Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Nygren

Livsstilen hänger ihop med hur man mår och hur det går i livet

Vill du få bättre hälsa? Anna Nygren är livsstilspedagog och expert på sömn, stress, hjärna och beteende. Hon visar på ett enkelt sätt hur din livsstil påverkar både din hälsa och din prestation. Anna förklarar tydligt och inspirerande utan pekpinnar. Hon ger konkreta tips och råd för att öka ditt eller dina medarbetares välbefinnande.

Om man t ex satsar lika mycket tid och energi på sömnen som träningen kommer man att se förbättringar i både hur man mår och hur det går på jobb, fritid eller i relationer. Det blir tydligt varför det är så viktigt att sova tillräckligt. Under Annas föreläsningar får man bland annat veta hur sömnbrist påverkar oss, både på kort och lång sikt, samt lära sig känna igen stressymptom och att få verktyg för att handskas med negativ stress. 

Mycket av den psykiska ohälsan kan avhjälpas med relativt enkla medel. Att få kunskap om och redskap för hur man själv bidrar till att må så bra som möjligt är avgörande för hur det går i livet.

Anna Nygren är en flitigt anlitad föreläsare. Hon uppskattas för sitt lättsamma förhållningssätt till ämnet och för sina hänvisningar till studier och förankringen i vetenskapen. Åhörarna får alltid med sig verktyg för att fortsätta jobba på att må så bra som möjligt.

Anna Nygrens bok Så funkar det! -sömn, stress och lite annat Anna Nygrens bok Hjärnskolan
Köp Anna Nygrens böcker.

Urval av tidigare beställare:
Sveriges kuratorer, Skolforum, Rädda Barnen och hundratals skolor runt om i Sverige.

 • Effekten av att boka Anna Nygren

  Kunder som bokat Anna Nygren upplever att de får ny energi, ser saker på ett nytt sätt, nya idéer, tips, kunskap och fakta samt konkreta arbetsmetoder. Eftersom ämnena är så allmängiltiga tar man med sig saker för egen del, för jobbet och för sin familj.

 • Anna Nygren som talare

  Anna Nygren är tydlig, pedagogisk, energisk och inspirerande. Hon blandar vetenskapliga fakta med konkreta och handfasta tips om hur man kan göra för att må så bra som möjligt. Likaså för att det ska gå ännu bättre i skolan eller på jobbet. På så vis känner åhörarna att de får med sig något från föreläsningen.

  Talaren erbjuder: (Din typ/format av föredrag och hur bra de är.)
  (T ex: Erbjuder du inspirationsföredrag – vad för typ i så fall? Har du workshops eller moderatorskap?)

  Anna ger både föreläsningar, workshops och utbildning. Här finns färdiga föreläsningar om aktuella ämnen men hon skräddarsyr också upplägget så att det passar kunden och målgruppen. Allt från en timmes föreläsning till upplägg med flera tillfällen för att följa upp och verkligen få chansen att jobba med t ex sömnproblematik eller stresshantering.

 • Så arbetar Anna Nygren

  Anna anpassar efter beställarens behov och önskemål.

 • Anna Nygren erbjuder

  Anna ger både föreläsningar, workshops och utbildning. Här finns färdiga föreläsningar om aktuella ämnen men hon skräddarsyr också upplägget så att det passar kunden och målgruppen. Allt från en timmes föreläsning till upplägg med flera tillfällen för att följa upp och verkligen få chansen att jobba med t ex sömnproblematik eller stresshantering.

 • Anna Nygren passar till

  Sömn, stress, skärmar, kost och motion samt hjärnan är något som berör alla människor, stor som liten. Anna Nygrens föreläsningar passar alla och majoriteten lär sig något nytt och tar med sig något hem.

Talaren utgår från Uppsala
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Teckenspråk

Anna Nygren är utbildad grund- och gymnasielärare i ämnena svenska och engelska. Hon har jobbat med både högstadie- och gymnasieelever. Hon har även jobbat specialpedagogiskt under flera år. Undervisningen övergick så småningom till att lära elever om hur livsstilen påverkar både hälsan och skolresultaten.

Med utbildning inom sömn och stress samt kurser som ”Hjärna och beteende” och Psykiatri, har Anna Nygren gått vidare och sedan sex år tillbaka jobbar hon heltid som livsstilspedagog, föreläsare/utbildare.

Hon har även skrivit böcker inom området livsstil. 2010 kom boken Så funkar det! – sömn, stress och lite annat. En bok som läses av både barn, ungdomar och vuxna för att förstå sambanden mellan t ex sömn, stress och hälsa. 2016 kom boken Hjärnskolan – inlärning, fokus, minne och motivation, som hon skrivit tillsammans med Åke Pålshammar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anna Nygrens bok Så funkar det! -sömn, stress och lite annat Anna Nygrens bok Hjärnskolan

Anna Nygren talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  ”Livsstilen hänger ihop med hur man mår och hur det går i livet.”

Ung Livsstil — förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan

Många barn och unga sover för lite och spenderar för mycket tid framför skärmar. Ung Livsstil förmedlar kunskap om och verktyg för hållbar livsstil för alla barn och unga.

Andra talare inom samma område

Therese Nilsson

Vill du ha kontroll och balans i ditt liv? Beteenden är inlärda och går därmed att förändra! Detta är Therese Nilssons grundläggande drivkraft som hon delar med sig

Frida Södermark

Frida Södermark föreläser om hur vi kan få mer av träning, äventyr och livsglädje i våra liv. En föreläsning kombinerad med någon av hennes böcker är ett utmärkt sätt att påbörja en förändri

Annika Sörensen

Dr Annika Sörensen är specialistläkare inom allmänmedicin, föreläsare samt ledarutbildare. Hon sätter fokus på hälsa, friskvård, livsstil och kommunikation.

På ...

Ola Schenström

Ola Schenström är läkare sedan många år och en av Sveriges ledande experter på mindfulness sen 15 år. Författare till Mindfulness i vardagen (100 000 ex), 52 vägar till

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap