Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anne Forsell

Somliga tror på tur, andra på slumpen och några på himmelriket. Anne Forsells erfarenhet av idrott – både som aktiv och som elittränare, har visat att framgång inte är någon tillfällighet. Framgång handlar om att samarbeta, planera och ha en tydlig målbild. Det låter kanske enkelt. Konsten är att sikta på målet och hålla fast vid planen – även när det blåser. Det är din framgång som är Annes mål.

Anne är väl insatt i idrottsrörelsen, som har varit hennes skola och arena; först som aktiv och därefter i olika tränarroller på strategisk nivå. Hon har coachat simmare som tagit medaljer på EM, VM, OS eller Paralympics och hon har coachat ledare och tagit sig an oanade utmaningar. Anne förklarar på ett inspirerande sätt hur man får andra att nå sina mål och uträtta stordåd men även hur man själv orkar inspirera till nya utmaningar. Idag arbetar Anne som förändringsledare och coach på CHPS.

Urval av tidigare beställare: Riksidrottsförbundet, SISU Uppland, Gymnastik- och Idrottshögskolan, Gävle Högskola, Tele2.

 • Effekten av att boka Anne Forsell

  Att lyssna på Anne ger inspiration och en vilja att förändra. Många upplever igenkänning.

 • Anne Forsell som talare

  Annes föreläsning lockar till skratt, beröring och igenkänning. Hon pratar utifrån sin egen erfarenhet och bjuder in till diskussion och eftertanke.

 • Så arbetar Anne Forsell

  Annes föreläsning lockar till skratt, beröring och igenkänning. Hon pratar utifrån sin egen erfarenhet och bjuder in till diskussion och eftertanke.

 • Anne Forsell erbjuder

  Anne erbjuder föreläsningar utifrån beställarens behov och önskemål, men har även fasta föredrag i ledarskap och inkludering.

 • Anne Forsell passar till

  Talaren passar till konferenser, kick-off, privat eller offentlig sektor och idrottssammanhang

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anne har arbetat som ledare på elitnivå i 24 år. Hon har varit elittränare, förbundskapten och ledare och tränare i simlandslaget för senior, junior och ungdom. Under sin lyckosamma karriär har Anne själv deltagit som ledare på tre OS samt flera EM och VM. Hon har tränat 18 olika simmare från fem olika länder, som har representerat sina nationers landslag vid internationella mästerskap, och som både har tagit medaljer och slagit världsrekord. Anne har även varit tränare för en synskadad simmare som har vunnit medaljer på Paralympics, VM och EM samt slagit världsrekord. Det samarbetet pågår fortfarande men i en mentorroll, då Anne har avslutat sin karriär som simtränare.

Efter OS i London upplevde Anne att hon inte hade den energi och motivation som behövdes för att inspirera andra till stordåd, och hon beslutade sig för att avsluta sin tränarkarriär. Anne har därefter varit anställd av två specialförbund, Svenska Parasportförbundet och Svenska badmintonförbundet med ansvar för utvecklings- och förändringsfrågor som berör aktiva, ledare och organisation. Idag arbetar Anne som förändringsledare i olika strategiska frågor.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Verkligen supernöjda”

2018-01-24, 13:48

”Vi var verkligen supernöjda med föreläsningen, precis det vi var ute efter, bemötande & inkludering. Du delade med dig av ett exempel från verkligen som jag tror vi var många som kunde relatera till. Trots strul med tekniken och försenad start så kom du in i rollen snabbt och presterade över våra förväntningar.”
– Emma Svensson, SISU Uppland

”Annes bakgrund, erfarenhet och kunskap om elitidrott är betydelsefull”

2018-01-24, 13:45

”Vi anlitar ofta Anne för olika uppdrag, inte minst föreläsningar. Annes bakgrund, erfarenhet och kunskap om elitidrott är betydelsefull både för oss själva och för vårt uppdrag att utveckla och utbilda andra tränare i svensk elitidrott.”
– Liselotte Ohlson, ansvarig RF Elitidrottsstöd

”Högsta kvalitet vad gäller utveckling och utbildning”

2018-01-18, 11:52

”Anne strävar alltid efter högsta kvalitet vad gäller utveckling och utbildning och är en stark förebild för kvinnligt ledarskap med sin stora kunskap, tydlighet och humor.”
– Åsa Strindlund, Svenska Badmintonförbundet

”Stadig, varm och konkret vägledning i arbetet med vår nya elitorganisation”

2018-01-18, 11:51

”Genom Anne har jag fått stadig, varm och konkret vägledning i arbetet med vår nya elitorganisation och jag är väldigt tacksam för den breda – och djupa – erfarenhet av idrottslig elitverksamhet som Anne på ett mycket generöst sätt har delat med sig av. Det tydliga fokuset på vad som måste göras (hur och när) har, tillsammans med känslan av att vara maximalt uppbackad, gjort att jag gått från varje möte med nytt lugn och fokus på uppgiften.”
– Malin Träff, sportchef Svenska Danssportförbundet

”Annes bakgrund, erfarenhet och kunskap om elitidrott är betydelsefull”

2018-01-18, 11:50

”Vi anlitar ofta Anne för olika uppdrag, inte minst föreläsningar. Annes bakgrund, erfarenhet och kunskap om elitidrott är betydelsefull både för oss själva och för vårt uppdrag att utveckla och utbilda andra tränare i svensk elitidrott.”
– Liselotte Ohlson, ansvarig RF Elitidrottsstöd

Andra talare inom samma område

Susanne Pettersson

Vad behöver utvecklas för att skapa en organisation där alla drar åt samma håll med glädje?

Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad ...

Mats Fogelqvist

Ingen vill bli såld till. Samtidigt älskar vi att köpa när förutsättningarna är de rätta. Sluta sälj och hjälp istället era kunder att köpa är Mats Fogelqvists uppmaning till de företag s

Charlotte Hågård

Charlotte är en ofta efterfrågad specialist på karriärplanering, personligt varumärke och employer branding i sociala medier, främst LinkedIn. Hon är känd som en mycket kunnig, inspirera

Peter Nisses

Peter Nisses talar om mentorskap och varför det behövs för verksamhetens och din personliga professionella utveckling. Han tar upp det moderna mentorskapets nytta för företagen och därmed också indi

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap