Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Andreas Odhage

Framgångsrikt företagande och personlig framgång börjar med sunt förnuft. Andreas Odhage förklarar på ett enkelt sätt hur vi som individer hänger ihop med företagskulturen, dess ledarskap och vad som leder till framgång. Med smittsam energi och en lagom dos självironi levererar han inspiration för en bättre morgondag. 

Andreas är en apostel av det sunda förnuftet. En ivrig förkämpe för människans förmåga att ständigt bli bättre. En förespråkare för ett öppet och innovativt arbetsklimat. Han brinner för att väcka glöden och passionen hos andra och för att hjälpa individer och verksamheter att lägga tid och pengar på rätt saker. Att skapa mervärde är för honom en dygd och onödig byråkrati en dödssynd.

Urval av tidigare beställare:
Sveriges Byggindustrier, KvalitetsMagasinet, RTL Ekonomi och Motala Verkstad Group.

Andreas har gett ut boken Bli ditt bästa jag: Grunderna i självledarskap.

 • Andreas Odhage som talare

  Talaren är glädjerik, inspirerande, möjlighetsfokuserad, rebellisk och direkt.

 • Så arbetar Andreas Odhage

  Andreas utgår från era behov inom ledarskap, förändringsledning, ständiga förbättringar, hållbarhet och affärsutveckling.

 • Andreas Odhage erbjuder

  Utbildande föredrag som ger både inspiration och något att ta med sig hem till verksamheten.

 • Andreas Odhage passar till

  Ägare och ledare på alla nivåer som vill förstå hur ständiga förbättringar, ledarskap och företagskultur hänger ihop och leder till framgång. Andreas passar utmärkt när styrelsen eller ledningsgruppen behöver inspiration till förbättring. Eller när hela ledarskapskollektivet behöver en power boost. Faktiskt när hela verksamheten behöver dricka blåbärssoppa och få mer energi till sitt förbättringsarbete.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Andreas Odhage seglade som sjökapten ett par varv runt jorden innan han upptäckte att horisonten ser likadan ut överallt. Sedan han flöt i land i mitten av 2000-talet har han arbetat med kvalitets- och miljöledning, förändringsledning och projektledning. Sedan 2015 är han föreläsare, utbildare och rådgivare inom affärsutveckling, ledarskap och framgångscoaching.

Andreas arbetar även som revisionsledare med affärsfokus. Han bedriver korståg mot papperstigrar och byråkrati. Han får verksamheter inom industri-, transport-, återvinnings-, skogs-, fastighets-, detaljhandels- och offentliga sektorn att förstå kvalitets- och miljöledning på riktigt. Auktoriserad revisionsledare för ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 50001 (Kvalitets-, Miljö-, Arbetsmiljö- och Energiledning).

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Väldigt kunnig och påläst”

2018-08-02, 11:38

”Andreas är väldigt kunnig och påläst. Han utstrålar en lugn trygghet med humor och en gnutta självironi. Allt kommer naturligt utifrån hans egna upplevelser och erfarenheter. Att lyssna till honom är både lärorikt och roligt.” Eva-Britt Petersson, Utbildare, Snilleblixtarna i Sverige

”Lysande”

2018-08-02, 11:36

”Andreas var lysande, jag är jättenöjd!” Jan Malmberg, Chef BI Norrköping, Sveriges Byggindustrier

”Lätt att samarbeta med”

2018-08-02, 11:36

”Andreas Odhage är lätt att samarbeta med och var bra på att lyssna in de behov och förväntningar som just vår målgrupp var intresserad av. Hans föreläsning fick också goda omdömen av våra deltagare på KvalitetsMagasinet Live!” Anna Nyström, Chefredaktör, KvalitetsMagasinet

”Tydlig, rolig och engagerar”

2018-08-02, 11:35

”Andreas är tydlig, rolig och engagerar som föreläsare. Han inspirerar, får publiken att verkligen lyssna och ger alla något att ta med sig hem.” Petra Gannholm, VD, Caïssa Lifestyle

Bli ditt BÄSTA jag: Grunderna i självledarskap

Andreas Odhage skrev den här boken för att han själv ska kunna bli en bättre medmänniska och för att uppnå sina mål. Boken är en ständig följeslagare och han läser lite i den varje dag för att knuffa sig i rätt riktning. För det här är en bok om mental styrketräning – en träning som hjälper dig att bli ditt bästa jag. Lär dig att reflektera över dig själv och hitta dina värderingar som styr hur bra du mår. Du får också hjälp att hitta balans i livet genom att fokusera på de drömmar du vill uppnå.

”En handfast och konkret handbok, fylld med tydliga exempel och frågor för att göra det lätt för mig att hitta mitt bästa jag, både privat och i yrkeslivet – nu direkt!” Viktoria Ohlsson, Försäljningschef, Bonniers Bokklubbar

”Jag läste boken för att lära mig hur jag ska sätta mål och arbeta mer lyhört i mitt dagliga arbetsliv. Men jag inser att den kommer spilla över på mitt privata liv också. Kanske blir jag mitt bästa jag i framtiden – och denna bok kommer definitivt vara en del i den resan.” Kalle Eldebo, affärsrådgivare, Almi Företagspartner

”Blandningen av fakta, egna exempel och övningar är ett mycket bra upplägg på boken som gör den personlig och lätt att ta till sig – och utan att behöva lägga flertalet timmar på läsning.” Petra Myrinder, Rekryteringskonsult, Adecco

”Varning. Denna bok kan orsaka sunt förnuft…” Andreas Wennborg, Entreprenör & Matkreatör

Andreas Odhage talar om:

 • Framgångsrikt företagande – från insidan och ut

  Andreas har hanterat många företagare och ledningsgrupper i sitt arbete. Allt från globala koncerner och offentliga verksamheter till den lilla privata firman med ett fåtal anställda. Vissa av dessa verksamheter har gått bättre än andra. Ett fåtal av dem har varit vida mer framgångsrika än övriga. Framgångsrika i att nå sina mål, i sitt ledarskap, i nöjda medarbetare, i nöjda kunder och med goda affärer. Framför allt har det synts på sista raden. Här delar jag med mig om vad som skapar framgång – på riktigt!

 • Bli ditt Bästa jag

  Vad krävs för att kunna leda sig själv och andra till att uppnå sina drömmar? Vad krävs för att kunna fungera med andra och nå mål tillsammans? Vad krävs för att motivera oss och andra? Den här föreläsningen ger dig praktiska tips om de grundläggande självklarheterna som är så svåra att genomföra. Upplev kraften i att våga lyssna till sig själv och andra!

 • Bli en Feedback-mästare!

  Få svart bälte i att ge och ta Feedback! Genom åren har Andreas blivit en mästare i feedback. En nyckel till att Bli sitt Bästa jag. I den här föreläsningen delar han med sig av sina misstag och framgångsrecept för att bli en feedback-mästare.

 • Hållbarhet – så mycket mer än bara miljö

  Hållbarhet är fullt av möjligheter. Ingen kan göra allt, men vi kan alla bidra med något. Inspireras till ett hav av möjligheter att hitta balansen mellan miljöhänsyn, samhällsnytta och goda affärer.

 • Verksamhetsanpassat

  Jag utgår från era behov inom ledarskap, förändringsledning, ständiga förbättringar, hållbarhet och affärsutveckling.

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 45.000 kr

Framgångsrikt företagande

Kundfokus

Vad skapar Oengagemang?

Vill du att ditt företag ska ha en innovativ och öppen kultur som arbetar effektivt och med ständiga förbättringar? Då är den här korta filmen om hur du ökar motivationen och engagemanget hos dina medarbetare något för dig.

Vem är man?

Vad är anledningen till att vi använder det svepande och generalliserande ordet man när vi talar om oss själva eller andra?

När behövs mod?

Mod behöver vi i många lägen i livet. När vi vill uppnå något, möta oss själva eller stå upp för något etc. Men viktigast av allt är att det är en egenskap som du kan träna...

Andra talare inom samma område

Jakob Gudmundsson

Med några enkla medel kan du och din organisation göra era möten mer effektiva och minska antalet sammankomster. 

Ungefär 50 procent av företagets anst

Kicki Westerberg

Kicki Westerberg är revisorn som skapade ett liv i frihet som ekonomisk PT. Hon är en engagerande föreläsare anlitad över hela Sverige för att inspirera och utbilda …

Ingela Nordenhav

Ingela är en av de som låg bakom den mångfaldigt prisade filmen där Jean-Claude van Damme gör en “split” mellan två lastbilar, som gjorde att Volvo lyckades fånga …

Magnus Fasth

Magnus Fasth visar hur ni erövrar framtiden med det interna innovationsarbetet. Han sätter det i ett tydligt sammanhang där tillämpad omvärldsanalys, …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap