Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Astrid Vogel

Astrid Vogel

Astrid Vogel är motiverande talare och livscoach som jobbar med människor som stöd för att nå sin potential. Astrid är uppvuxen i Sydafrika och har bott i flera andra länder innan hennes hjärta tog henne till Sverige 2014. Livserfarenheten samt utbildning till antropolog och suzukipedagog flätas tillsamman i Astrids presentationer och workshops där deltagarna får möjligheten att identifiera det de verkligen skulle älska uppleva i livet och hur de kan nå sina drömmar.

Astrid tror på att alla människor har rättigheten till att förverkliga sina drömmar och leva ett liv de älskar. Varenda en av oss är mäktigare än omständigheterna och har mer potential än vår situation eller livstillstånd. Vår bakgrund avgör inte vårt öde. Varje dag är en ny möjlighet till ett nytt start och därför jobbar Astrid för att se de som är olyckliga i livet transformera sina verkligheter i något de älskar.

 • Effekten av att boka Astrid Vogel

  När man känner igen att alla människor är kapabla att nå sina drömmar och lever ett liv de älskar, och att man själv är värdig av ett framgångsrikt liv, då blåser vindarna av förändring genom ens liv. Den fysiska kroppen skakas tills själens ljus lyser fram och lyfter en upp till en ny förståelse av världen där möjligheter är steg man faktiskt tar och omständigheter är inget större än tröskeln framför dörren till ens drömmar.

 • Astrid Vogel som talare

  Astrids öppenhet att tala om olika erfarenheter ur hennes eget liv och om människor från ganska olika kulturer och länder, t.ex. Sydafrika, Mexiko, Tyskland m.m. uppvisar likheterna i den mänskliga upplevelsen som berör hennes publik djupt. Astrid är alltid öppet att anpassa sina föreläsningar/presentationer/workshops till gruppen som hon talar för, då hennes breda erfarenheter alltid erbjuder något som passar tillfället.

 • Så arbetar Astrid Vogel

  Astrids motiverande tal är alltid en kombination av teori och praktik. Deltagarna får möjligheten att “ta på sig” det de skulle älska i sina liv medan Astrid förklarar grundläggande transformations principer utifrån berättelser som lyfter upp olika verktyg för att kunna nå framgången om och om igen. Astrid anpassar sitt material till beställarens behov.

 • Astrid Vogel erbjuder

  20-30 min presentation - kortfattat introduktion till grundläggande principer gällande transformation och processen att definiera en dröm.

  60 min föreläsning - de grundläggande principerna som påverkar mänsklig transformation och en detaljerad sammanfattning, med övning, för att definiera en dröm och vilka steg man kan ta för att bli framgångsrik.
  180 min motiverande workshop - en djup undersökning av principerna som ligger bakom mänsklig transformation. Deltagarna får möjligheten att definiera och klargöra det de skulle älska uppleva och öva på redskap om hur de kan nå sina drömmar om och om igen.

 • Astrid Vogel passar till

  Varierande publik, t.ex. grupper som har svårigheter inom en av livets stora områden (hälsa, nära relationer, karriär, tidsmässig/finansiell frihet); affärsmän/kvinnor som har svårt att balansera sina liv; nyföretagare som tar fördel av motiverande insatser som ökar deras framgång; ungdomar som “inte riktig vet vad de vill göra i livet”; publik med invandrarbakgrund; arbetsgivare med mångfaldiga arbetslag m.m.

  Astrid anpassar sitt material till gruppen hon talar för.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Tyska

Astrid är utbildad socialantropolog med specialisering inom migration, identitet och tillhörighet. Astrid har jobbat inom folkbildning i Sverige sedan 2017 och är utbildad Suzukipedagog sedan 2010. Sedan 2019 är Astrid även utbildad livscoach från Life Mastery Institute i USA.

Astrids tidigare arbetslivserfarenhet och upplevelsen att integrera i olika samhällen är den perfekta grunden för hennes motiverande insatser. Studierna inom antropologi har lagt grunden för en förståelse av människan och grundläggande koncept som påverkar vår välmående och känslan av tillhörighet i samhället.

Suzuki Pedagogiken tillägga förståelsen för mänsklig lärande och de processer som vi alla behöver implementera för att vara framgångsrika i vilken aktivitet som helst. Den svenska folkbildningsmodellen har dessutom gett Astrid nya kompetenser för att nå fler människor med hennes insatser och möjligheten att motivera andra att fortsätta med sina egna idéer och insatser som stöd till deras egna intressen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Astrid Vogel talar om:

Expertområden:

Prisklass:

2.000 kr - 15.000 kr

 • Mer om priser

  Priser räknas ut individuell med tanke på längden av det motiverande talet och eventuell resa.

 • Mitt motto

  If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart. - Nelson Mandela.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap