Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Annika Telléus

Annika Telléus på Utvecklingsverkstan AB erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar inom kommunikation och förändring. Hon är övertygad om att världen blir bättre om alla blir bättre på att lyssna, både på varandra och på sig själva. “Lyssna människor klokare och världen bättre” är ett av Annikas populära föredrag och även titeln på boken hon arbetar på. 

Som föreläsare delar Annika generöst med sig av sina värdefulla livserfarenheter. Dessa och hennes starka berättelser berör och får människor att tänka till och leder ofta till bestående förändringar. Ibland handlar det om perspektivbyten, andra gånger om igenkänning, alltid i en tillåtande miljö. Annika är klok, varm och äkta.

Hon är själv en lyssnare med stora öron. Annika har intervjuat hundratals kunder och personal, från Seoul till Milano och Los Angeles.

Med stor bredd och genom att möta dig där du är passar Annika oavsett sammanhang. Hon har även förmågan att bygga broar där man vanligtvis inte förstår eller når varandra.

Vill du utvecklas genom kommunikation eller utveckla ledarskapet? Boka Annika Telléus!

Urval av tidigare beställare:
Kunskapsdagarna, H&M, E-handelsdagen 7H och Bubbleroom.

 • Effekten av att boka Annika Telléus

  Annika Telléus är kunnig och skapar en varm och trygg miljö där deltagarna blir delaktiga och känner sig sedda. Hon delar gärna med sig av både det som gått bra och det som inte fungerat och hennes berättelser berör deltagarna på djupet. En uppskattad kombination av egna erfarenheter, konkreta tips och metoder som du kan använda direkt leder till insikter hos dig. Det blir ett föredrag som du bär med dig länge.

 • Annika Telléus som talare

  Som föreläsare delar Annika med sig av egna värdefulla erfarenheter och berör sina åhörare på djupet. Hon upplevs som prestigelös, kunnig och full av glädje. Förutom fakta och konkreta verktyg är föreläsningarna fulla av berättelser, perspektivbyten, värme och skratt.

 • Så arbetar Annika Telléus

  Annika har ett antal teman/föredrag att utgå från men anpassar alltid sitt material efter målgruppen oavsett om det gäller en kort föreläsning i TED-format eller ett heldagsuppdrag. Skräddarsydda utbildningar erbjuds också inom lyssnande, självledarskap, ledarskap, medarbetarskap, att bygga team, feedback samt motivation och presentationsteknik. Som moderator är Annika alltid väl påläst, engagerad och får andra att lysa.

 • Annika Telléus erbjuder

  Workshops, kurser, coaching av grupper och fokusgrupper. Allt från korta föreläsningar i TED-format till skräddarsydda kursupplägg. Oavsett upplägg bjuds det på insikter, skratt och ögonöppnare.

 • Annika Telléus passar till

  Kick-off, mässa, konferens, teamutveckling, både stora och små grupper. Vidare fokusgrupper, workshops vid förändringsprocesser, teambuilding och utbildningar, när du vill vara mer kundcentrerad.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Det var Sommar i P1 i kombination med förmågan att lyssna på sig själv som ledde fram till beslutet att säga upp sig från ett globalt toppjobb på H&M.

Annika Telléus startade e-handel redan på 90-talet, är maskiningenjör och textilekonom med påbyggnad inom psykologi, coaching och är certifierad NLP Business Practitioner (Neuro-Lingvistisk Programmering). Annika älskar att utvecklas och att dela med sig av egna erfarenheter/utmaningar och av det hon lärt om ledarskap, grupputveckling självledarskap, coachning samt storytelling och presentationsteknik.

Tidigare har Annika arbetat globalt med affärsutveckling, kundinsikter och ledarskap under sina 16 år på H&M. Hon har modererat fokusgrupper på både svenska och engelska och är en mycket uppskattad facilitator och kursledare. Hon skriver därtill krönikor till Framgångspodden och assisterar Kjell Enhager och Magnus Kull på kursen Coachande Ledarskap. Annika har dessutom varit guldsmedslärling, har ställt ut sina tavlor i Mood-gallerian samt kan programmera och har jobbat i Hollywood.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Otroligt inspirerande!"

2018-09-24, 15:46

"Du är otroligt inspirerande, ger enkla verktyg att ta med sig ut i vardagen och ämnet är väldigt viktigt på vår väg att lyckas. Både internt och hos våra kunder." Helena Bragée, Pulsen Retail AB

"Involverar lyssnarna aktivt!"

2018-09-24, 15:46

"Du involverar lyssnarna aktivt. Använder kroppsspråk som är levande. Man får känslan av att du verkligen kan och har upplevt det du pratar om och förmedlar det med energi." Samir Benaissa, Centiro Solutions AB

"Högsta betyg!"

2018-09-24, 15:45

"Du får högsta betyg för att du tydligt och konkret involverar inte bara kunden, utan det egna jaget. Att du ger perspektiv på lyssnandet och hur man som företag bör möta sin kund på en personlig nivå!" Caroline Björklund, Cellbes AB

"En stjärna!"

2018-09-24, 15:45

"Du är en stjärna! Jag tycker att det var väl genomfört, genomtänkt, röd tråd, många intressanta exempel, du fick igång oss, tankeväckande, lärande. Fortsätt att göra som du gör! Eva Öberg, Tyréns

"Jag vill aldrig sluta LYSSNA!"

2018-09-24, 15:45

"Annika är en fantastisk föreläsare som med sin klokhet och kunskap, sin humor och närvaro griper tag i mig och jag glömmer både tid och rum! Jag vill aldrig sluta LYSSNA!" Cecilia Isaksson, Urban Paleo Center

"Trovärdig, klok och kul!"

2018-09-24, 15:43

"Du är trovärdig, klok och kul. Du bjuder in oss till ett ämne vi alla känner till, men som vi kan tjäna så mycket på att utveckla." Lasse "Brandmannen" Gustavson

"Värd att lyssnas på!"

2018-09-24, 15:43

”Annika är värd att lyssnas på. Konstigare är det inte." Anna-Karin Johnson, Ärligt talat

Annika Telléus talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 50.000 kr

 • Mer om priser

  Priserna beror på antalet deltagare, uppdragets omfattning och hur mycket förberedelser som krävs, se offert.

 • Mitt motto

  “Glädje, tillit, utveckling.”

Föreläsning på Kunskapsdagarna i Lund 2018

Kortversion av föreläsning “Lyssna människor klokare och världen bättre”:

Att lyssna på sig själv (och varför man säger upp sig från ett toppjobb på H&M):

Huvudfotingen

Andra talare inom samma område

Julia Binnergård

Julia Binnergård, även kallad Dietistgrevinnan, sprider kunskap och inspiration om mat och träning som kraftfulla verktyg till hälsa och livskraft. Med stor kunskap, …

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och komiker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och stått på scen i mer än femton år för …

Kjell Kampe

Kjell Kampe reder ut begreppen inom interkulturell kommunikation. Han börjar ofta sina föreläsningar med en kort, interaktiv övning: ”Tänk om du måste fly till …

Green & Kallin

Emma och Camilla inspirerar till att prestera med glädje och att skapa bra vanor för livet.

Green & Kallin föreläser, inspirerar och håller …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap