Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anna-Karin Johnson

Anna-Karin Johnson ger tips om hur vi kan bli bättre på att kommunicera med varandra – såväl på jobbet som hemma. Hon visar hur vi ”pratar” med kroppen och vad rösten ger för olika signaler, signaler som vi kanske inte alltid är medvetna om. Anna-Karin går också in på hur vi identifierar härskartekniker, hur de kan bemötas med motstrategier och – det kanske viktigaste av allt – hur bekräftarteknikerna ser ut. Använder vi dem flitigare, så blir det inte lika lätt för härskarteknikerna att slå rot.

Anna-Karins föreläsningar om härskartekniker grundar sig på Berit Ås teorier. Fem tekniker. Så enkla och få att de ska kunna kommas ihåg på ena handens fingrar. 

Hemsida

Tidigare beställare
Vision Norrköping och Vision Göteborg.
Skara kommun
Sensus

 • Anna-Karin Johnson som talare

  Med lite teater, glimt i ögat och talande scenspråk lockar Anna-Karin gärna fram skratt. Genom skrattet kan det vara lättare att ta till sig även lite tyngre budskap. Hon delar gärna med sig av sina egna erfarenheter, t ex från ledningsgruppen där hon satt som enda kvinna. Där de blev kallade till konferens med obligatorisk bastu på schemat.

  Anna-Karin brinner för att stärka kvinnor i olika faser i livet; på en arbetsplats med hierarki, sned könsfördelning, i skolan, företagande kvinnor. Likaså unga, tänk om vi redan från barndomen fick med oss en större kunskap och insikt om hur vårt sätt att vara mot varandra, inte minst mellan könen, påverkar oss allihop.

 • Så arbetar Anna-Karin Johnson

  Anna-Karin anpassar sina föreläsningar, så att de passar åhörarnas önskemål. Det beror mycket på hur stor grupp det är, vilket sammanhang det är och vad du vill få ut av det. Hon har erfarenhet från att jobba i väldigt olika sammanhang. Det kanske är en personalkonferens där Anna-Karin är ett av inslagen, en kick-off, en arbetsplats med dålig stämning, en middag som ska livas upp? Eller elever och företagande kvinnor.

 • Anna-Karin Johnson erbjuder

  Anna-Karin ger er kunskap om hur vårt sätt att prata och använda vårt kroppsspråk påverkar kommunikationen med vår omgivning. I mindre personalgrupper kan hon även göra ett enklare personlighetstest (IDI) för att visa på hur vi tar till oss information på olika sätt.

  Anna-Karins mål är att åhörarna ska få med sig något att tänka på och en vilja att bli ännu bättre på att kommunicera med varandra, såväl på arbetsplatsen som hemma.

 • Anna-Karin Johnson passar till

  Kick-off, personalkonferens, medarbetardagar, kompetensutveckling i kommunikation och bemötande, i skolan för såväl lärare som elever och i lärarutbildningar.

Talaren utgår från Skaraborg, Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Anna-Karin har jobbat med kommunikation i flera år både som journalist och kommunikatör. Hennes intresse för jämställdhetsfrågor ledde till att hon lärde sig mer om härskartekniker, som i högsta grad är kopplade till kroppsspråket. Idag driver hon företaget Ärligt Talat – kommunikation och inspiration.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anna-Karin Johnson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 50.000 kr

 • Mitt motto

  Det blir inte mindre seriöst bara för att det är kul.

Andra talare inom samma område

Susanne Norman

Susanne Norman håller föreläsningen "Det finns inga omöjliga elever" som riktar sig till alla som arbetar med elever med beteendeproblematik. Hon talar om hur man skapar en relation med tydl

Richard Nicander

Starka Varumärken - Starka Marknadspositioner. Richard Nicander talar om långsiktigt varumärkesbyggande i en kaotisk mediavärld. Utifrån flerårig erfarenhet av varumärkes

Niklas Birgetz

Vill du rusta dig inför framtiden? Niklas Birgetz är en av landets främsta talare inom intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. Han har gedigen erfarenhet från olik

Christer Olsson

Låt mig börja där jag börjar i många av mina föreläsningar. I insikten att mycket här i livet faktiskt bara kan vara av eller på. Bakåt eller framåt. Svart eller vitt. Gråskalan är givetv

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap