Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna Lundbergh

Att utvecklas och bidra till utveckling av team, ledare och organisationer.

Anna Lundbergh hjälper dig som ledare och din organisation att hantera förändringar i vår alltmer komplexa samtid och framtid. Med en sällsynt kombination av intellekt och dynamik får hon med sig deltagarna i meningsskapande som ökar förutsättningarna för beständiga förändringar. 

Anna har gedigen kunskap och erfarenhet. Hon är uppdaterad om både trender och forskning när det gäller transformation, organisation och ledarskap. Hennes fokus är förändringsledning, men helst undviker hon det uttrycket då förändring är det nya normaltillståndet. Därför talar hon hellre om ”levande strategi” och en kultur där tanke, känsla och handling är integrerade.

Med missionen att överbrygga gapet mellan framtid och nutid, mellan forskning och praktik levererar hon en mix av inspiration, kunskap och vägledning som blir starten på en resa där Anna är en insiktsfull katalysator.

 • Effekten av att boka Anna Lundbergh

  Anna ger publiken en aha-upplevelse som tar skruv. Med en mix av levande exempel, forskningsbaserad kunskap och konkreta metoder förmedlar hon en behållning som dröjer sig kvar.

 • Anna Lundbergh som talare

  Anna är väldigt kunnig inom sitt område, en ”deep generalist” med både bredd och djup. Hon har koll på de senaste trenderna inom organisation och ledarskap långt bortom buzzwords.
  Det här är en föreläsning som du kommer att tänka på länge efteråt.

 • Så arbetar Anna Lundbergh

  Anna är mån om att nå fram till åhöraren och anpassar gärna framförandet till målgrupp och situation med exempel och interaktivitet.

 • Anna Lundbergh erbjuder

  Annas föredrag har en väl avvägd balans mellan gediget kunskapsinnehåll och inspiration. Inspirerande men aldrig ytligt, det ger aptit på att lära sig ännu mer och att skrida till handling.

 • Anna Lundbergh passar till

  Teamdag, kickoff, chefsdag, start på strategi- eller verksamhetsplanering. Passar både näringsliv, offentlig sektor och NGOs.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Anna har en ekonomie magisterexamen i management samt en filosofie kandidatexamen i litteraturvetenskap och medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds universitet och University of Sheffield. Hon har en Advanced Communicator Bronze-diplomering från Toastmasters International (public speaking) och har varit styrelseledamot i Malmö Toastmasters.

Anna har sjutton års erfarenhet av att arbeta med förändring, ledarskap, företagskultur, strategi och verksamhetsutveckling. I Sverige och internationellt, i olika branscher från dotcom till myndigheter och storföretag.

Senior konsult och grundare av Ambiwise som hjälper ledare, team och organisationer att hantera förändringar i vår alltmer komplexa samtid och framtid. Förändring i organisationer byggs upp av en mängd insatser på olika nivåer för att den ska bli hållbar och inte bara luftslott. Anna hanterar helheten & delarna och hjälper verksamheter med att tydliggöra samt realisera vision och strategier.

Anna är initiativtagare och ledare för Teal for teal Malmö, del i ett internationellt nätverk som tagit avstamp från boken ”Reinventing Organizations”, och som samlar ledare, coacher, konsulter och verksamhetsutvecklare för att utbyta inspiration, kunskap och erfarenheter.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Aha-upplevelser kring mig själv och närstående!"

2017-10-24, 13:38

”Jag fick aha-upplevelser kring mig själv och närstående. Insikten att jag vill bejaka mer och begränsa mig mindre.” /Om “Du är bara för mycket! Om intensiteter.”

"Känner mig inspirerad och full av energi!"

2017-10-24, 13:37

”Nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till kontoret! Jag känner mig inspirerad och full av energi.” /Om intraprenörskap

"Alla projekt borde starta med en sådan här workshop."

2017-10-24, 13:37

”Alla projekt borde starta med en sådan här workshop.” /Om ”Collaborative sensemaking”

Anna Lundbergh talar om:

Expertområden:

Prisklass:

18.000 kr - 35.000 kr

 • Mitt motto

  ”Att utvecklas och bidra till utveckling av team, ledare och organisationer.”

Andra talare inom samma område

Lennart Wittberg

Lennart Wittberg är strategen som talar om verklig förändring, inte om metoder eller verktyg. Efter många års erfarenhet av förändringsarbete hos bl.a Skatteverket, vet h

Göran Nilsson

Organisationer möter ofta dynamik och osäkerhet i omvärlden med ökad toppstyrning, mer detaljerad planering och hårdare uppföljning. Men som många upptäcker är detta som

Erik Jannesson

Vill du nå full resurseffektivitet i din organisation? Erik Jannesson ger dig styrverktygen under en föreläsning, workshop eller utbildning.  Erik tillhör eliten i

Ulrika Sedell

Hur får man en arbetsplats att bli lika inkluderande för alla? Hur undviker och bekämpar man kränkande behandling? Och hur ökar man samtidigt lönsamheten? Ulrika Sedell är författaren och

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap