Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Sandborn

Anna Sandborn föreläser om hur man utvecklar och stärker sitt självledarskap, når sina mål och hur man som ledare genom engagemang och tydliga värderingar kommunicerar för att skapa motivation och agerande hos andra. Hon har en unik förmåga att inspirera andra till att utveckla sig själva och personer i sin närhet. 

Anna Sandborn är föreläsare, professionell coach och ledartränare med en stor passion för ledarskap och personlig utveckling. Annas driv och tro på sin egen och andra människors förmåga grundas i att hon flera gånger varit nära döden.

Som tonåring överlevde hon mirakulöst en svår trafikolycka, och även i vuxen ålder hade hon marginalerna på sin sida i en svår olycka. Dessa händelser har gett henne perspektiv och hon har lyckats vända negativa händelser till styrkor och utmanar ständigt sig själv och sina begränsningar. De lärdomar och insikter hon fått är något som åhörarna får ta del av, eftersom de genomsyrar alla hennes föreläsningar.

Urval av tidigare beställare:
Ladies Circle, Juristnätverket Hilda, ABTY - worldwide community, Storbritannien, The Peak Performance Movement, Sydafrika.

 • Effekten av att boka Anna Sandborn

  Anna brinner för att få fler att se sina styrkor och möjligheter, känna mening i det de gör för att också kunna lyfta och stärka och leda andra. Hon vill vara med och utveckla framtidens ledare. Genom sina erfarenheter visar hon på vikten av att ha tydliga värderingar, rätt fokus och att våga för att vinna. Hon visar också att det går att vända negativa erfarenheter och få positiva, hållbara förändringar. Annas perspektiv, lösningsfokus och energi inspirerar till positivitet, framåtanda och möjligheter.

 • Anna Sandborn som talare

  Anna fängslar snabbt sin publik med sina berättelser. Hon väver samman personlig storytelling med forskningsbaserad teori och hennes föreläsningar inspirerar och berör.

 • Så arbetar Anna Sandborn

  Anna har en grund i sina föreläsningar som hon anpassar efter varje kunds behov och mål. Hennes föreläsningar kan kompletteras med workshops enligt önskemål.

 • Anna Sandborn erbjuder

  Anna skräddarsyr sina föreläsningar och workshops efter kundens önskemål.

 • Anna Sandborn passar till

  Ledningsgruppsmöte, ledarskapsdagar, konferenser, kick-offs, både privat och offentlig sektor. Inspirationsluncher och inspirationsevent, nätverksträffar.

Talaren utgår från Jönköping
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anna är civilekonom och har vidareutbildat sig inom kommunikation, praktisk psykologi och ledarskap. Hon har haft olika chefsroller och har flera års erfarenhet av organisations- och ledarutveckling. Hennes bakgrund och uppdrag inom både näringsliv och offentlig sektor har gett henne många värdefulla erfarenheter om skillnader och likheter mellan människor, roller och branscher.

Anna är en person som följer sitt hjärta. Idag jobbar hon som professionell coach, föreläsare och utbildare för chefer, ledare och privatpersoner och lever sina värderingar fullt ut. Hon driver företaget Mpire Coaching och är engagerad som mentor, coach och föreläsare i flera internationella nätverk kring ledarskap och personlig utveckling. Anna brinner för att få fler människor att se sina styrkor och möjligheter, känna mening i det de gör för att också kunna lyfta, stärka och leda andra. Hon vill vara med och utveckla framtidens ledare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"I highly recommend Anna!"

2019-02-04, 15:24

”Anna has inspired hundreds of people with her story and added great value with her leadership expertise. I highly recommend Anna.”

"Engagerad, påläst och personlig föreläsare!"

2019-02-04, 15:24

”Mycket givande och inspirerande föreläsning! Av en engagerad, påläst och personlig föreläsare!”

"Otroligt inspirerande och intressant!"

2019-02-04, 15:24

”Otroligt inspirerande och intressant att lyssna på. Det kändes att Anna inte kör ett färdigt koncept utan pratade till alla som fanns i rummet.”

"Man blev verkligen fängslad!"

2019-02-04, 15:23

“Du var väldigt behaglig att lyssna till och det var lätt att ta till sig det du förmedlade. Man blev verkligen fängslad. Det var många tänkvärda och betydelsefulla tankar. Detta kommer jag att bära med mig i framtiden. Tack än en gång!”

Anna Sandborn talar om:

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Priset varierar beroende på uppdragets omfattning.

 • Mitt motto

  Du har allt du behöver inom dig för att nå dit du vill. Allt är möjligt om du litar på det och tror på dig själv.

Andra talare inom samma område

Tina Thörner

Tina Thörner är känd världen över som en framgångsrik kartläsare och ett rallyproffs. Dessutom är hon en välkänd inspiratör, motivatör, föreläsare coach och författare. Hennes väg till framgång ...

Tõive Kivikas

Tõive vet verkligen vad han talar om då det gäller ledarskap. Han har nämnligen själv gjort det i praktiken. I stället för att lägga ned och avskeda 1000 personer i Studsvik blev företaget efter två

Babben Larsson

Babben Larsson tillhör Sveriges komikerelit, är föreläsare och moderator. Föreläsningen "Friskvård à la Babben" ger insikter om stress, friskvård och hur man kommer tillbaka efter att ha

Andreas Kihlberg

Ett liv i harmoni är tillgängligt för de flesta människor, och det kan se ut på många olika sätt och varierar över tid. Andreas Kihlberg delar med sig av egna livserfarenheter och ger handfa

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap