att ta fram ett innehåll som stämmer exakt med behoven. Föredragen kan fördjupas, göras till utbildningar eller workshops efter önskemål.

  Det går också bra att välja mellan de färdiga exempel på föreläsningar som finns och utgå från dem. Bodil ger föredrag, utbildning och handledning inom en rad olika ämnen. Alla kan sammanfattas med namnet på hennes företag; Be More.

 • Bodil Möller passar till

  Kick-offs, konferenser, utbildningar av chefer och medarbetare såväl inom affärsorganisationer som kommuner och landsting. Talaren arbetar med både stora och små grupper.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Bodil Möller har bakgrund som kurator och socialsekreterare. Hon har flera utbildningar i botten och har även varit företagare inom internationell handel. Med tiden har Bodil Möller fått gedigen erfarenhet av arbete med barn, unga och vuxna. Här märks skolor, kommuner och landsting, företag samt organisationer såsom SAAB, Arbetsförmedlingen och SVT. Bodil Möller handleder dessutom chefer och personal i ledarskap och förbättringsprocesser.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Bodil Möller talar om:

 • Motivation – Effektivitet – Arbetsglädje

  En träning i kompetensutveckling för arbetsteam och lärande organisationer. Föredraget handlar om kropp och själ, intellekt och känslor, attityder och livsstil. Att arbeta med detta i företaget innebär bl a att den negativa stressen minskar, att immunförsvaret stärks och att åldersprocesserna lindras.

 • Ledarskap – Utbildning – Utveckling

  Ledarskapsutveckling ur ett kognitivt och lösningsfokuserat perspektiv. Nå resultat genom målstyrning och kunskap om hur du får olika människor att dra åt samma håll. Öka förmågan att skapa resultat via möten och sammankomster i kommunikation och mötesteknik.

 • Att våga utmana och utmanas

  Våga utmana och stärka barns förmåga genom tydliga mål där känslan att lyckas blir drivkraften. Ibland oroas vi av att vi kränker barn genom att ställa krav. Men vad gör vi när vi inte tror dem om förmågan? Se nyttan av motstånd och svåra situationer. Våga möta barn och unga i deras önskan om omedelbar tillfredsställelse och utmana dem i att hålla ut.

 • Barn och skola i förändring

  Skapa en meningsfull ansvarsskyldighet i skolan! Hur kan man skapa lust att lära för livet, när hierarkin och det sociala spelet hindrar i klassrummet? Linjaler smattrar mot bänkarna och stökigheten infinner sig. Hur skapas positiva attityder? Vilken betydelse har den fysiska miljön? Känslan att det finns mer inneboende kapacitet finns där. Men hur ska den komma fram?

 • Stresshantering

  Att hantera arbetsliv, familj och fritid samtidigt är frustrerande och svårt om inte omöjligt. Trots detta försöker vi få pusslet att gå ihop och göra alla nöjda. Det är framför allt i psyket som stressen sätter sig och ohälsan knackar på dörren. Utbildningen ger ett nytt perspektiv på stress och hur man kan klara även svåra lägen. Publiken får praktiska råd och stöd.

 • Maskrosbarn och tankens kraft

  Hur skapar vi själva vår tillvaro? Följ med på en resa och inspireras av den kraft som finns även i motgångar, beroende på våra val. Publiken får höra berättelser om yttre och inre framgång. Om möjligheter även i svåra lägen och om den potential som finns i var och en. Bodil Möller förmedlar färgstarkt budskapet om den inre kraften. Ingen lämnas oberörd.

 • Kommunikation & kroppsspråk

  Vet du vad dina gester och miner signalerar? Vill du förstå andras? Genom att lära dig mer om språket alla talar kan du vässa din kommunikation. Vad sägs om: munlåset, benbarriären, vristlåset, nackkliar-gesten, handskmetoden, den ”döda fisken”, flirtiga gester, och parningssignaler. Upptäck allt detta för att nå större framgång.

Andra talare inom samma område

Tõive Kivikas

Tõive vet verkligen vad han talar om då det gäller ledarskap. Han har nämnligen själv gjort det i praktiken. I stället för att lägga ned och avskeda 1000 personer i Studsvik blev företaget efter två

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap