Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Arnold Wittman

Vilka är skillnaderna mellan kompetensbaserad och värdebaserad rekrytering? Vilka strategiska och organisatoriska förhållanden behöver jag ta ställning till inför en rekrytering? Vilka kvalifikationskategorier finns? Vilka är beståndsdelarna i kandidatens personliga lämplighet. 
Arnold Wittman tar dig med på en insiktsfull och spännande resa med rekrytering och ledarskap som bas för utveckling av individer, team och organisationer. Arnold är även författare till boken "Bli proffs på rekrytering! - Metoder och verktyg för värdering av kvalifikation, kompetens och skicklighet: Stegen mot framgångsrik Värdebaserad rekrytering™.” 
Under sina föreläsningar tar Arnold bl a upp vikten av exempelvis personlighet, begåvning, drivkraft och motivation, temperament, självkänsla och självkännedom samt prestation och skicklighet. Likaså lyfter han fram vikten av kommunikation och ledarskap i managementarbetet. Arnold arbetar som konsult och har engagemang, hängivenhet och passion för förändring, projekt och ledning av innovationer. Länk: 4bright.se/rekrytering

 • Effekten av att boka Arnold Wittman

  Arnolds föreläsningar hjälper otaliga individer och organisationer att komma till insikt och ger behövliga verktyg för att kunna effektivt arbeta med kommunikation och ledarskap. Publiken får ökad medvetenhet, idéer och tips för att finna sin källa till drivkraft och motivation i vardagen. Arnold Wittman fångar upp frön till personlig och organisatorisk utveckling som bidrar till att publiken blir tydligare i sin kommunikation och ledarskap i mötet med andra.

 • Arnold Wittman som talare

  Arnold föreläser med engagemang och älskar att engagera publiken för att tillsammans skapa en lärorik resa som ger kraft och verktyg för bestående förändring och utveckling. Hans föreläsningar ger ökad medvetenhet och möjlighet till verklig förändring på både individ-, grupp- och organisationsnivå. Genom aktiv dialog med publiken bidrar han till att den blir tydligare i sin kommunikation i mötet med andra människor.

 • Så arbetar Arnold Wittman

  Arnold anpassar sina föredrag efter beställarens behov och önskemål. Hans föreläsningar har hjälpt många att komma till insikt i sin kommunikation och ledarskap med andra medmänniskor, både professionellt och privat. Hans insatser bidrar till förbättrade relationer och effektivitet på både individ, grupp och organisationsnivå.

 • Arnold Wittman erbjuder

  Arnold erbjuder personliga föreläsningar med idéer och tips riktade till personer som vill finna sin källa till självkänsla och självkännedom i vardagen. Han kan även erbjuda kortare seminarier där deltagarna genom aktiv involvering finner nyttan av olika verktyg för insikt och medvetande samt längre föreläsningar/utbildningar som bidrar till en inre utvecklingsresa både individuellt och organisatoriskt.

 • Arnold Wittman passar till

  Föreläsare, moderatorer och konferencierer inom både det privata och offentliga.

Talaren utgår från Jönköping
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Arnold Wittman är civilekonomen som utvecklades från att vara introvert till extrovärt, genom att medvetet involveras i en väldig massa samtal i vitt skilda situationer. Arnold bidrar till ökad insikt och medvetenhet genom att belysa exempel från sin tvärvetenskapliga utbildning och erfarenheter inom olika områden; såsom HR och kompetensutveckling, juridik, psykologi och rättsvetenskap. Han har arbetat med chef- och ledarutveckling i både det privata och offentliga. Han har coachat allt ifrån verkställande direktörer till domstolschefer och skolungdomar. Idag är han föredragshållare och dessutom ledare för nätverket Foreign Market Management vid Handelskammaren i Stockholm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Arnold Wittman talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 50.000 kr

 • Mitt motto

  Ett citat från Sören Kierkegaard: ”Om jag vill föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad hon gör men först och främst förstå det hon förstår. Om jag inte kan det så hjälper det inte att jag kan och vet mera. Vill jag ändå visa hur mycket jag kan och vet så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andra istället för att hjälpa henne. All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa.”

Andra talare inom samma område

Anna-Karin Johnson

Anna-Karin Johnson ger tips om hur vi kan bli bättre på att kommunicera med varandra – såväl på jobbet som hemma. Hon visar hur vi ”pratar” med kroppen och vad rösten ger för olika sig

Niklas Bergh

Niklas Bergh var med och skapade varumärket Urbanears från ingenting till att nå ut över hela världen. Han föreläser om kommunikation – om hur man faktiskt når ut och får en reaktion. 

Vä ...

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap