Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Alexander Nilsson

Behöver du ha bättre koll på kost och hälsa? Kostrådgivaren och hälsocoachen Alexander Nilsson guidar dig på en spännande och lärorik resa genom djungeln av protein, fett och kolhydrater. Hans mål är främst att bota kunskapsbrist, inspirera, och motivera. Han ger dig verktyg som förenklar och förbättrar din relation till mat och träning.

Förutom att vara kostrådgivare och hälsocoach är Alexander också licensierad personlig tränare från en av Skandinaviens mest eftertraktade utbildningar; The Academy. 

Alexander menar att goda kostvanor och oupphörlig träning är grunden för att prestera på alla andra plan i livet. Han erbjuder kunskap som alla företag får nytta av. En hälsosam och målmedveten personal är ju en effektiv grund för ett företag. 

En annan fördel med att boka Alexander är att han är ung, uppdaterad och har stenkoll på de senaste trenderna, dieterna och träningsmetoderna. Med en blandning av allvar, humor och frågor till publiken kan Alexander på ett tydligt sätt leverera matnyttiga kunskaper som både eliten och nybörjaren enkelt kan använda.

Urval av tidigare beställare:
Hotell Mossbylund

 • Effekten av att boka Alexander Nilsson

  Du får en motiverad personal, en mer medveten personal som har koll på hur man ska äta och röra på sig för att prestera på både jobbet och i privatlivet.

 • Alexander Nilsson som talare

  Med en sällsynt förmåga förenklar Alexander på ett konkret och tydligt sätt de mest komplicerade termer inom kost & träning. På ett engagerat, men ändå humoristiskt sätt kan Alexander fördjupa sig i samtidigt som han kan bjuda på sig själv för att bibehålla åhörarnas intresse och fokus. Med frågeställningar, historier och erfarenheter bjuder Alexander på en upplevelse alla drar nytta av och relaterar till.

 • Så arbetar Alexander Nilsson

  Alexander anpassar sig efter kundens/beställarens behov & önskemål. Önskar dem att kombinera en föreläsning med ett träningspass så arrangerar han det. Alexander anpassar sina tjänster såväl för eliten som nybörjaren.

 • Alexander Nilsson erbjuder

  Inspirerande föredrag, utbildande & lärorika föreläsningar samt motiverande föredrag. Effektiva träningspass, workshops och events.

  Alexander erbjuder t ex föreläsningar inom kost, hälsa & träning (45 minuter-60 minuter), men erbjuder även workshops och massvis med roliga träningspass. Han kan även kombinera föreläsningar med olika träningspass ifall hel- & halvdagar önskas. Alexander erbjuder också “frukostmotivation”, vilket är en hälsosam och mysig frukost som han själv sätter ihop. Medan du njuter av maten håller han en kortare föreläsning.

 • Alexander Nilsson passar till

  Privata och offentliga event, konferenser och kick-offs. Alexander kan även ta sig ut till arbetsplatsen och föreläsa/träna i företagets miljö.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska

Alexander har bakgrund inom elithandboll. Han spelade handboll i tretton år och hade en lovande karriär framför sig. Men när han var 16 år gammal tog livet en olycklig vändning då han slet sönder både korsband och menisk. Handbollskarriären fick läggas på hyllan. Men tack vare olyckan fick Alexander upp ögonen för anatomi och hur kosten påverkar prestationen. Han började utbilda sig i syfte att hjälpa andra få till förändringar och få ut mer av vardagen.

Idag är Alexander är certifierad kost- & träningskonsult, utbildad via en av Sveriges bästa utbildningar, kallad The Academy. I denna utbildning ingår kostrådgivare, personlig tränare & hälsocoach. Alexander har sedan två år tillbaka jobbat inom kost och träning. Han har hjälpt över ett femtiotal människor runt om i landet att göra en livsförändring. Utöver detta har han hållit föreläsningar och fått lysande feedback.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Påläst och oerhört engagerad”

2018-02-12, 14:29

”Alex, du besitter en otroligt positiv anda! Påläst och oerhört engagerad! Bra upplägg med väl utförlig information.”

Alexander Nilsson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

5.000 kr - 15.000 kr

 • Mer om priser

  Önskas en hel, respektive halv dag så kommer en offert skickas beroende på storlek på grupp, avstånd och dylikt.

 • Mitt motto

  “Om du inte har tydliga mål att sikta mot, så kommer du att missa varje gång.”

Andra talare inom samma område

Sébastien Boudet

Sébastien Boudet är berömd fransk konditor, kock, bagare, surdegsmissionär, författare, matdebattör, kursledare, moderator och programledare. Boudet har många strängar på sin lyra, men alla ...

Henrik Ennart

Med avslöjande reportage och storsäljande böcker – senast Happy Food – har Henrik Ennart etablerat sig som Sveriges ledande journalist med inriktning på hur mat, miljö oc

Cecilia Walton

Cecilia Walton väver samman näringskunskaper med matlagning på ett roligt, enkelt och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbef

Maria Bohlenius

Maria väcker motivation och triggar förändringar mot bättre hälsa, hos både företag (ledning) och medarbetare (individ). Från cellnivå till individnivå. Maria arbetar som

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap