Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Hälsa, friskvård / Friskvård / Annika Sörensen

Annika Sörensen

Dr Annika Sörensen är specialistläkare inom allmänmedicin, föreläsare samt ledarutbildare. Hon sätter fokus på hälsa, friskvård, livsstil och kommunikation.

På utbildningen av chefer och ledare coachar hon i konsten att bättre hantera stress och leda. Hon visar också hur man bäst skapar en god arbetsmiljö för ökad trivsel, högre effektivitet och lönsamhet.


Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Annika Sörensen är föreläsare och legitimerad läkare specialiserad inom allmänmedicin. Hon är även utbildad inom stress- och friskvård, arbetsmiljö och rehabilitering. Likaså är hon certifierad inom kommunikationsanalys. Dr Annika har tjugofem års klinisk erfarenhet av arbete med patienter, men har de senaste åren valt att inrikta sig på hälsa istället för sjukdom.

Idag är Annika en mycket uppskattad föreläsare inom området hälsa och friskvård. Hon fungerar även som mentor och coach för ledare som behöver hjälp att hantera sin stress. De får verktyg att öka arbetsglädjen, höja hälsotalen och lönsamheten i sin organisation.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Seriöst innehåll med lättsam ton

2016-12-06, 11:16

”Dr Annikas föreläsning om arbetsmiljö och stress var inte bara informativ och matnyttig, utan levererade även handfasta tips på hur man kan bemöta och hantera stressen – på arbetsplatsen och i livet i övrigt. Det seriösa innehållet paketerades med en lättsam ton som gav oss både många insikter och goda skratt, vilka sänkte axlarna under föreläsningen!” /Joakim Runds, biträdande rektor Nyköpings Enskilda gymnasium

Kunskapskälla i stressfrågor

2016-12-06, 11:15

”Vi på Pineberry har under ett par perioder under året en större mängd projekt att arbeta med vilket ökar  stressen hos oss alla på företaget. Inför höstens anstormning av projekt anlitade vi Dr Annika för att få tips och trix för att förebygga stress på grund av dessa toppar. Dr Annika´s föreläsning var mycket intressant och gick från att beskriva sjukdomarna som kan uppkomma från långvarig stress till små tips som man kan ta till när man känner behov av att få en paus, både vad gäller stresshantering i stunden och stresshantering i ett livsperspektiv, som vi nu enkelt kan införliva i vår vardag. Hela företaget engagerades in i ämnet och Dr Annika förklarade stressens hemligheter på ett enkelt sätt så att alla kunde ta till sig kunskapen och få egna insikter. Dr Annika presentation av detta i grunden allvarliga ämne var både rolig och lättsam och fick oss upprepat att skratta och känna igen oss. Nu är vi bättre rustade framöver när jobben hopar sig. Jag kan varmt rekommendera Dr Annika som kunskapskälla i stressfrågor.” Kristin Dahlberg, Head of operations, Pineberry

Andra talare inom samma område

Katarina Widoff

Katarina Widoff brinner för att vi ska kommunicera bättre. 

Med rätt energi blir mötet med andra bättre och när ...

Erik Lorinder

Skolor som gör något åt mobbning, ordningsstörning och skadegörelse förbättrar både trivsel och lärmiljö. Erik Lorinder är föreläsaren som tar utmaningarna i skolmiljön i ett helhetsgrepp

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap