Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30, Fredag 19 april (Långfredag) & Måndag 22 april (Annandag påsk): Stängt | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Alicia Espinosa

If it's going to be, it's up to me.

Alicia visar hur din organisation når ökad effektivitet och framgång – genom värderingar, kulturförändring samt integration och resursanvändning i team. Hon har själv gjort en livsresa i särklass. Från en uppväxt under enkla förhållanden i Panama, via en civilingenjörsexamen vid KTH i Stockholm, till en styrelseplats på Sandvik(!). 

Alicias Espinosas sällsynta historia är berättelsen om att våga sätta djärva mål och tro på sig själv, och kunna stöpa om sitt eget liv från grunden. Med sig själv som levande bevis brinner hon för att visa andra att det är möjligt. 

Under åren som chef på storföretaget Sandvik växte insikten fram att såväl framgång som trivsel kommer ur individens förmåga att leda sig själv. Alicias mod och beslutsamhet inspirerar åhörarna att upptäcka sina egna oanvända talanger och oändliga möjligheter. 

Idag erbjuder Alicia föredrag och workshops om hur man skapar en effektivare organisation, via självledarskap, värdebaserad organisation och kulturförändring.

Vill du dra nytta av allas styrkor i laget? Boka Alicia Espinosa!

Urval av tidigare beställare:
Superintendencia de Bancos de Panamá (Bankinspektionen i Panama), Universidad Latina, Chiriqui Panama, Handelskammaren i Panama, olika avdelningar av Panamas regering, Women in Business Spanien, Donald Davies & Partners Uppsala, Sandvik Mining, Rejlers Gävle och Plushögskolan Gävle.

 • Alicia Espinosa som talare

  Alicia är en inspirerande och engagerad föreläsare som använder sig av metaforer, storytelling och bilder för att visualisera sitt budskap.

 • Så arbetar Alicia Espinosa

  Alicia arbetar i nära samarbete med uppdragsgivaren för att skräddarsy en föreläsning eller workshop efter beställarens specifika behov.

 • Alicia Espinosa erbjuder

  Inspirerande och underhållande föredrag, utbildande föredrag och workshops.

 • Alicia Espinosa passar till

  Både privat och offentlig sektor, mässor, konferenser, kick-offs samt nätverksträffar.

Talaren utgår från Gävleborg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Alicia Espinosa är född i Panama. Hon fick som 18-åring ett stipendium för studier i Ukraina. Därefter gick hon bergsingenjörsutbildningen vid KTH i Stockholm. Under 15 år arbetade sedan Alicia på olika chefspositioner inom olika enheter och funktioner i den globala industrikoncernen Sandvik. Erfarenheten av att arbeta inom storföretaget kröntes med fyra år som representant i Sandviks styrelse.

Hennes yrkeskarriär har omfattat forskning och utveckling, marknadsföring, såväl som produktion och EHS-arbete (EHS = hälsa, miljö och säkerhet). Alicia har rört sig från produktionsgolvet till styrelsearbete i ett globalt exportföretag.

Driven av ett brinnande intresse och vidareutbildning inom ledarskap och motivation arbetar Alicia idag som coach för att utveckla ledare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”En unik förmåga att inspirera ända in i själen.”

2018-04-16, 15:17

“Alicia har en unik förmåga att inspirera ända in i själen. Hennes helhetssyn på människan och passion gör att hon alltid lyckas.”

”Har så mycket att ge både kunskapsmässigt och erfarenhetsmässigt”

2018-04-16, 15:17

“Alicia har själv gjort en enorm resa, både som människa och ledare – och har så mycket att ge både kunskapsmässigt och erfarenhetsmässigt.”

”Handfasta råd och verktyg som jag använder i min vardag”

2018-04-16, 15:16

“Alicia har gett insikter och gjort mig medveten att jag alltid har ett val i hur jag tänker och agerar. Alicia har också delat med sig av handfasta råd och verktyg som jag använder i min vardag för att hantera saker och ting på ett bra sätt.”

Andra talare inom samma område

Brita Hahne

Föreläsaren Brita Hahne är en populär ordningsexpert som anlitas på löpande band. Hennes föreläsningar är mycket inspirerande och passar perfekt till alla som behöver hålla arbetsplatsen organiserad ...

Rasmus Åkerblom

Rasmus Åkerblom vill göra världen klokare. Det är inget litet uppdrag, men med ett vetenskapligt och kritiskt tänkande tror Rasmus att det går. Den som har hört hans föreläsning kommer at

Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är en av Sveriges bästa kvinnliga kampsportare genom tiderna. Som europamästare var hon rankad topp tre i världen inom thaiboxning. I en rutinkontroll i samband med

Johanna Ericson

Johanna Ericson är den erfarna guiden inom teamutveckling. Med hjälp av konkreta övningar och tankeexperiment ger hon lösningar på vanligt förekommande grupptrassel så att ni skapar mer e

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Fredag 19 april (Långfredag) & Måndag 22 april (Annandag påsk): Stängt
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap