Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Abdalhaqq Kielan

Imam Abd al Haqq Kielan är svensken från Mälardalen som blev imam. Numera ger han föredrag han om islam, en religion som kan verka svårbegriplig och ofta utmålas i media som otäck och grym. Samtidigt spelar islam en stor roll i det internationella politiska spelet, en i grunden fredlig religion som ofta missbrukas i syfte att skrämma för att påverka världspolitiska och ekonomiska skeenden.  Imam Abd al Haqq Kielan har en erkänd förmåga att förklara vad som egentligen händer och begripliggöra skeenden i nutiden ur ett klassiskt islamiskt perspektiv.

Läs mer på Abd al Haqq Kielans blogg abdalhaqq.blogspot.se

 • Effekten av att boka Abdalhaqq Kielan

  Resultatet av ett föredrag eller utbildning är en större insikt i ämnet, en förmåga att dra egna slutsatser och kritiskt analysera situationer, t ex i affärslivet och att kunna navigera i medielandskapet.

 • Abdalhaqq Kielan som talare

  Abd al Haqq Kielan har en omvittnat pedagogisk förmåga att klargöra såväl islams grunder som komplexa skeenden i relationerna mellan islam och vårt moderna samhälle. Han använder gärna humor för att stimulera sin publik.

 • Så arbetar Abdalhaqq Kielan

  Abd al Haqq Kielan anpassar sina föredrag efter beställarens önskemål. Han vill hela tiden ha åhörare och deltagare med sig i förståelsen av ämnet och tar gärna till humor som verktyg.

 • Abdalhaqq Kielan erbjuder

  Han arbetar med såväl korta föredrag som längre föredrag och utbildningar, anpassade efter de behov och önskemål som beställaren uttrycker.

 • Abdalhaqq Kielan passar till

  Abd al Haqq Kielan passar till grupper som har olika beröringspunkter med islam; kommuner och landsting, skolor, polis och andra myndigheter där ökad kompetens behövs. En annan målgrupp kan vara folk som är intresserade av islams religion och kultur som personlig utvecklingsväg.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Abd al Haqq Kielan har sina etniska rötter i Mälardalen. Han tog studentexamen i Eskilstuna, studerade bl a praktisk och teoretisk filosofi i Lund och jämförande språkforskning i Göteborg. Han har också utbildat sig i skulptur och måleri. Han fick kontakt med islams värld på tidigt 1960-tal och antog islam officiellt 1984. Han kom snart därefter att bli verksam som imam och samfundsledare vilket har gett honom en unik erfarenhet av islam i teori och praktik. Han är ofta anlitad i media som expert och talesman för islam i aktuella frågor.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Tiina Bruno

Tiina Bruno är en av landets första experter på hur man differentierar sitt Employer Brand genom värderingar, inkludering och social hållbarhet. Med konkreta exempel utvecklar hon er ROI

Alireza Ahmadi

Alireza är ”skäggbarnet” som kom till Sverige som sextonårig ensam flykting, men som etablerade sig snabbt och blev framgångsrik entreprenör. Efter bara tio månader hade han hunnit starta

Azita Shariati

Azita Shariati är en av Sveriges mest hyllade näringslivsprofiler, och hon erbjuder idag tre anpassningsbara föreläsningar inom inkluderande och hållbart ledarskap, förän

Emil Åkerö

Emil Åkerö är kulturarbetaren och akademikern som föreläser om bl a HBTQ-frågor, maktfördelning och normkritik. Han låter fler få upp ögonen för hur olika faktorer påverkar oss och vår sy

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap