Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Aline Groh

Aline Groh lär oss hur vi bemöter människor med funktionsvariationer. Om förbättringar som behövs för människor med funktionsvariationer, i alla samhällsområden, som i skolan, vården eller politiken. Vilka effekter har det? Och hur kan vi öka deras delaktighet i samhället?

Idag erbjuder Aline inspirerande föreläsningar späckade med användbar kunskap som passar just dina erfarenheter och utmaningar. Hon har en bred akademisk och praktisk bakgrund inom funktionshinderområdet. Alla föreläsningar kan därför skräddarsyddas.

Aline bjuder på en föreläsning som är anpassad till just din situation. Hon brinner för att sprida kunskap som ska förbättra delaktigheten för människor med funktionsvariationer. För att göra detta så hållbart som möjligt erbjuder Aline även unika upplägg som till innebär ett uppföljningsmöte efter några veckor. Då Aline är uppvuxen i Tyskland kan hon även bidra med ett utifrån-perspektiv som möjliggör ännu fler tankar och uppfriskande reflektioner om inkludering.

VIll du lära dig bemöta funktionsvarianter? Boka Aline Groh!

Urval av tidigare beställare:
Norrköpings stadsbibliotek, Funktionsrätt Östergötland och Mötesplats LikaOlika.

PARS CAPERE

 • Effekten av att boka Aline Groh

  Efter Alines föreläsning kommer publiken att ha förstått värdet i att aktivt arbeta med delaktighet och inkludering av människor med funktionsvariationer. Publiken kommer att ha fått med sig praktiska och användbara råd om hur de kan främja delaktighet i deras verksamhet och hur de kan hantera de utmaningar som de tidigare har upplevt.

 • Aline Groh som talare

  Lugn och tydlig, lyhörd och inlyssnande. Hon är engagerad och engagerande, sprider sprider positivitet och glädje. Aline är kompetent, påläst och proffsig.

 • Så arbetar Aline Groh

  Talaren anpassar både upplägget och innehållet efter beställarens behov och önskemål.

 • Aline Groh erbjuder

  Aline Groh erbjuder kunskapsbaserade, inspirerande föreläsningar som innehåller användbara tips och råd för att öka delaktighet för människor med funktionsvariationer. För att öka hållbarheten av kunskapen erbjuder hon även ett uppföljningsmöte med alla deltagare. Detta ska möjliggöra en diskussion kring hur den nya kunskapen har kunnat användas.

 • Aline Groh passar till

  Alla som träffar människor med funktionsvariationer, exempelvis skolpersonal, vård- och omsorgspersonal, arbetsgivare samt föräldrar och politiker.

Talaren utgår från Östergötland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Tyska

Aline Groh är uppvuxen med en kusin med grava intellektuella funktionsnedsättningar. Av henne har Aline lärt sig sedan barnsben att alla människor oavsett funktionsförmågan kan bidra med enormt mycket. Det kom som en chock till Aline när hon insåg att inte alla ser värdet i ett funktionsvarierat samhälle. Hon har en akademisk bakgrund med studier inom sociologi, psykologi, genusvetenskap, retorik och sist men inte minst funktionshinderstudier.

Utöver det har Aline en yrkesbakgrund som stödassistent och fritidsledare. Hon har arbetat många år med människor med olika funktionsvariationer och i olika åldrar både i Tyskland och Sverige.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Påläst och engagerade!"

2018-12-13, 14:04

Påläst och engagerade, hon var klar och tydlig i sin information, man fick mer inblick i ämnet, visade hur man kunde förbättra hemsidan, att jag börjar reflektera över mina möten med personer i den här gruppen, innehållet och uttryckandet om vad som innebär delaktighet och hur olika vi faktiskt är!

"Märks att du är engagerad i det du gör och att du tycker det är roligt!"

2018-10-02, 15:57

”Du pratade väldigt lugnt och såg till att vi hängde med på det du pratade om. Det märks att du är engagerad i det du gör och att du tycker det är roligt! Du såg glad ut och det smittar av sig på dem som lyssnar.”

"En lugn talare som ger en varm och inlyssnande känsla!"

2018-10-02, 15:57

”Aline är en lugn talare som ger en varm och inlyssnande känsla där hon enkelt snappar upp detaljer från åhörarna och jobbar aktivt för att inkludera dem som lyssnar.”

Andra talare inom samma område

Jonas Jacobsson

Bli inspirerad till att våga satsa och nå dina mål! Under sina 35 år som elitidrottare tog Jonas Jacobsson ofattbara 17 paralympiska guld, 19 VM-guld, 24 EM-guld, 52 NM-guld och 43 SM-gul

Annika Taesler

Annika Taesler är elitryttaren som kastades av hästen, bröt nacken och blev totalförlamad. Idag är hon journalist, föreläsare och författare till den hyllade självbiografin ”Ända in i märgen”. Hon ...

Susanna Cederquist

Susanna Cederquist är föreläsare, lärare och konsult inom tillgänglighet och våra naturliga olikheter. Fokus tillgänglig text, dyslexi och att hitta sina sätt.

Hon ...

AnnKatrin Noreliusson

Vad betyder egentligen ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, eller tvångssyndrom? AnnKatrin reder ut begreppen och avslöjar med värme och humor myterna kring neuropsykiatriska funkt

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap