Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Andreas Odhage

Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Andreas Odhage förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulturen, dess ledarskap och vad som leder till framgång. Med smittsam energi och en lagom dos självironi levererar han inspiration för en bättre morgondag. 

Andreas är en apostel av det sunda förnuftet. En ivrig förkämpe för människans förmåga att ständigt bli bättre. En förespråkare för ett öppet och innovativt arbetsklimat. Han brinner för att väcka glöden och passionen hos andra och för att hjälpa individer och verksamheter att lägga tid och pengar på rätt saker. Att skapa mervärde är för honom en dygd och onödig byråkrati en dödssynd.

Urval av tidigare beställare:
Sveriges Byggindustrier, KvalitetsMagasinet, RTL Ekonomi och Motala Verkstad Group.

Andreas har gett ut böckerna Bli ditt bästa jag: Grunderna i självledarskap och Jakten på Papperstigern - Effektivare Kvalitetsledning.

 • Andreas Odhage som talare

  Talaren är glädjerik, inspirerande, möjlighetsfokuserad, rebellisk och direkt.

 • Så arbetar Andreas Odhage

  Andreas utgår från era behov inom ledarskap, förändringsledning, ständiga förbättringar, hållbarhet och affärsutveckling.

 • Andreas Odhage erbjuder

  Utbildande föredrag som ger både inspiration och något att ta med sig hem till verksamheten.

 • Andreas Odhage passar till

  Ägare och ledare på alla nivåer som vill förstå hur ständiga förbättringar, ledarskap och företagskultur hänger ihop och leder till framgång. Andreas passar utmärkt när styrelsen eller ledningsgruppen behöver inspiration till förbättring. Eller när hela ledarskapskollektivet behöver en power boost. Faktiskt när hela verksamheten behöver dricka blåbärssoppa och få mer energi till sitt förbättringsarbete.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Andreas Odhage seglade som sjökapten ett par varv runt jorden innan han upptäckte att horisonten ser likadan ut överallt. Sedan han flöt i land i mitten av 2000-talet har han arbetat med kvalitets- och miljöledning, förändringsledning och projektledning. Sedan 2015 är han föreläsare, utbildare och rådgivare inom affärsutveckling, ledarskap och framgångscoaching.

Andreas arbetar även som global revisionsledare med affärsfokus. Han bedriver korståg mot papperstigrar och byråkrati. Han får verksamheter inom industri-, transport-, återvinnings-, skogs-, fastighets-, detaljhandels- och offentliga sektorn att förstå kvalitets- och miljöledning på riktigt. Auktoriserad revisionsledare för ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 50001 (Kvalitets-, Miljö-, Arbetsmiljö- och Energiledning).

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andreas Odhages bok BLI DITT BÄSTA JAG

Bli ditt BÄSTA jag: Grunderna i självledarskap

Andreas Odhage skrev den här boken för att han själv ska kunna bli en bättre medmänniska och för att uppnå sina mål. Boken är en ständig följeslagare och han läser lite i den varje dag för att knuffa sig i rätt riktning. För det här är en bok om mental styrketräning – en träning som hjälper dig att bli ditt bästa jag. Lär dig att reflektera över dig själv och hitta dina värderingar som styr hur bra du mår. Du får också hjälp att hitta balans i livet genom att fokusera på de drömmar du vill uppnå.

”En handfast och konkret handbok, fylld med tydliga exempel och frågor för att göra det lätt för mig att hitta mitt bästa jag, både privat och i yrkeslivet – nu direkt!” Viktoria Ohlsson, Försäljningschef, Bonniers Bokklubbar

”Jag läste boken för att lära mig hur jag ska sätta mål och arbeta mer lyhört i mitt dagliga arbetsliv. Men jag inser att den kommer spilla över på mitt privata liv också. Kanske blir jag mitt bästa jag i framtiden – och denna bok kommer definitivt vara en del i den resan.” Kalle Eldebo, affärsrådgivare, Almi Företagspartner

”Blandningen av fakta, egna exempel och övningar är ett mycket bra upplägg på boken som gör den personlig och lätt att ta till sig – och utan att behöva lägga flertalet timmar på läsning.” Petra Myrinder, Rekryteringskonsult, Adecco

”Varning. Denna bok kan orsaka sunt förnuft…” Andreas Wennborg, Entreprenör & Matkreatör

Andreas Odhages bok JAKTEN PÅ PAPPERSTIGERN

Tycker du kvalitetsledning är rena grekiskan?

Vet du om att det egentligen handlar om affärsnytta, ledarskap och framgång? I den här boken har jag tagit en krånglig standard och gjort den enkel. Här hittar du tips och verktyg för att kunna lyfta blicken och ta det där strategiska greppet. Och hitta tillbaka till energin och den riktiga anledningen till att du jobbar med vad du gör. För det är just det som kommer att göra dig framgångsrik.
"En kort och träffsäker bok som visar vad ISO 9001 egentligen handlar om. Perfekt för alla företag som bävar för att bygga upp ett ledningssystem." Ola Ljunggren Bergeå, Coach och ledarskapsutvecklare, Real8 Consulting Group.

Andreas Odhage talar om:

 • Framgångsrikt företagande – från insidan och ut

  Andreas har hanterat många företagare och ledningsgrupper i sitt arbete. Allt från globala koncerner och offentliga verksamheter till den lilla privata firman med ett fåtal anställda. Vissa av dessa verksamheter har gått bättre än andra. Ett fåtal av dem har varit vida mer framgångsrika än övriga. Framgångsrika i att nå sina mål, i sitt ledarskap, i nöjda medarbetare, i nöjda kunder och med goda affärer. Framför allt har det synts på sista raden. Här delar jag med mig om vad som skapar framgång – på riktigt!

 • Verksamhetsanpassat

  Jag utgår från era behov inom ledarskap, förändringsledning, ständiga förbättringar, hållbarhet och affärsutveckling.

Andra talare inom samma område

Claes Blom

Claes Blom är chefredaktör på Sköna hem. Under hans ledning har Sköna hem vuxit till Sveriges i särklass största och mest lönsamma inredningsmagasin. Tidigare har han arbetat som chefredaktör, andre

Karin Klerfelt

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Hon lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavset

Leila Karchaoui

Leila Karchaoui hjälper er att öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila bistår företag och organisationer med att skapa nytta i alla led för att få mer arbetsglädje och högr

Susanne Birgersdotter

Våga bli entreprenör! Den digitala entreprenören Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 snabbväxande appar. En av dem har t o m lyckats hamna på första plats

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap