Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna-Karin Lingham

Anna-Karin är varumärkesexpert och håller föreläsningar om Employer branding och Ambassadörskap. Föreläsningen handlar om att kombinera företagets varumärke och medarbetarens personliga varumärke. Med stolta, starka och engagerade medarbetare stärks företagets lönsamhet, position på marknaden och adderar mänskligt värde som är viktigt för företagets framgång.

I föreläsningen ger Anna-Karin viktiga verktyg som medarbetarna kan använda med stolthet i rollen som varumärkesambassadör för företaget. Föreläsningen fokuserar på varumärket både internt och mot marknaden.

Anna-Karin går även att boka som moderator, workshopledare och facilitator.

 • Anna-Karin Lingham som talare

  Anna-Karin väcker tankar, inspirerar och utbildar på ett både lättsamt och seriöst sätt, alltid med kundens utveckling och lönsamhet i fokus. Efter hennes föreläsningar brukar deltagare sprudla av nya tankar, idéer och handlingskraft.

 • Så arbetar Anna-Karin Lingham

  Anna-Karin tar uppdrag som föreläsare och moderator i både större och mindre sammanhang. Hon ger inspiration, insikter och kunskap kring varumärkesutveckling, personliga varumärken och rollen som varumärkesambassadör. Workshops och föreläsningar finns såväl färdigpaketerade som kundanpassade.

 • Anna-Karin Lingham erbjuder

  Anna-Karin passar som föreläsare och moderator i både större och mindre sammanhang. Hennes ämnesområden passar mycket väl för de flesta branscher, företag och organisationer. Workshops och föreläsningar finns såväl färdigpaketerade som kundanpassade. Hon erbjuder också sin handbok till rabatterat pris.

 • Anna-Karin Lingham passar till

  Anna-Karin passar till både små och stora företag, för det lilla workshopformatet med mycket dialog och på scen med en stor publik. Hennes ämnesområden passar mycket väl för de flesta branscher, företag och organisationer.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Anna-Karin har många års erfarenhet som ledare inom varumärkesutveckling, affärsutveckling och marknadsföring. Hon har haft ledande roller inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Med den kunskapen vet hon hur man leder och driver projekt med hänsyn till företagets förutsättningar och kan samtidigt se organisationen ur medarbetarnas perspektiv.

Sedan flera år tillbaka driver hon företaget Lingham Enterprise, där hon arbetar som varumärkesexpert, talare, skribent och inspiratör. Hon har även utsetts till Årets Mentor av Marknadsföreningen i Stockholm.

Anna-Karin är professionell medlem i NSA (National Speakers Association) Sweden.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Svårt att inte bli förtrollad!"

2018-05-07, 16:26

"I en tid av hets, yta och kortsiktighet träder Anna-Karin in i ett rum eller på en scen och förmedlar lugn, värme och långsiktighet. Det är svårt att inte bli förtrollad av klokskapen och kompetensen när Anna-Karin berättar om varumärken, ambassadörskap och engagemang och den betydelse det har för organisationens överlevnad och utveckling. Hon lyssnar in publiken och ger konkreta råd och verktyg."
- Eva Jarlsdotter, Lean at home, sept 2017

"Får alltid högt betyg!"

2018-05-07, 16:26

"Jag har deltagit i Anna-Karins workshops, tillsammans med våra företagare, vid ett flertal tillfällen. Hon kan verkligen fånga deltagarnas intresse och engagemang på ett fantastisk sätt. Hon förnyar sig ständigt och håller sig uppdaterad på de senaste trenderna. Våra deltagare består av etablerade företag som möter nya utmaningar och av relativt nystartade företag som behöver vägledning på sin varumärkesresa. Anna-Karin får alltid högt betyg och alla vittnar om att de känner att de har fått verktyg som de kan jobba vidare med på hemmaplan."
- Carin Nises, styrelseordförande Almi Gävle Dala

Anna-Karin Lingham talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 50.000 kr

Om ditt personliga varumärke

 

Presentationsfilm

 

Film kopplad till utmaningar och äventyr (Som om allt är möjligt)

 

Anna-Karin Lingham — Tydliga kompasser

Många av oss håller igen på jobbet för att vi inte känner till våra mandat, inte kan ta den plats vi önskar eller inte har koll på vår egen kraft och vet hur vi ska använda den. Anna-Karin Lingham är övertygad om att det finns en dold potential bland människorna i många organisationer. Om vi som ledare lyckas locka fram och uppmuntra den kraften och samtidigt skapa goda förutsättningar för ett öppet, nyfiket och respektfullt samarbete, kommer vi att kunna nå helt nya resultat. Och det blir ännu roligare på jobbet! I den här korta filmen ser du några av hennes tankar kring det.

 

Anna-Karin Lingham — A Hidden Goldmine

Andra talare inom samma område

Ida Hult

Behöver du stärka ditt konsumentfokus? Få koll på vad människor egentligen behöver, vill ha och känner? Behöver du inspireras inför framtiden? Eller måla om den …

Niklas Bergh

Niklas Bergh var med och skapade varumärket Urbanears från ingenting till att nå ut över hela världen. Han föreläser om kommunikation – om hur man faktiskt når ut och …

Kjell Dahlin

Kjell Dahlin visar i sin föreläsning att ett varumärke aldrig blir starkare än dess medarbetares handlingar och att en enda medarbetares …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

icon Nyhetsbrev

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap